2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 to verím, musel to byť super zážitok 🙂 🙂 🙂
@monn3 podarilo sa nám to pri druhom IVFku 😀
Ahojte 🙂
@monn3 veľmi Ti držím palce aby sa to teraz podarilo, budeš nám príkladom 🙂 Pozitívne myslenie a budú 2 //.
@evasbk - s teba vyžaruje strašne veľký optimizmus, už len keď si prečítam tvoje príspevky si poviem že ideme ďalej a ten 1,5 rok ,čo sa snažíme neúspešne ešte nieje nič hrozného 🙂
@annamary27 - mňa strašne boleli prsia, ale to po 6dni aj prestalo, pozitívne som nemala ani moč ani krv. A čítam že Ti už čoskoro začínaš 2 IVF. Kam chodíš? Ja som bola v Ba Ferticent. Mám len dobré skúsenosti, bola som spokojná ooooookrem plného močového mechúra pred ET.
@evasbk Presne tak. Do stredy som bola aj ja celá HAPPY, no štvrtok ráno som začala krvácať a to bol najhorší deň, celí deň som sa snažila byť veľmi silná hlavne pred drahým ale to bolo silné kafe na psychiku. Veľa som uvažovala nad tým čo som urobila zle, čo som mala inak, čo som pokazila, ale nemá zmysel nad tým uvažovať. Ideme ďalej, v pondelok volám lekárovi čo je ďalší krok a pekne si počkáme 😉
@annamary27 ahoj...to nebude vodicka..ja tu bolest poznam ☹ a poriadne sa stupnuje..tak uvidim co mi povie v pondelok krcna.Dnes mi v lekarni povedala,lekarnicka nech si dam tie kvapky ale to su Atb-chemoterapeutikum..vraj je to lepsie ako nechat toho bacila v tele pri tehotenstve..ale podla mne rozpravala hluposti aj v letaciku sa pise,ze v tehotenste musia byt velmi vazne dovody nato aby sa ten liek pouzival.
A ešte musím dodať - čoskoro sa nám všetkým podarí a budeme tie najšťastnejšie TEHULKY 😀 😀 😀
všetkým snažilkám, čakateľkám a tehulkám želám ešte krásny večer a potom sladké sníčky,pa....... 🙂 🙂 🙂 🙂
@evi1 ja chodím do Gyn-Fiv v BA a tiež som bola spokojná,my sme mali mať poloplný mechúr pred ET.Ano čoskoro sa pustíme do druhého IVF,dúfam,že znesiem dostatočný počet vajíčok a aby sa nám podarilo niečo zmraziť aj do zásoby.
@yeliel no na začiatku tehu je ako bacil tak aj liek zlý pre embryjko,takže ťažko povedať,musí to fakt rozhodnúť lekár.
dobré ránko 😀 😀 😀 dnes mám v pláne rýchly výlet do Trnavy.Nakuknem do obchodov či sa mi nezapáči nejaké oblečenie,kúpim nám obed domov a šup späť.Milujem takéto výletíky osamote z času na čas,len-tak sama autíčkom a nikto ma v tom obchode nenaháňa alebo nebrzdí 😀 😀 😀 😀
@mirka321 ahoj moja 🙂 ano idem v pondelok na krv a uvidime ako. Pravdpodobne si napichla zilku, mne sa to este nestalo, ale koordinatorka vravela, ze jeto bezne, len trosku povitiahnut ihlu a dopichnut 🙂 Modrina sa zahoji, kym sa male narodi 🙂
Ty si bola v piatok na krvi a ides az v utorok? Nieje to dlho, v papieroch su spomynane 2 - 3 dni medzi kontrolami????
Dobré ránko babenky
@noe Ďakujem si zlatá. Ja som už v pohode a myslím už len na ten KET 😉
@sunday1 Najprv skúsime ešte toto posledné ketko a potom sa uvidí čo a ako. Ak by sme aj išli do tej Prahy, tak by som sa objednávala až na máj. Manželík bude do konca apríla preč. A pravdu poveiac ani nechcem to nahanať. Mám 29, takže vlak mi ešte neušiel, alebo???
@janicca Čo už, musím bojovat dalej. Ty ideš v stredu na srdiečko??? Bola by som rada keby už bol Krajko v praci, to ketko by som chcela s ním konzultovat.
@wera tebe prečo preventívne nasadili ten predinson??? Je to niečo na imunitu??? Chcela by som to v stredu spomenut u dr, či by nebolo vhodné mi to nasadit

@evasbk uz dva krat si potratila?