2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte tak zase nic 😲 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@shandy dakujem moje.. 😉 torchu ma ta info zaskocila ale tak su 3 snad budu bojovat ..
@zlatanka30 ty si ma strasne potesila a uperimne som rada,ze mas bublinku v brusku 🙂
@janicca gratulujem moja 😵 🙂
@janicca na 12 deň máš krásne čiaročky, som strašne zvedavá aké hcgčko budeš mať 🙂 🙂 🙂
ja idem na utz v stredu, ale neviem či už bude srdiečko, budem 6+0 alebo 6+2 tak sa nechám prekvapiť 🙂
@kefalinek to mi je strašne moc ľúto.... krvička bola negatívna?
@yeliel ja som iba tak ležkala na chrbte pred telkou a každý deň som si doobeda alebo poobede dala šlofíka 🙂 🙂 🙂 ja som si nič nepodkladala, to asi nie je nutné 😉
@zlatanka30 ahoj,jaj ako som rada,že tu čítam takú dobrú správu od teba.vidíš,netreba hádzať flintu do žita,kým je akákolvek nádej.držím moc-moc palce,aby bolo všetko o.k. aj nadalej. 😉 😉 😉
@yeliel ja rovnako ako weruska, pri telke na gauci, bez vankusa...to je jedno ci mas vankus alebo nie 🙂 . no moja v pohode mozes na brusku spinkat ja este aj teraz spim na brusku, ale obcas ma zabolia didky, tak trosku trpim, no ale o mesiac-dva uz tuto polohu asi nedam, tak si uzivam kym sa da 😀 .
@janicca no uvidime 😅 😅 a citlivost testu?
@sunday1 ja viem, stačí mi ak uvidíme bublinku 🙂 🙂 🙂 na srdiečko ešte bude asi skoro 😉
@yeliel kľudne spinkaj tak ako Ti je pohodlne, nikde nie je napísané čo treba dodržiavať aké polohy.... ja na bruchu zase nerada spávam... ja najradšej na boku a nohu vyloženú cez perinu 😀 chi a preto musím mať v posteli dve periny, cez jednu sa vyložím a druhou sa prikryjem 🙂
@yeliel zlatinko je jedno koľko buniek má drobček, hlavné je že je to bojovníček 🙂 🙂 🙂
zlatinko tie didky (inak krásny výraz, sa mi moooooc pááááči) Ťa môžu bolieť aj z utrogestanu, aj mňa začali bolieť potom ako som ho začala brať... 🙂 a aj teraz ma bolia stále, teda mám ich také citlivé 🙂
@yeliel jasne, to moze byt aj utros alebo estrofem. ono niekedy ich citim a niekedy nie.. 🙂
no jasne ze moze, ze vahas 😉 . pozri ja som mala predtym na IVF vkladane kraasne jednotkove blastocysty a co z toho nic...teraz sme vkladali dvoch 8-bunkacikov a pozri na nich 😵 . asi sa im pacilo, ze boli co najskor u maminky v brusku 😅
babule vstupenky na vianocnu tehu party budu tehotenske knizocky 😲 😲 😲 😉 😉 😉

@sunday1 už sa teším ako si ho zmením 🙂 keď bude srdiečko 🙂 🙂 🙂