icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

dejka12
14. okt 2010

@zlatanka30
no tazko povedat.... ale povedala som si ze ked budem cca 11-12 den po OPU zacnem, ratam s tym ze aj ak by som bola tehu este nic nemusim vidiet a preto musim testovat s tymto pocitom, ale ako nahle by som nieco zbadala, co len dusika, zvysim klud, predlzim spanok a obcas vylozim nohy aby sa babuliatka prekrvili.

zlatanka30
14. okt 2010

@dejka12 ja viem to cakanie je dlhe a tazke.prihovaraj sa k babuliatkam.aj ja to robim.musime byt v klude.to je polovica uspechu.tak mi povedal doki v heliku 🙂

dejka12
14. okt 2010

veru. a my dve sme mali takych lenusikov, co sa na 5. den embryologickam nezdali.... a predsa do druheho dna podrastli, tak ked to zvladli tych tazkych 6 dni, teraz uz urcite zvladnu, ved u nas im je najlepsie 😀 😀 😀

smejka13
14. okt 2010

ahojte dievčata, som tu prvykrat a tiež sa pripravujem na umele oplodnenie

chicca555
autor
14. okt 2010

caute kocky 🙂 chodim tu pomenej, lebo zatial nemam nic nove 😒 stale cakam na menstruaciu, aby som mohla zacat stimulkovat, dnes som uz 43den a stale nic 😠 😠

mimochodom, gratulujem tehulkam k pozitivnym krvickam a potvrdenym srdieckam 🙂 🙂 🙂

evasbk
14. okt 2010

@dejka12 😢 😢 😢 ano, teraz som bola na WC a začala som trochu špiniť, takže zajtra, pozajtra to bude tu 😢 😢

yeliel
14. okt 2010

@evasbk zlatko..niekore baby spinia ked sa zavrtavaju fazulky..to este nemusi nic znamenat..kedy by si mala dostat Ms?

yeliel
14. okt 2010

@zlatanka30 ty mas kedy krvicku na hcg?

yeliel
14. okt 2010

babule..ja som v cera vecer ronila slzy ako krokodil..ani neviem preco..len tak same to islo

evasbk
14. okt 2010

@yeliel Ms som mala dostat asi dnes ☹ Ja svoje telo poznám, viem že je to v ťahu 😢 Všetko sa to opakuje. Čo už, neni mi to sudené. Včera ma prestalo boliet prsia, prestalo mi chutiť a to som už vedela že je zle

yeliel
14. okt 2010

@evasbk ☹ mojko to je mi luto..mozno to este bude dobre a ked nie tak mas mrazacikov..
mne je tiez smutno...

sunday1
14. okt 2010

Ahojte dievčatá 🙂

evasbk
14. okt 2010

@yeliel Tak na mrazačikov momentalne ani nepomýšlam, tie som vždy potratila ☹ Pri ET sa ani neuchytilo, tak ako teraz. Upokojujem sa s tím, že takto je to lepšie, ako keby mi malo byť potvrdené tehu a nakonie nič z toho, to bolo pre mna viac stresujuce. Ket sa tento rok isto nebude realizovať.

sunday1
14. okt 2010

@evasbk 😢 Nevzdávaj to, nádej tu predsa stále je. Ja viem, že sa to veľmi ľahko hovorí, ale musíš do krvičky myslieť pozitívne, čo keď je to naozaj všetko v poriadku a ty budeš s krpcom v brušku smutná 🙂 Na smútok je čas až po zlých správach... Ale dúfam, že také nebudú 🙂
@yeliel Zlatko, a Tebe je už prečo smutno? To že plačeš znamená, že sa niečo deje s Tvojimi hormónikmi a Ty si predsa na stimulke nebola. To musí byť dobré znamenie 😉

dejka12
14. okt 2010

@evasbk
Evi aj predtym si vravela ze si krvacala a nakoniec Ti potvrdili tehotenstvo, ktore vsak skoncilo v 5. tt. Ja na Tvojom mieste by som si urobila tes, dnes, zajtra, pozajtra a ak sa ukaze pozitivny, tak by som hned isla do centra, aby Ti nasadili anopyrin alebo fraxiparine.
Casto v tehotenstve a este castejsie pri IVF je prvy mesiac tehotenstva este menstruacia. Ty sa hlavne upokoj a otestuj sa, alebo este lepsie, zajtra rovno rano zajdi do Heliosu a chod na krv.
Radim Ti to ako zdravotnik, hlavne ked sa Ti to uz 2 x stalo.

kefalinek
14. okt 2010

@evasbk tak s tmy rvacanim by som hlavu nevesala, ja som nekrvacala vobec a tehotna nie som, a kamaratka krvacala a uz je v 8 tt, takze to je zakazdym ine ,ja som bola tehotna uz 3 krat a vzdy som sa inac citila a ine priznaky som mala...

yeliel
14. okt 2010

@sunday1 no ale papam hormoniky..estrofem a urogestan..tak asi mi z nich zasibkava 😀
a chcela by som aby mam fazulky hryzkali aelbo aspon prsia boleli ale nic sa nedeje..

@evasbk zlatko,este neries co a ako bude...uvidis po krvicke...silno ti drzim palceky

sunday1
14. okt 2010

@yeliel Ešte je skoro na to, aby si cítila, že si tehotná, však sú tam len chvíľku 🙂

lume
14. okt 2010

Ahojte, som tu nova a snazim sa pomaly preluskat toto forum, mozno aby som do seba vliala trochu nadeje. Moje prve IVF z augusta ako povedal lekar bolo "uspesne", len vo 8.tyzdni som musela ist na prerusenie, lebo tam neboli ziadne srdcove ozvy. Takze to musime skusit znova od januara. Zacinam mat pochybnosti, ci mam/budem mat vobec nejake dobre vajicka. Deprimujuce je to, ze manzel aj ja sme z vysetreni obaja v poriadku. Je tu niekto s podobnym problemom? Chcela by som vediet percentom uspesnosti po prvom IVF. Nema niekto takuto infosku?

sunday1
14. okt 2010

@lume Nepotešíme Ťa, tu sme tie neúspešné po 1. IVF

yeliel
14. okt 2010

@sunday1 no ja viem,ze je to skoro ale aj tak po IVF som sa citila inac ...ale vravim,sibe mi 😝

lume
14. okt 2010

@sunday1 Vidis, to som si ani neuvedomila. No ale vyzera to tak, ze niektore su uz aj uspesne. Ty si uz po 2.IVF?

sunday1
14. okt 2010

@yeliel Zlatko, nesleduj sa, k ničomu to nevedie. Vždy je to iné, ja som bola 3x tehotná, takže by som Ti o tom mohla rozprávať a rozprávať. Vždy bolo všetko úplne iné a nové. Ak si prečítaš, čo ešte nedávno písali naše tehuľky, zistíš, že ani oni v podstate nič mimoriadne necítili. Tak mi sľúb, že sa nebudeš zbytočne trápiť a predbiehať udalosti, ok? 😉 😉 😉

sunday1
14. okt 2010

@lume Ja ešte nie, všetko sa vlečie... Ale dúfam, že už čoskoro začnem stimulku 😉

yeliel
14. okt 2010

@lume ahoj a preco sa bojis,ze nebudes mat vajicka? pri prvom IVF to bolo ako? a nezostali vam mrazacikovia?
ako pise sunday tu sme tie ktroe maju za sebou neuspesne IVF ale je tu uz aj par cerstvych tehu ako sa pozries par stran dozadu tak tu mame tabulecku a v nej je o kazdnej z nas nieco napisane .

yeliel
14. okt 2010

@sunday1 noo budem sa snazit 😀 ale to cakanie je hrozne.. 😝
Ozaj a ty uz budes mat kzdu chvilu vusledky z imuno,ze? V KE inac stale nemaju tie sety...takze vsetko to bolo zbytocne.. 😠

sunday1
14. okt 2010

@yeliel Ja som teraz asi tak napätá, ako vy "čakateľky". Stále si kontrolujem mail, pozerám schránku každé ráno, či náhodou niečo neprišlo 🙂 Zajtra to budú 3 týždne, tak by to už pomaly malo byť, len nech to stihnú do stredy 😉
Dúfam, že Tebe tie výsledky z KE budú už zbytočné, a preto je už jedno kedy budú 😀

lume
14. okt 2010

@yeliel Skusim najst tu tabulku, hoci je tu uz vela stran. Zial, nezostali nam ziadne embrya nezostali, uspesne sa delili len dve a tie mi vlozili. No a bojim sa preto, ze uz mam 36 a dolieha na mna obava z veku. Skoncila som genetiku, tak nieco o procese vytvarania vajicok viem a je to trochu deprimujuce. Tak si niekedy hovorim, ze sme ani nemali tak dlho cakat s usilim o dieta. Idem skusit najst tu tabulku.

yeliel
14. okt 2010

@lume tabulka je na strane 182 😉

evasbk
14. okt 2010

@dejka12 Dejka, mám doma dufaston, myslíš že by som si mohla nasadit aj ten?? Myslíš že na teste by mi mohlo ukazat niečo ked som 9 den po ET? Rátam aj den transferu.
Vieš hovorím si že či je spravne to nejak moc tlačit s tabletkami . Ak je to embryko nekvalitné, tak načo ho silou mocou udržiavať? A potom čakat či neodíde v neskoršom týždni?? Neviem, mám teraz plnu hlavu takýchto otázok. Dnes som neni schopná ist do lekarne kupit test. Ale ak budem už krvacat, tak je to isto zbytočné testovat