2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@martinaaaaa juj aj ja sa už teším keď budem aspoň v polovici 🙂 🙂 🙂
@wera len sa neponahlaj a uzi si to je to tak krasne ze sa to neda opysat 😎
Babenky aj vy sa tak rochníte v tehu vírusíkoch ako ja? 😎 😀 😝 @martinaaaaa - Ďakujeme!
Začínam pochybovať, že deti vznikajú splynutím dvoch pohlavných buniek. Treba sa nakaziť tehu vírusíkmi. A to s tými bocianmi vôbec nefunguje, vedeli ste? 😠 😀
@lume - tiež si Gynfiváčka? Kedy ste mali 1.IVF? A hlavne, kedy bude to 2. Hľadám spolubojovníčky kde sa dá! Veľmi sa teším, že @annamary27 to vychádza zhruba na rovnako.
@noe - aj vy budujete? Jasnačka, že som na drahého len tak vyhŕkla, že detská bude žltá, lebo to tam už úplne vidím. A na dvore 2 psov a úplne prvá bude mačka, aby bola generál 😀 😀 😀
@nechsazadari kedy ideš na 2. IVF?, ja som si dnes bola pre injekcie a keď príde mrcha, druhý deň začínam, mám krátky protokol
@evasbk
Evi urcite utrogestan ber aj ak by si krvacala, ja som si sama zvysila na 4x 2 a spinenie mi trochu ustupilo.
A co sa tyka KETu, ale ty ho urcite potrebovat nebudes 🙂 , lebo mas v brusku bojovnickov, tak KET je uspesnejsi, hned nasledujuci cyklus viac ako ked je neskor. A aj kvalita embryjok je lepsia, cim su menej zamrazene.
Drz sa, vsetko dobre dopadne.
ahojte .....
hlásim sa až teraz , dnes sme boli v centre, ultrazvuk O.K., poobede nám koordinátorka volala , že krv je výborná a odo dnes picháme aj gonal- 150 jedn., už sme večer aj pichli....
takže moja stimulka je v plnom prúde....
pozdravujem všetkých a pekný večer..... 🙂
@gabinkaa - teraz v utorok si idem po receptíky (aspoň dúfam) a v sobotu 23. 10. by som mohla začať so stimulkou. Ak teda dobre rátam, ale snáď áno. Budem mať dlhý protokol. Čiže sitko z bruška. 😀 Aj vieš, kedy by ti malo cca vychádzať OPU?
@nechsazadari mám krátky protokol, takže tam je stimulka nejaký 12 dní, takže to by bolo asi na konci októbra
@gabinkaa - sa nehrám, Gabika sa predbieha! 😀 😀 Tak za trest treba zásobovať potom nás ostatné tehu vírusíkmi! (začínam byť závislá) Ale nie, super, aspoň Ti to rýchlo preletí a šup, šup drobuliatka v brušku.
ahojte babulky rada by som sa k vam pridala, sice sem este nepatrim som v 1.IVF ale citam vas uz 3 dni a paci sa mi u vas najviac
wera-uzasne ze dvojicky, si pre mna vzor, precitala som si dozadu vsetky tvoje prispevky, prajem ti aby si co najskor videla srdiecka 😉
yeliel-ja so tiez bola na KET ale v utorok. ty si bola tusim v pondelok? krvicku mam 25, ach to cakanie.ako sa citis?
baby vsetkym vam drzim palce aby sme sa do vianoc vsetky dockali a mali ten najkrajsi darcek potvrdene tehu.
@nechsazadari tak mi to vyšlo, škoda, že vás nepočkám, ale tie vírusíky budem ja potrebovať prvá a potom budem posielať
@gabinkaaa - ale moja, aká škoda- na parádu to je! Odporúčam vracať sa aj k starším príspevkom s vírusíkmi a opakovane užívať! A rada by som potom po OPU použila postup wery a budem spať, koľko to pôjde až do úspešného tehotenstva. (dúfam, že to nebude trvať dlhšie než po prvú krvičku) Jéj, vieš si predstaviť, že o chvíľu sa naštartuje Tvoje tehotenstvo? Také zvláštne, že?!
@tinna13 - vitaj a nech sa Ti tu páči aj naďalej! 😉
@nechsazadari tiež budem nasledovať príklad wery, keď som bola pri I. ET, tak som ešte pracovala a behala, dokonca som sa potkla, skoro som spadla, teraz nie, ráno dlhé spinkanie a užívanie, žiadne naháňanie, aby sa bublinky dobre udržali a usadili
@lume dakujem, ja viem ze to zalezi od spg a ten nemame bohvieaky. Ale moj drahy zahlasil, ze ak sa bude dat dvojako, tak chce. A dovod, aby aspom nieco bolo prirodzene 😀 😀 😀
@martinaaaaa jej Davidko je uz teraz pokladik. Takto sa stara o maminku a muzicek tiez. To ty budes velmi stastna zena, budes mat doma dvoch uzasnych chlapov 😉 Sa budes citit ako princezna 😵 🙂
Dakujem za virusiky odkladam na koniec mesiaca 🙂
@nechsazadari dakujem a prejem tebe a gabike aby vam to uz rychlo uslo a mali ste babetka rychlo v brusku 🙂 🙂 🙂
@tinna13 ahoj,,ano ja som bola na KET v pondelok v GF a krvicku mam tiez 25 😉
no to cakanie je najhorsie..ja sa citim uplne normalne..takze vlastne nic necitim len mam nervicky
@gabinkaa
@nechsazadari jaj baby tolko energie az mi je luto,ze nejdem s vami stimulkovat 😀 😀 😀
@nechsazadari jasne, ze budujeme. ved ked pride babatko musi mat vsetko nove od domu, auta, izbycky 😀 😀 😀 a to myslim vazne. Uz ratam dni, kedy mi pride nove auticko, manzelik sa poistil, ze ak budem potrebovat bolestne 😀
@mirka321 skvele, tak budes o 3 dni skor, ja dufam, ze v pondelok po kvi tiez zacnem pichat. Cervena sa rozbieha, takze super, zatial vsetko podla planu 😉
@gabinkaa ahojky sa postav pekne do radu. Este som tu ja a Mirka, pekne po nas 😀 😀 😀 No na konci mesiaca tu bude jedno OPU za druhym a potom v novembri same tehulky 😵 joj to bude babatiek 😵 😵 😵
@nechsazadari a este nezabudni pred ET na kadernika, aby si sa pokladikom pacila 😀 a potom uz mozes spinkat 😉 Teda ja mam taky plan 😀 😀 😀
@yeliel dakujem moja.... samozrejme nechame si poradit. Drahy je az prilis inteligentny na to, aby isiel hlavou proti muru. Uvidime, ja som len rada, ze aj taka moznost existuje. To je vsetko. Ci bude pre nas a ako sa nakoniec rozhodneme budeme vediet fakt asi az po odbere a co nam odbornici poradia 🙂

@wera no to ano a to bude coby dub 😀 teraz tak spominam ako som bola na zaciatku ako ty a uz som v polke 😎