2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
chicca to dufam, monicka dufam, ze teraz tie ziadosti vybavia skor ako minule 🙂)
boli ma podbrusko, asi mam fakt tie kramosky, len teraz ktory den to je? 😒 neviem sa z toho vysomarit, po tom IVFku to mam riadne domotane... ach jo 😖
@kefalinek - idem cinknúť do všeobecky či ju tam už majú 😉 ...chcela by som začať hneď na začiatku septembra (no, človek mieni ........mení 😉
@monicka7299 mna to nenapadlo ☹ ja som po prvych kramoskach po IVF mala stale spinenie-slabsie, silnejsie, aj dr. v Heliose mi vravel, ze mozem spinit... som si mohla aj ja dat ten duphaston, mam este jedno balenie doma 😒 sakris
@chicca555 neviem koľký DC si ale Duphaston si môžeš dať 16-25 deň bveriem ráno a večer po jednej - tiež si musím ísť dať predpísať.
@monicka7299 - ahoj monika, prosim ta, ja mam tiez kratky protokol, a prosim ta, tie vysetrenia krvi a mocu treba absolvovat asi predtym ako dostanem menstruaciu? Mne dr. hovoril, ze ako zacnem stimulovat, ale podla mna si ma poplietol s dlhym protokolom. Dakujem. A nezufaj, druhy krat to vyjde 😉
@ninna78 -mne nikdy nebrali moč 😨 ale asi majú na mysli predoperačné vyšetrenie pred OPU..... + interné vyšetrenie..
@monicka7299 ahoj 🙂 mám na Teba jednu takú otázočku, v centre Ti povedali že Ti budú robiť aj nejaké vyšetrenia ako hormonálny profil alebo niečo také pred druhým IVFkom? ...ja som sa na to aj pýtala ale že nič netreba... aspoň krv by mi mohli zobrať nech mám lepší pocit 🙂
@wera nie, nič mi nebudú robiť 😕 - nechám to na nich ale tiež som sa pýtala aj na HP ale vraj nič...
inak Ty ideš do stimulky s tretími krámami?
@monicka7299 ja uz som dnes 28 den a asi to uz su kramosky, je toho dost, tak to beriem ako 1 DC 🙂 cize v stredu idem na krv - hormon. profil 🙂
@wera mne v Heliose vraveli, ze pokial si v tom istom centre ako pri 1. IVF, tak ti horm. profil nemusia robit nanovo...
ja som menila centrum, preto mi robia ako keby vsetko od zaciatku, lebo z GF som mala velmi malo vysledkov, vsetko mali oni v PC a mne tie vysledky iba oznamovali
@chicca555 -no, ja som si všetky výsledky (resp. vyšetrenia dávala robiť u svojej lekárky a potom som si ich prefotila všetky a zaniesla späť..... takže mám so sebou veškerú dokumentáciu 😎
@monicka7299 hej hej teraz začiatkom augusta dostanem tretiu MS po prvom IVFku a začíname stimulku, ani sa mi nezdá že to tak brutálne rýchlo preletelo.... v piatok si idem do centra pre predpis na liečiky.... 🙂
@wera ahá, tak ak pôjde všetko hladko so žiadosťou tak ja začnem na začiatku septembra.... to Ty už budeš tehula 😉
už máš aj predoperačné? alebo sito necháš na neskôr? pretože na internom sú dosť čakacie doby...
@monicka7299 ahaaa, tak to mas super 🙂 mne to vsetko robili v GF, dostala som len zopar vysledkov do ruky, cize v Heliose mi museli aspon vstupne vysetrenie urobit, muz ide na spg a pod.
@wera to je super, ze uz ides na to, drzim prsty!!!!!!! 🙂
takze po dlhej doe som volala do heliosu a objednali nas na 23.8. a mame pohovor s embryologickou, takze zaciname, ale ja mam taky nenormalny strach....
@monicka7299 no dúfam že budem v klube tehúl a budeme Ťa tam očakávať 😉
na interné sa pôjdem objednať asi budúci týždeň aby som niekedy prvý augustový týždeň išla na všetky tie odbery 🙂
@chicca555 tak ja to mavam tiez najprv spinenie a potom klasicke kramy.A v centre mi povedali ze spinenie sa nerata,prvy den cyklu je ked zacne normalne krvacat.Tak mi brali aj krv na hormonalny profil.@kefalinek ja idem do centra 22.7.to je teraz vo stvrtok a ked to tak ratam ze hned po ich dovoenke by sme isli na KET tak to vychadza tak koncom augusta.@janka134 kde si?Ako si dnes dopadla?
@monicka7299 - tak ja som z toho jelen, pretoze ja som vtedy davala aj moc a mam to aj teraz v ziadanke, ty kam chodis? Ja do GF
@annamary27 😀 ahoj...celkom dobre..uz sa neviem dockat kedy zas zautocim na GF 😀 a co ty ako? 😵
@yeliel aj ja sa už teším na druhé kolo.Každý deň myslím na to ako mi bude doma dobre na PNke a dufam,že teraz na nej už aj ostanem do pôrodu. 😀 😀 😀

@monicka7299 moni, ja som na tom tak isto, tiez sa uz tesim a verim, ze to klapne 🙂 klop klop klop 🙂 😵