2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel ahojky my mame spolu krvicku ja mam tiez 25.10 dnes sa citim super,ale chodim stale cikat.asi sa tam prestahujem na wc 😀 😀 😀
@zlatanka30
@yeliel
@tinna13 babulky tak 25.10. bude vas stastny datum 🙂 ste sa stretli 🙂 🙂 🙂 😀
@zlatanka30 ahoj tak uz sme na 25 tri aj ja mam vtedy krv. musi to byt nas stastny den, tfuj,tfuj
@noe bodaj by si mala pravdu pridem ta vyobjimat i ked neviem kde 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zlatanka30 to si zapamatam 😀 😀 😀 poslem ti adresu, ked nam budes za par dni ukazovat // na teste a vysokaaaaaaaaaaanske HCG 😀
@noe mozes mame aj svedkov 😀 😀 😀
@tinna13
@zlatanka30 ja snad ani nezaspim 😀 ..... odbjatie od tehulky zlatanky 😵 😵 😵 😵
@noe ja taky problem nemam ja zaspim vecne pri telke 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinna13 - ďakujem za želanie, nápodobne!
@yeliel - že ľúto! 🙂 Tam nám hromať vírusíky, aby bolo na rozdávanie! 😀 😀 😀 Vopred vďaka!
@noe - ááá, kaderník ma teda vôbec nenapadol, xi,xi. Papieové vrecúško cez hlavu by nestačilo? Ušetrím za kaderníka aj za plastiku 😝
@gabinkaa - mne na nete veštica povedala, že mám predpoklady otehotnieť tento rok. Len som nedala údaje o drahom. Tiež to beriem len tak na povzbudenie. Teraz som ochotná uveriť hocičomu, čo mi podrží náladu a hlavou takéto veci vôbec nenechávam prechádzať. No pokazí mito tá kotrba?
@zlatanka30 - veľa cikáš? To tak hormóny v ranných štádiach tehotenstva robia 😉 😀
@zlatanka30 to aj ja, ked je nudny film, tak aj v kine 😀 ale take ponuky nedostavam kazdy den 😀 😀 😀

@yeliel len mrcha mi to chce prekaziť, chce prísť skorej, podľa dátumu má prísť v utorok bud. týždeň, neviem čo sa tak ponáhľa