icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk uz dva krat si potratila?

wera
16. okt 2010

@annamary27 to verím, musel to byť super zážitok 🙂 🙂 🙂

@monn3 podarilo sa nám to pri druhom IVFku 😀

evasbk
16. okt 2010

@monn3 Nestresuj ved si len par dni po transfere. AJ ja sa chystám teraz na KET, v stredu idem do centra, tak dufam že hned začnem 😉

mirka321
16. okt 2010

@noe to sme parťáčky , ktoré do toho teraz momentálne idú naraz.... 🙂 🙂 😉

monn3
16. okt 2010

@wera a kedy si bola?

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 mala som 2× ket, krv pozitívna a potom hned potrat ☹ ET sa mi zatial nepodarilo ani jedno 😠 Tam sa ani neuchtili

wera
16. okt 2010

@monn3 17.9. som mala vklad dvoch trojdňových embryjok 🙂

monn3
16. okt 2010

@evasbk keď som bola prvý krát tak som to prežila celkom v poho,dokonca mi to rýchlo tých 14 dní zbehlo,každý mi hovoril,že sa to podarilo dokonca aj sestrička keď som prišla ráno na krv, lebo som nekrvácala ani nešpinila a predsa mi oznámili,že tehotenstvo sa negatívne ☹ ☹ ☹

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk ono to je asi v tej sliznici. Lebo ani ja IVF nic a teraz Ket-ko zatial s //. Ked som sa testovala pri IVF tak tam nebol ani duch a menzes prisiel ako hodiny.

monn3
16. okt 2010

@wera a ako si prežila tých 14 dní čakania a mala si aj nejaké príznaky?

evi1
16. okt 2010

Ahojte 🙂
@monn3 veľmi Ti držím palce aby sa to teraz podarilo, budeš nám príkladom 🙂 Pozitívne myslenie a budú 2 //.

@evasbk - s teba vyžaruje strašne veľký optimizmus, už len keď si prečítam tvoje príspevky si poviem že ideme ďalej a ten 1,5 rok ,čo sa snažíme neúspešne ešte nieje nič hrozného 🙂

@annamary27 - mňa strašne boleli prsia, ale to po 6dni aj prestalo, pozitívne som nemala ani moč ani krv. A čítam že Ti už čoskoro začínaš 2 IVF. Kam chodíš? Ja som bola v Ba Ferticent. Mám len dobré skúsenosti, bola som spokojná ooooookrem plného močového mechúra pred ET.

monn3
16. okt 2010

@evi1 ahojky, ďakujem za podporu 😉

evasbk
16. okt 2010

@evi1 Zas až taká hrdinka nie som. Ale život ide dalej a ja sa nerada obzerám do minulosti, mna zaujma dnešok, zajtrajšok...... 😉 prečo by som si mala lamat hlavku nad tím prečo prave ja??? Aj tak na to odpoved nikdy nedostanem.

wera
16. okt 2010

@monn3 tak tých 14 dní je vždy ťažkých, ale nejako som to zvládla... a príznaky? no bolelo ma bruško ako pred mrchou, pichalo ma v ňom a mala som strašne citlivé prsia, ale to mohlo byť skôr z utrogestanu...

evi1
16. okt 2010

@evasbk Presne tak. Do stredy som bola aj ja celá HAPPY, no štvrtok ráno som začala krvácať a to bol najhorší deň, celí deň som sa snažila byť veľmi silná hlavne pred drahým ale to bolo silné kafe na psychiku. Veľa som uvažovala nad tým čo som urobila zle, čo som mala inak, čo som pokazila, ale nemá zmysel nad tým uvažovať. Ideme ďalej, v pondelok volám lekárovi čo je ďalší krok a pekne si počkáme 😉

yeliel
16. okt 2010

@annamary27 ahoj...to nebude vodicka..ja tu bolest poznam ☹ a poriadne sa stupnuje..tak uvidim co mi povie v pondelok krcna.Dnes mi v lekarni povedala,lekarnicka nech si dam tie kvapky ale to su Atb-chemoterapeutikum..vraj je to lepsie ako nechat toho bacila v tele pri tehotenstve..ale podla mne rozpravala hluposti aj v letaciku sa pise,ze v tehotenste musia byt velmi vazne dovody nato aby sa ten liek pouzival.

evi1
16. okt 2010

A ešte musím dodať - čoskoro sa nám všetkým podarí a budeme tie najšťastnejšie TEHULKY 😀 😀 😀

monn3
16. okt 2010

@wera ďaaaakujem,som rada,že sa o tom môžem s niekým porozprávať,ja zatiaľ nič necítim, ale tak je to zatiaľ 4deň po tak dúfam,že je to o.k.

monn3
16. okt 2010

všetkým snažilkám, čakateľkám a tehulkám želám ešte krásny večer a potom sladké sníčky,pa....... 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka321
16. okt 2010

@monn3 ďakujeme......

annamary27
16. okt 2010

@evi1 ja chodím do Gyn-Fiv v BA a tiež som bola spokojná,my sme mali mať poloplný mechúr pred ET.Ano čoskoro sa pustíme do druhého IVF,dúfam,že znesiem dostatočný počet vajíčok a aby sa nám podarilo niečo zmraziť aj do zásoby.

annamary27
16. okt 2010

@yeliel no na začiatku tehu je ako bacil tak aj liek zlý pre embryjko,takže ťažko povedať,musí to fakt rozhodnúť lekár.

annamary27
17. okt 2010

dobré ránko 😀 😀 😀 dnes mám v pláne rýchly výlet do Trnavy.Nakuknem do obchodov či sa mi nezapáči nejaké oblečenie,kúpim nám obed domov a šup späť.Milujem takéto výletíky osamote z času na čas,len-tak sama autíčkom a nikto ma v tom obchode nenaháňa alebo nebrzdí 😀 😀 😀 😀

sunday1
17. okt 2010

Dobré ránko 🙂
@evasbk To je mi naozaj ľúto, že tá mrcha predsa prišla načas. Ak chcete ísť do tej Prahy, tak sa čo najskôr objednaj, ja som čakala na termín 2 mesiace.

janicca
17. okt 2010

dobré ránko zdravím vás 😉 prajem fajn deň

@evasbk to mi je ľuto že to takto dopadlo ale ty si silná osobka ty to zvládneš a hor sa do ďalšieho boja silno držím palce,budem na teba myslieť 😉 ináč vstredu idem aj ja do Helíka tak sa budeme možno obchádzať 😉

noe
17. okt 2010

@monn3
@annamary27
@evasbk
@zuzana110
@wera
@tinna13
@mirka321 dobre ranko bambulky.... ja som sa tu vcera uz neobjavila. Mali sme poradu rodiny, zostavovali sme bojovy plan pre sestru, ktora je v Taliansku a ma nejake problemy 😠 😉

noe
17. okt 2010

@mirka321 ahoj moja 🙂 ano idem v pondelok na krv a uvidime ako. Pravdpodobne si napichla zilku, mne sa to este nestalo, ale koordinatorka vravela, ze jeto bezne, len trosku povitiahnut ihlu a dopichnut 🙂 Modrina sa zahoji, kym sa male narodi 🙂
Ty si bola v piatok na krvi a ides az v utorok? Nieje to dlho, v papieroch su spomynane 2 - 3 dni medzi kontrolami????

noe
17. okt 2010

@evasbk Evik moja, tebe specialne krasny dnik 🙂 nech sa aspom trosku slniecko spoza mrakov ukaze a postekli ta 🙂 🙂 🙂

wera
17. okt 2010

dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂

@noe dúfam, že ste niečo pre sestru pomysleli... budem držať palčeky 🙂

evasbk
17. okt 2010

Dobré ránko babenky
@noe Ďakujem si zlatá. Ja som už v pohode a myslím už len na ten KET 😉
@sunday1 Najprv skúsime ešte toto posledné ketko a potom sa uvidí čo a ako. Ak by sme aj išli do tej Prahy, tak by som sa objednávala až na máj. Manželík bude do konca apríla preč. A pravdu poveiac ani nechcem to nahanať. Mám 29, takže vlak mi ešte neušiel, alebo???
@janicca Čo už, musím bojovat dalej. Ty ideš v stredu na srdiečko??? Bola by som rada keby už bol Krajko v praci, to ketko by som chcela s ním konzultovat.

@wera tebe prečo preventívne nasadili ten predinson??? Je to niečo na imunitu??? Chcela by som to v stredu spomenut u dr, či by nebolo vhodné mi to nasadit