2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
dobru nocku bambulky 🙂
posielam vecernicek 😉
@nechsazadari No dali sme dalsiu ziadost do poistovne a ked to prejde, tak by sme zacaliaz v januari 2011. Potrebujem mat 3 mesiace pauzu po kyretazi, ked nam to uz na ten prvy krat nevyslo. Ty by si kedy zacala?
@janemari - cítim s tebou. Mňa ide tiež poraziť keď mi niekto hovorí, ako sa mám obliecť, prípadne tety u nás v jedálni, že mám jesť polievky a koľko toho mám zjesť 😠 😠 Našťastie našich som už "vycvičila" a v pohode ma rešpektujú. Ale dokiaľ som sa neodsťahovala, tak otec nevedel pochopiť, že ak si s niekým dohodnem stretko, tak o 7-mej doma na večeru nebudem. A to som mala aj 30! 🙂 Ale snažím sa to brať tak, že niekomu na mne záleží a chce mi dobre. Hoci si neuvedomuje, že mám vlastný rozum. Skús povedať, že vieš, lebo ťa dobre vychovali. Ja som tak odzbrojila tatina, keď mi povedal, že či nie som nejaká múdra. A ja, že som, veď som po nich 😀
Dobrú noc všetkým, krásne sny!
@lume - ja dúfam, že by sme na budúci týždeň začali už so stimulkou. Prvé ET bolo tuším 30.5. Takže pôjdeš po sviatkoch do toho? Do nového roka zapracujete na novom človiečiku? Pekné! 🙂
@noe - iba som nakukla, že aký večerníček si pozriem- cha, cha, tak sa budem vzdelávať na nočnej. Dnes mám výnimočne celkom pokoj- ťuk, ťuk, ťuk. (Ale ťukám potichúčky, aby som už nikoho nezobudila)
dobré ránko 🙂
@wera dobré-dobré 😀 😀 😀 😀
a kde ste všetky žienky? 🙂 🙂 🙂
@wera tu som 😉 😉 😉
@zlatanka30 už som myslela že ste všetky niekde po výletoch 🙂 🙂 🙂
@wera zatial som doma,ale urcite niekam pojdeme s manzelikom 🙂 🙂
ahoj babule...mna v noci zacalo boliet ucho..ja neviem preco sa mne toto deje ☹ prave teraz,ja som mala v nom takeho velmi zleho bacila to som ho chytila ked som pracovala v nemocnici a on sa mi tak obcas vrati spet lenze na neho sa beru silne antibiotika a chemoterapeutika v kvapkach lebo sa inac neda znicit ☹
@yeliel No ja si veselo krvacam a krvacam ☹ No ale čo už. Už a teším na stredu, chceli by sme hned začat s Ketkom. Tak sme to mali aj minule, ked dr videl že maternica je vykrvacaná, hned v ten den som začala s liekmi na Ket aj ked som krvacala už 5 den. Tak v kutiku duše dufam, že aj teraz tak pojdeme do toho, len s lepším koncom 🙂
@annamary27
@wera
@zlatanka30
@yeliel
@evasbk ahojky aj ja som tu. Vonku pocasie na nic, tak lenosim doma 🙂

dobru noc