2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
tak som si k vám odskočila od žehlenia a večer vás ešte skontrolujem z práce, ak bude čas. 😉
@lume - chodím do gynfivu v BA a dúfam, že to už dlho nepotrvá. Chápeš - stimulka, OPU, ET, pozitívne krvné testy, srdiečka a šup k svojej lekárke 😀 😀 No čo, občas to môžem preháňať aj s optimizmom, si hovorím... Aj ja Ti držím palce ( veď to si tu tak navzájom držíme všetky), aby všetko dobre a v pohodičke dopadlo. Keď si písala o tom, že sa bojíš, či si si v úvodzovkách už neminula vajíčka a či ich budeš mať dosť, tak som si vymyslela protiargument. Teda neviem , ako ty, ale ja som roky brala antinu a vtedy vaječníky odpočívali, neplytvali, takže mám našetrené. 😝 Ale aj tak ich máme dosť a hotovo.
@noe - my teraz pomaličky staviame a pribudli nám priečky, ktoré tvoria aj detskú izbičku, tak sa chodím "kochať" a predstavujem si.... 😵 A ak by všetko dopadlo dobre, tak sa určite neudržím a budem nakupovať pod stromček aj pre potomstvo. Asi nejakú knižočku, čo by som do nich hustila už v brušku. 😀 😀 😀 Cédečko uspávaniek čaká už roky. Inak nám hovorili, že oplodňovať budeme môcť len ICSI, ale pri OPU mal drahý lepšie výsledky, tak som si mohla vybrať koľko dáme oplodniť akým spôsobom.
@monicka7299 ja ta budem povzbudzovat 😀 😀 😀
@monicka7299 samozrejme ty mas prednostne pravo zalozit temicku 😉 Ale aj tak nechapem tomu, ze sa spravi max. a nie vzdy sa to podari ☹ Zivot je taky nespravodlivy 😠 😠 😠
Ale stale mame nadej, ze raz budeme mamickami 😵 a tymi najlepsimi 😵 😵 😵
@nechsazadari my ideme pristavovat podkrovie, a mam dovolene od manzelika spravit si detsku izbu podla seba. Ze do toho mi rozpravat nebude. Tak sa tesim ake ziarive farby dam na steny, a obrazky a plno hraciek..... 🙂 musime pradsa snivat, aby ked to pride sme uz len mohli konat 🙂
Tie knizocky su super, takze ked sa narodi, tak rozpravky uz bude rozpravat ono vam 😀 To budete mat inteligentne dieta. Ja som robial diplomovku o nadpriemerne nadanych detoch a boli skvele 😉
@noe no, je to nespravodlivé ale: Všetko je pre niečo 😒 ...len neviem prečo, hmmmm 😠
@monicka7299
@noe nebudte smutne ,lebo budem aj ja prosim
@zlatanka30 -to nie...toto je len konštatovanie - nádej vždy zvíťazí a porážka posilní 😉
Ahojtéééé,dnes sa idem kultúrne vyžiť do Bratislavy,kuknúť moju sestričku z Old school brothers v projekte Z ULICE HORE 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aspoň takto pasívne si zatancujem. 😎 😎 😎 😎 😎 😎
Ahojte dievčatá 🙂 Tak dnes sa to tu rozprúdilo.
Aj ja si prosím trošku pozitívnej energie, potrebujem tie sprosté výsledky do stredy a zatiaľ nič 😒
@zlatanka30 ja niesom smutna.... to len hormony uz obcas zamavaju. Ja mam velmi dobru naladu a ja som este nadsena a verim, ze to vyjde 😵 😵 😵
Inak babmbulky zvieratka velmi pomahaju. Ten nas kocur, keby nebol ta asi by som mala velky problem 😀 😀 😀 takto mi aj manzelik chyba len trosku 😀 😀 😀 snad to nebude citat 😀 😕 😀
@sunday1
@annamary27 ahojte dievčatá 🙂
@annamary27 wow si to uzi 😉 mate taku tanecnicku v rodine 😉 nezdedila zdravotnicke geny 😀
@monicka7299 Čo máš doma nové? Ako si to s "malým" doriešila?
@sunday1 ááále, nemá mobil, PC a telku do 21.00 a menej 😅 - až do pravenia známok...... Má čo robiť chalan 😅 .... a my tiež... uff
@monicka7299 😀 😀 😀 Viem si to predstaviť 😉
@sunday1 ... a ja som nič neriešila - to všetko môj drahý - vraj ma chcel ušetriť a vyskúša on sa presadiť ako "otec" ...jasné schvaľujem - otec je ten čo vychováva a živí, no nie?
@monicka7299 Pravdu máš. To je dôležité, aby ho rešpektoval 🙂
@noe dík,nie ona nezdedila zdravotnícke gény a bohužial,ja som nezdedila tie jej tanečné ,inak by som nemala problém,že čo na seba ,aby som to zapla a faldy mi netrčali😀 😀 😀 😀 ona skacká už odmala.
@monicka7299 ahoj 😎 😎 😎
@nechsazadari Cha, to sa mozno pozname z videnia....Ja som uzivala antikoncepciu asi len 2-3 roky. Uz si to ani presne nepamatam....
Chcem pridat iba nieco ku genetike. Ide o to, ze hoci maju partneri geneticke vysetrenia v poriadku, to znamena ziadne predispozicie na geneticke ochorenia tam nie su, neznamena to, ze spermie a vajicka su tiez v poriadku.
U pohlavnych buniek sa moze vyskytovat kopec dalsich abnormalit, ktore brania ci uz oplodneniu alebo vyvinu plodu.
Ak by ste chceli vediet viac, tak sa ozvite.
@wera dakujem za opytanie 🙂 mame sa dobre milacik je zo mna uplne hotovy staci si len trochu vzdychnut a uz ma masiruje len aby mi ulahodil 🙂 ano ano som uz v peknej polovici a este tomu akosi stale nemozem uverit 🙂 🙂
@martinaaaaa jeeeej mužíček je zlatý 😉 😉 😉 nemôžeš tomu uveriť? veď sa pozri na bruško 😀 😀 😀
@noe dakujem pekne mamu kopka a velmi sa z neho tesime 🙂 🙂 🙂 a dava na mna pozor aby som velmi nepribrala 🙂 nechutia mi ziadne sladkosti 😉 a ty ako uz za chvilku budete aj vy vsetky uspesne tehulky posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky
@wera no ved ani tomu este akosi neverim 😀 a som strasne stastna ako nikdy pred tym 😉
@martinaaaaa uveríš neboj po pôrode keď už budete mať svojho chlapčeka pekne domka 😉
@monicka7299 takto teda nie my sme spolu zacinali a spolu to dotiahneme do uspesneho konca nie nadarmo sa hovori ze do tretice vsetko naj 🙂 strasne na teba myslim a posielam ti specialne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky toto je davka iba pre teba 😀 😀

ahojte babulky.inac aj ja rozmyslam nad zmenou car 🙂