icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

tinna13
15. okt 2010

dobru noc

noe
15. okt 2010

dobru nocku bambulky 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=h9zFshc6Xzk

posielam vecernicek 😉

lume
15. okt 2010

@yeliel ano az pred implantacna genetika nieco odhali. Na pohlavnych bunkach sa nedaju nejake testy asi prilis robit, lebo by tie bunky museli zabit. Takze prvy test sa da urobit az na niekolko bunkovom embryu.

lume
15. okt 2010

@nechsazadari No dali sme dalsiu ziadost do poistovne a ked to prejde, tak by sme zacaliaz v januari 2011. Potrebujem mat 3 mesiace pauzu po kyretazi, ked nam to uz na ten prvy krat nevyslo. Ty by si kedy zacala?

nechsazadari
15. okt 2010

@janemari - cítim s tebou. Mňa ide tiež poraziť keď mi niekto hovorí, ako sa mám obliecť, prípadne tety u nás v jedálni, že mám jesť polievky a koľko toho mám zjesť 😠 😠 Našťastie našich som už "vycvičila" a v pohode ma rešpektujú. Ale dokiaľ som sa neodsťahovala, tak otec nevedel pochopiť, že ak si s niekým dohodnem stretko, tak o 7-mej doma na večeru nebudem. A to som mala aj 30! 🙂 Ale snažím sa to brať tak, že niekomu na mne záleží a chce mi dobre. Hoci si neuvedomuje, že mám vlastný rozum. Skús povedať, že vieš, lebo ťa dobre vychovali. Ja som tak odzbrojila tatina, keď mi povedal, že či nie som nejaká múdra. A ja, že som, veď som po nich 😀

nechsazadari
15. okt 2010

Dobrú noc všetkým, krásne sny!
@lume - ja dúfam, že by sme na budúci týždeň začali už so stimulkou. Prvé ET bolo tuším 30.5. Takže pôjdeš po sviatkoch do toho? Do nového roka zapracujete na novom človiečiku? Pekné! 🙂
@noe - iba som nakukla, že aký večerníček si pozriem- cha, cha, tak sa budem vzdelávať na nočnej. Dnes mám výnimočne celkom pokoj- ťuk, ťuk, ťuk. (Ale ťukám potichúčky, aby som už nikoho nezobudila)

wera
16. okt 2010

dobré ránko 🙂

annamary27
16. okt 2010

@wera dobré-dobré 😀 😀 😀 😀

wera
16. okt 2010

a kde ste všetky žienky? 🙂 🙂 🙂

zlatanka30
16. okt 2010

@wera tu som 😉 😉 😉

wera
16. okt 2010

@zlatanka30 už som myslela že ste všetky niekde po výletoch 🙂 🙂 🙂

zlatanka30
16. okt 2010

@wera zatial som doma,ale urcite niekam pojdeme s manzelikom 🙂 🙂

evasbk
16. okt 2010

@wera Ahoky, aj ja som už tu!!!!!! ☹

yeliel
16. okt 2010

ahoj babule...mna v noci zacalo boliet ucho..ja neviem preco sa mne toto deje ☹ prave teraz,ja som mala v nom takeho velmi zleho bacila to som ho chytila ked som pracovala v nemocnici a on sa mi tak obcas vrati spet lenze na neho sa beru silne antibiotika a chemoterapeutika v kvapkach lebo sa inac neda znicit ☹

yeliel
16. okt 2010

@evasbk ahojcek ako sa mas?

evasbk
16. okt 2010

@yeliel tak budeme musiet vymyslieť niečo, čím ho zničíme 😉 A bolí ta moc???? To je ako naschval. Ja som vždy po Ket bola poprechladaná

evasbk
16. okt 2010

@yeliel No ja si veselo krvacam a krvacam ☹ No ale čo už. Už a teším na stredu, chceli by sme hned začat s Ketkom. Tak sme to mali aj minule, ked dr videl že maternica je vykrvacaná, hned v ten den som začala s liekmi na Ket aj ked som krvacala už 5 den. Tak v kutiku duše dufam, že aj teraz tak pojdeme do toho, len s lepším koncom 🙂

yeliel
16. okt 2010

@evasbk tak zatial sa to da vydrzat len ak je to ten bacil,tak ta bolest sa velmi stupnuje a potom je to na nevydrzanie ale na dotyk ma uz boli aj cela strana a sanka.. ☹

noe
16. okt 2010

@annamary27
@wera
@zlatanka30
@yeliel
@evasbk ahojky aj ja som tu. Vonku pocasie na nic, tak lenosim doma 🙂

yeliel
16. okt 2010

@evasbk takze,ty takto do toho zase pekne vhupnes 😉 🙂

noe
16. okt 2010

@evasbk moja.... jooooooj.... to si ta mrcha nemohla nechat na cas pauzu, aspom takych 9 mesiacov 😠 kto ju volal, nikto 😠 😠 😠 Moc myslim na teba 🙂 Super, ze mas manzelika este pri sebe a ste na to dvaja 🙂

evasbk
16. okt 2010

@noe 🙂 ahoj, ja ležím a čumím na tv a net. A nechavam sa obskakovat manželom 😎

evasbk
16. okt 2010

@yeliel
@noe Manželík odchádza prvý decem. týžden, tak by sme to ešte stíhali. včera sme to preberali pol dna a tak sme sa rozhodli, že to ešte skusime, dáme dve a ak aj to sa nepodarí, tak tie dalšie dve čo ešte by ostali, tak tie už nebudeme chciet. Potom na jar skusime iné car a iné vyšetrenia.

noe
16. okt 2010

@evasbk manzelik je poklad, nech sa len pekne stara, ved si to zasluzis 😉

yeliel
16. okt 2010

@noe
@evasbk my asi pojdeme na Cervený kamen sa trosku poprechadzat aj ked ani neviem ci sa mi chce koli tomu zlemu uchu ☹
Aspon ,ze mas doma manzelika a pekne sa o teba stara 😉

evasbk
16. okt 2010

@noe Inač tej mrche som vobec nevolala ani nepísala a ona si príde ako herečka a ešte na čas. Presne ako moja suseda, ani nezavolá, len zazvoní a už sedí u mna na kave či chcem alebo nie 😒

noe
16. okt 2010

@evasbk tak to ma drahy taku pekne dlhu dovolenku 🙂 super, ze je s tebou 🙂 Pekne ste si to naplanovali, to by bol v tom cert, aby sa to neporadilo. MUSI !!! 😵 😵 😵

noe
16. okt 2010

@yeliel daj si nejaku usianku, nech je usko v teple 😉

yeliel
16. okt 2010

@evasbk ktore Car zvazujete?

evasbk
16. okt 2010

@noe tak bojím sa toho, presne všetko sa opakuje, preto sme sa bavili aj o neuspechu, ale ked to nevyskušame, tak nebudem si istá....