icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
28. júl 2010

ahoj babule 🙂
@monicka7299 moja viem o com hovoris..ja som takto plakala 3dni...nedalo sa to zastavit,nedokazala som ani s nikým rozpravat lebo hned som revala...
@wera no ja by som najradsej vlozila vsetky 3zrzlinky 😀 len zalezi ,ze v akej kvallite sa rozmrazia a kolko mi v centre dovolia 😀
@mimimikk tak to je super,ze mas mrazacikov aj my mame 3 🙂
@wera moje aj ja som mala pri druhej stimulke gonal a na ten som reagovala dobre len ja som si vypichala toho trosku viac 😀 mala som jeno pero 900 a asi 6 pier 450 😝 😀
@shandy cavelo ja som zacala krvacat tak na 4den po vysadeni utrosa 🙂

wera
28. júl 2010

@monicka7299 no jasné, veď nepôjdeš proti nim...ale je to také divné, keby Ti to aspoň nejako rozumne vysvetlili... fakt nechápem, veď sú to peniažky pre nich na viac tak by som si myslela že Ťa budú do toho priam až tlačiť.... hmmm 😒

wera
28. júl 2010

@yeliel noooo tri zmrzlinky asi nedovolia vložiť... môžu max. 2 ale tak veď uvidíš čo Ti povedia.... a Ty si si pichala aké dávky? a aké si mala predpísané? 😎

shandy
28. júl 2010

@monicka7299 monicek, to chapem, ze pri 2 vajkach sa ani v nasom centre PK nerobi. Robi sa ak je tych vajok viac, aby sa vybrali len tie najsilnejsie embrijka. Pri dvoch neodporucaju....
@yeliel nazdo, no tak hlavne, ze sme sa odkrvili a vcul uz ju nechcem vidiet od stimulky aspon 9 mesiacov 😀
@wera u nas sa daju vkladat aj 3 🙂

yeliel
28. júl 2010

@wera preco nemozu? 😀 😀 😀 mozu su aj baby co im vkladali 3 hlavne po neuspesnom IVF..mne vlozili 2 a nic tak teraz chcem 3 😀 😀 😀 ...ja som mala diphereline ...gonal a pergoveris.z gonalu som si pichala 150 a potom mi to pred koncom zvysili na 225 jednotiek 🙂

yeliel
28. júl 2010

@shandy do ktoreho Car chodis? 😀 😀 😀 lebo ja cem tie 3 😀 😀 😀

wera
28. júl 2010

@yeliel
@shandy fiiiiha tak to som fakt netušila že dovolia vložiť aj tri... to sa mi páči... ale ja by som pre istotu dala asi iba dve... by som sa bála že sa potom uchytia všetky.... to by som bruško s tromi zlatúšikmi asi neuniesla 🙂

yeliel
28. júl 2010

@wera 😉 ja to risknem 😀 ..a k tej PK co ste tu spominali s monickou..aj mne bolo v centre povedana..ze PK sa robi len ak je viac embryjok..ak su len 2tak ic radsej vlozia do bruska 🙂

wera
28. júl 2010

@yeliel no to som netušila ohľadom tej PK...ja som sa tak ďaleko nedostala tak asi preto...

wera
28. júl 2010

@yeliel joooj keby Vám to vyšlo zo všetkými tromi zmrzlinkami tak to by bola parádička 🙂 by ste mali aspoň nadobro vystarané a detičky 🙂

yeliel
28. júl 2010

@wera waw to by ale bolo 😀 neviem,,neviem ako by sme to zvladali..

annamary27
28. júl 2010

@wera dakujem,tak snažili sme sa včera čo to dalo.drahý sa z toho skoro vykrútil,že je unavený.Teraz,ked som mala potvrdenú od dokini super ovulku.Nejak sa prekonal a šiel sa osprchovať,aby sme mohli 😀 😀 😀 ,boh vie kolko takých ovuliek sme už prechrápali a potom,že na to čakáme dlho,šak tá ovulka je len 12krát do roka. 😎

yeliel
28. júl 2010

@annamary27 🙂 tak to mas dobre 12krat do roka..ja ani to...kedze mam polycisticke vajecniky..aj ked uz konecne krvacam tak neovulujem 😖 .tak snad ste vcera nieco spachali 😀 😀 😀

wera
28. júl 2010

@annamary27 tak hlavne že si drahého prehovorila 😀 ....niekedy je to s nimi ťažké, tiež som drahého naháňala vždy keď som mala ovulku že musíme a jemu sa zrovna vtedy nechcelo 😀 tak ale musel 😀
joj bolo by parádne keby Vám to vyšlo pred IVFkom, to by bol zázrak 😀

shandy
28. júl 2010

@yeliel do Reprofitu Brno 🙂 . no oni ti sice vlozia 3, ale aspon u nas je to tak, ze ak by sa ti ujali vsetky 3 tak musis ist na redukciu toho jedneho. Co by som ja teda nevedela urobit 😔 . Ono sa moze este stat, ze to jedno embrijko sa ti rozdeli na dve, co by boli vlastne jednovajecne dvojky 🙂 . Ja myslim, ze dve na vkladanie stacia. A neviem ako kvalitne ste embrijka mali ale niektore sa lubia znehodnotit tym mrazenim, takze niekedy sa vsetky ani vlozit nedaju....
@annamary27 no ked sa musi, tak sa musi 😀 😀

yeliel
28. júl 2010

@shandy ano to mi je jeasne..ze zalezi od toho ako sa rozmrazia..budem rada ak aspon jedno bude Ok..mame mrazene hned po OPU aka kvalita tak to som nebola informovana...no ak by to malo byt tak,ze mi potom jedno babenko zoberu tak to nie..to by som nedokazala...kazdopadne zalezi od rozmrazenia a potom doriesime co dalej 🙂

annamary27
28. júl 2010

@wera ked to vyjde ,začnem veriť na zázraky,lebo raz som už tak od mojej gyn odchádzala,že povedala,aby sme na to hupsli a ja som uplne verila,že to na stopro vyšlo a vtedy nič.

shandy
28. júl 2010

@yeliel verime, ze sa pekne rozmrazia vsetky 🙂 🙂
@annamary27 my sme takto fungovali asi 4 mesiace a zarucena ovulka a nikdy nist, tak potom uz sme to zabalili, lebo este dalsich x mesiacov podla BT. Teraz uz neriesim take ze plodne a neplodne dni 🙂

wera
28. júl 2010

@annamary27 tak ak máš ovulku a drahý má v poriadku spermio tak je šanca 25% .... takže je to fakt o šťastí či je teraz tých Tvojich 25% 😀 budem držať palčeky moc moc 🙂 ... inak ja som si minulý mesiac kupovala ešte taký gélik, ktorý podporuje spermijky...býva na neho reklama aj tu na modrom koníkovi, do IPčky Ti pošlem link 😉

wera
28. júl 2010

@shandy ja ešte riešim plodné a neplodné dni... skúšam aspoň ovu testíky a taký ten ovu mikroskopík...keď vidím že by tam mohlo niečo byť tak naženiem drahého že musíme ísť na to 😀
...ale ani keď som brala clostylbegyt a chodila som na folikulometriu tak to nikdy nevyšlo...

shandy
28. júl 2010

@wera jasne, pokial je sanca, tak treba skusat 🙂 🙂
len u nas by sa to rovnalo zazraku, keby sa zadarilo prirodzene, preto to uz neriesim 🙂 u nas jedine asi ICSI...
ja som pouzivala aj ovu pruzky, aj mikroskop, aj preseed gel, alchemilkove cajiky, kvapky gynex, vitaminy, nohy hore po keksiku a pod. 😀 😀 , no niekedy to bola celkom srada 😀

shandy
28. júl 2010

teda sranda 😀 😀

monicka7299
28. júl 2010

@shandy
@wera
@annamary27 -takže ten keksík cez plodné a neplodné dni 😅 😅 😅 😅 ....keď nám v centre povedali, že ideme na umelé , baby, by ste neverili ako nám odľahlo........... my sme sa ani "nedotkli" ...myslím, že 3 týždne aj viac sme boli ako brat a sestra 😀 😀 😀 😀 ...to bola úľava

wera
28. júl 2010

@shandy hej hej to poznám aj ja 😀 😀 😀 tiež sme si párkrát užili srandu 😉 a tie nohy hore sú najlepšie 😀 to sa môj drahý na mňa vždy pozerá či som úplne v poriadku 😵
... u nás je problém u mňa takže ak je ovulka tak super a ideme na to...ale bez liekov ju väčšinou nemávam vôbec...

wera
28. júl 2010

@monicka7299 no moni to tiež poznám...väčšinou sme aktívny iba v období okolo ovu...inokedy je to také že načo... ☹ no už sme tým snažením asi úplne nakazení.... 😒

annamary27
28. júl 2010

@shandy ja tiež neriešim plodné-neplodné.len teraz to tak vyšlo,že som bola práve u lekárky,inak sexíkujem vtedy ,ked sa mi chce a niekedy sa mi chce 3dni za sebou a potom sa mi 2týždne nechce. 😀 😀 takže to nesilím kvôli mimi,lebo chcem mať z toho zážitok a nie šport.No idem zavrieť robotku a potom sa sem ešte večer vrátim.

yeliel
28. júl 2010

@monicka7299
@wera
@annamary27 hmm..kedze ja plodne dni takmer nemam a aj ked mam tak anilen netusim kedy ich mam tiez ich neriesim navyse mame aj zly spg takze ....ked uz ideme nato tak si len uzivame 😀 😀 😀 a to vtedy ked mame chut.. 😀 a ta zatial teda je 😀 😀 😀 jedine pocas stimulky som akosi nemala chut na sexik 😉

shandy
28. júl 2010

@monicka7299 my rovnako, ked sme sa dozvedeli, ze IVF tak na jednu stranu sok ale na stranu druhu ako vravis ulava, ze si mozeme kedy chceme a nemusime uz nic okolo toho riesit 😀 😀
u nas je to praveze teraz tak, ze my sme vacsinou aktivni v obdobi mimo ovu, ale nejako ma to vobec nevzrusuje, som uplne v klidku 🙂
@yeliel tak pocas stimulky ani omylom, ako mi brucho rastlo a foliky sa tlacili, ani omylom teda...a po OPU uz vobec nie, au au... 😀

annamary27
28. júl 2010

@yeliel my sme myslím nemali sex počas celej stimulky,lebo som nevedela či môžme a nemali sme ho až po den kedy mi povedali,že nie som v tom a prežili sme to 😀 😀 😀 Mám štastie,že manžel je tiež za to,aby sme to robievali ,ked to chceme obaja,nie ked to chce iba jeden a druhý to bude robit nasilu. 😀 😀 😀 😀 Asi by sme mali zmenit názov našej témy ,hi hi. 😀 😀 😀

yeliel
28. júl 2010

@annamary27 😀 😀 😀 😀