icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

gabinkaa
15. okt 2010

@yeliel len mrcha mi to chce prekaziť, chce prísť skorej, podľa dátumu má prísť v utorok bud. týždeň, neviem čo sa tak ponáhľa

noe
15. okt 2010

@gabinkaa no snad sa vestica nemylila. Lebo mna jedna sklamala. Svokra bola pred par rokmi u nejakej a tlmocila mi jej slova. Ze manzel bude mat v 34 rokoch uz 2 deticky. A taha na 35 a nemame ani jedno 😠 Takze odvtedy im neverim 😠

noe
15. okt 2010

@gabinkaa nie ja aj @mirka321 mame dlhy protokol. Takze uz mame nejake vcielky za sebou. OPU nam vychadza na konci mesiaca. Obe sme z Heliosu, tak mam taku skvelu partacku, ideme v tom naraz 🙂

tinna13
15. okt 2010

@yeliel chodim gyncare KE, vkladali mi 2 blastocysty, je to moje 2 KET. minuly mesiac som mala prve ale nic. ET sa u mna podarilo ale iba do 15 tt. myslim ze moje telo nechce mrazacikov. a ty si na tom ako ktory pokus?
noe dakujem za privitanie 🙂 🙂 🙂

yeliel
15. okt 2010

@gabinkaa tak mozno sa potom pretiahne stimulka 😀 😀 😀
Na mna sa pytala moja kamoska pri vesteni po IVF ci ostanem po nom tehotna a vestica povedala,ze budeme mat dievcatko ale tiez sa mylila..

yeliel
15. okt 2010

@tinna13 ja mam za sebou 1IVF a teraz cakam na vysledky KET..

zlatanka30
15. okt 2010

@yeliel ahojky my mame spolu krvicku ja mam tiez 25.10 dnes sa citim super,ale chodim stale cikat.asi sa tam prestahujem na wc 😀 😀 😀

noe
15. okt 2010

@zlatanka30
@yeliel
@tinna13 babulky tak 25.10. bude vas stastny datum 🙂 ste sa stretli 🙂 🙂 🙂 😀

tinna13
15. okt 2010

@zlatanka30 ahoj tak uz sme na 25 tri aj ja mam vtedy krv. musi to byt nas stastny den, tfuj,tfuj

gabinkaa
15. okt 2010

@noe to je dobre, je vám veselšie, ja chodím do GF BA

zlatanka30
15. okt 2010

@noe bodaj by si mala pravdu pridem ta vyobjimat i ked neviem kde 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinna13
15. okt 2010

@noe si ma predbehla s tym datumom 😀

gabinkaa
15. okt 2010

@yeliel beriem to ako srandu, ale v kútiku srdca by som bola rada, aby sa to vydarilo

gabinkaa
15. okt 2010

@noe snáď sa nemýlila, beriem to ako srandu, aj keď by som tomu rada verila a hlavne aby to bola pravda

noe
15. okt 2010

@zlatanka30 to si zapamatam 😀 😀 😀 poslem ti adresu, ked nam budes za par dni ukazovat // na teste a vysokaaaaaaaaaaanske HCG 😀

noe
15. okt 2010

@gabinkaa ja sa smejem. 😀 😀 😀 Ale aj tak vkutiku duse snivam, ze co ak sa nam podaria teraz dvojicky. Tak mozno sa rata aj to, ze budeme tehotni s 2 babatkami pocas manzelovej 34 aj ked len kratky cas 😀 😀 😀 A nakoniec uznam, ze vestica mala pravdu 😀

noe
15. okt 2010

@tinna13 si prisla o objatie od zlatanky 😀

zlatanka30
15. okt 2010

@noe mozes mame aj svedkov 😀 😀 😀

gabinkaa
15. okt 2010

@noe no vidíš a úsmev a smiech je vždy lepší a aj bublinky by sa radšej udržali u usmiatej maminy ako u zamračenej a veštica bude mať pravdu 😉 😉 😀

janemari
15. okt 2010

@wera waaaaw skoro mi oci vypadli z tvojho statusu 🙂 si sa bala ci to vyjde a nakoniec dvojicky 😀 ja som takaaaa stastna aj za teba.Tak pre ostatne babenky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

tinna13
15. okt 2010

@noe nevadi ja ti ho doprajem 😀 😀 😀 .dnes je ten moj internet nejaky primrznuty

noe
15. okt 2010

@janemari ja odpadavam z tvojho statusu 🙂 to kde si nabrala 14tt 😀 😀 😀 ako rychlo to bezi 😉

noe
15. okt 2010

@tinna13
@zlatanka30 ja snad ani nezaspim 😀 ..... odbjatie od tehulky zlatanky 😵 😵 😵 😵

noe
15. okt 2010

@gabinkaa mne sa zatial smeje.... ale mna to prejde 😀 alebo mozno nie 😀 manzel neznasa ked placem, tak mu skusim spravit radost 😀 😀 😀 Ked pride, aby nasiel veselu manzelku 😵

zlatanka30
15. okt 2010

@noe ja taky problem nemam ja zaspim vecne pri telke 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
15. okt 2010

@noe veru leti to,dnes sme boli na poradni s babenkou co sme sa zoznamili na MK a boli spolu v centre.Ona bola na potvrdenie srdiecka v centre a ja na prvej konzultacii.A dnes?Ona uz bola dohodnut termin porodu.Nenormalne to leti.

noe
15. okt 2010

@janemari jej to je krasne 😵
Ako uz nieje zachod tvoj kamarat, ci stale drobcek trosku hneva a nenecha maminu napapat? 🙂

gabinkaa
15. okt 2010

@noe manželík vie o čom to je, tak pekne úsmev na tvár, aby sme mali najkrajší vianočný darček

nechsazadari
15. okt 2010

@tinna13 - ďakujem za želanie, nápodobne!
@yeliel - že ľúto! 🙂 Tam nám hromať vírusíky, aby bolo na rozdávanie! 😀 😀 😀 Vopred vďaka!
@noe - ááá, kaderník ma teda vôbec nenapadol, xi,xi. Papieové vrecúško cez hlavu by nestačilo? Ušetrím za kaderníka aj za plastiku 😝
@gabinkaa - mne na nete veštica povedala, že mám predpoklady otehotnieť tento rok. Len som nedala údaje o drahom. Tiež to beriem len tak na povzbudenie. Teraz som ochotná uveriť hocičomu, čo mi podrží náladu a hlavou takéto veci vôbec nenechávam prechádzať. No pokazí mito tá kotrba?
@zlatanka30 - veľa cikáš? To tak hormóny v ranných štádiach tehotenstva robia 😉 😀

noe
15. okt 2010

@zlatanka30 to aj ja, ked je nudny film, tak aj v kine 😀 ale take ponuky nedostavam kazdy den 😀 😀 😀