icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
17. okt 2010

ahojte babuľky 🙂 ako víkendíkujete? 😉

evasbk
17. okt 2010

@wera ja skor PN-kujem, ale dobre 😉 Teraz odišla navšteva, manžel sa zvrtal v kuchyni, tak som tu spušt po nom doupratovala 😝 a idem kukat tv. Dnes sme v smutku, v noci manželovi umrel dedo, bol na neho dost viazaný , ale zvlada to upne v pohode, aspon sa mi tak pozdáva

annamary27
17. okt 2010

@evasbk juj,to mi je lúto s tým deduškom ☹ ,aj moji starký už odišli všetci.práve 28.oktobra bude 5rokov,čo umrel moj dedko a o týžden na to umrel aj môj svokor,bol to vtedy strašný rok,lebo v lete toho roku umrel aj moj 16ročný bratranec.

evasbk
17. okt 2010

@annamary27 úúúúúú ha, tak to si mala naozaj ťažké obdobie ☹ Ja som bola naposledy na pohrebe v rodine v roku 1994, ked umrel moj dedko, dovtedy sme naštastie nemali žiadne umrtia.

wera
17. okt 2010

@evasbk to mi je moc ľúto...musí to byť ťažké obdobie, tak nech to dobre zvládnete, držkajte sa 🙂

evasbk
17. okt 2010

@wera To zvladneme, pri modlidbe som poprosila dedka, nech sa tam hore za nás prihovorí, lebo mna tam hore akosi nechcu počuvať

wera
17. okt 2010

@evasbk verím tomu 🙂 🙂 🙂 určite Vám zošlú zázrak 🙂

monicka7299
18. okt 2010

@evasbk jéééjda, to je mi ľúto, že tá mrcho došla.... 😖 ... ale som rada, že ideš hneď na KET...ja by som urobila presne to isté 😅 Moc na Teba myslím 😉

wera
18. okt 2010

dobré ránko babuľky 🙂

noe
18. okt 2010

@janicca
@evasbk babulky ahojte. Cerstve spravy z Heliosu su tam aj Krajkovic aj Gatova 😉

noe
18. okt 2010

@mirka321 ahojky.... ja neviem ci mam dobre spravy okrem toho, ze som celu noc nespala 😠
V piatok sa zdalo, ze menstruacia sa spusta, no mala som akurat cierny vytok s trochou kravcania a v sobotu uz nic. Takze mi budu volat podla krvi, ze co? Ci to bola cervena, alebo este mozno pride, alebo neviem co 😠 😠 😠
Od posledneho IUI co bolo v lete mi cyklus hrozne blbne, je sice presny 31 - 32 dni. Ale takmer vobec nekrvacam, tak ako kedysi. Tak ja neviem, co bude so mnou. Uz sa smejem, ze na buduci mesiac ja cervenu nedostanem tak ci tak. A to nemusim byt ani tehotna. jednoducho uz nepride 😒

@evasbk moja drz sa 🙂 my budeme mat vo stvrtok presne rok co nam odisla milovana babicka. Aj dnes som bola na cintorine a stale to boli ☹ Vela vela sil prajem 😉

monn3
18. okt 2010

ahojte všetké kočice čo ste práve tu........prichádza na mňa hrozná debka,6 deň a ja to už asi nezvládam a to ešte koľko veľa má čaká,keby som aspoň nejaké malé znamenie dostala či sa nám to teraz podarilo alebo nie

yeliel
18. okt 2010

ahoj babule 🙂

yeliel
18. okt 2010

@monn3 ahoj,,ja som dnes tiez 6 den alebo 7 ? neviem ako to mam ratat 😀 ale KET som mala 11.10 😉

yeliel
18. okt 2010

@noe ahojcek ty mas dlhý protokolol? ze? ono ti budu injekcijky asi pridavat podla toho ako odkrvacas ...ci? 😕
Viem,ze ja som mala ist do car na kontrlou na 4Dc ale kazali mi ratat az od vtedy ked budem normalne krvacat a nie spinit,,ale vo vasom Car je to asi ine 😉

monn3
18. okt 2010

@yeliel ahojky ja som bola 12.10. a ako sa cítiš?

yeliel
18. okt 2010

@monn3 ja uplne normalne..teda nic necitim ...akurat ma boli ucho tak to ma trapi ..a co ty? mas nekae pocity? ty si mala KET ci ET a kolko fazuliek vam dali? 😉

noe
18. okt 2010

@yeliel mam dlhy protokol. No ja som mala prist v prvy- druhy den krvacania, alebo v najblizsi pracovny den. Ale najneskor na 33 dc, co bolo dnes. Len ako som pisala, ja po poslednom IUI takmer nekrvacam. Takze ja sa normalnej cervenej nedockam. Moje telo uplne zblbo 😠
Tak som zvedava co z krvi vycitaju 😀 😀

yeliel
18. okt 2010

@noe no ja som mala podobny problem a preto som stresovala ci dostanem mrchu a ci vobec odkrvacam..takze ja som vzdy pred stimulkou brala mesiac antikoncepciu aby bola istota ,ze zacem krvacat a aj odkrvacam..

monn3
18. okt 2010

@yeliel ja som mala ET a dvoch mrazáčikov,ale bojím sa a veľmi veľmi si želám aby nám to teraz vyšlo.......bolesť ucha dobre poznám,trpela som 6 rokov 😖

noe
18. okt 2010

@yeliel no ja si pockam na vysledok, maju do tretej volat. Tak som velmi zvedava 😉
Ozaj co tvoje usko?

yeliel
18. okt 2010

@monn3 tak to si zelam aj ja 😉 kolko bunkacikov ti vkladali?
Ty chodis do Car v KE? ze ?
Co ti bolo s uskom?

yeliel
18. okt 2010

@noe ti robia asi HP,ze? aj mne stale podla krvicky vraveli,ze co dalej 🙂
Bola som na krcnom ,,,mam az na bubienku zapal ale doki sa nezda ,ze je tam bacil ale výter mi pre istotu dala spravit,zatila nebudem brat ziadne lieky a ani kvapky ale budem chodit kazdy den na osetrenie ,dava mi tam neaku vodicku a potom masticku 😉

noe
18. okt 2010

@yeliel ano HP a pre istotu aj tehotensky test 😀 😀 😀, ktory nema byt z coho pozitivny 😀
Super, ked nasli nieco co pomoze a neuskodi babatku. Staci ti maly bacilik v brusku 😉 viac votrelcov netreba 🙂

monn3
18. okt 2010

dvoch dufam,že bojovníkov 😀 áno chodím do KE do Splnu, a ucho ma bolelo zo začiatku len tak trochu a to som sa naučila tlmiť tak, že som nahriala trocha oleja dala na vatu strčila do uška a ľahla som si na chvíľu na vankúš, po chvíľke bolesť prešla,takto som fungovala zopár rokov,lebo ináč mám kopec známych na krčnom a tý mi nevedeli zistiť nič,ale tá bolesť sa stupňovala až došla do takého štádia,že moja osvedčená metóda nezaberala a dokonca sa mi zvykla zablokovať celá strana,nakoniec sa kámoš z krčného rozhodol urobiť mi možné aj nemožné testy a predstav si mala som to zo zubov

yeliel
18. okt 2010

@noe teeda ty si tehu a ani nepovies? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monn3
18. okt 2010

@yeliel písala som ti román ale nedala som ti to ako odpoveď tak dúfam,že si to prečítaš

yeliel
18. okt 2010

@monn3 no hlavne,ze ti to zistili niekedy ta bolest vyzaruje tak,ze ani nevies co vlastne boli.
V splne je viac lekarov alebo ako to tam funguje? Je to tam oproti Jumbu?

noe
18. okt 2010

@yeliel 😀 😀 😀 no co neviem nepoviem 😀 😀 😀 A kedze manzela som uz vecnost nevidela, sused ziadny sympaticky v okoli nieje, mame postarku..... tak asi fakt nic 😔 😨 😕 😀

monn3
18. okt 2010

@yeliel áno oproti Jumbo,je tam len jeden dr. Hredzák a je to také malé stredisko,ale už tam začalo chodiť pomerne veľa ľudí,keď sme tam boli prvý krát tak sme sa tam skoro ani nezmestili,ale šlo to celkom rýchlo takže tam nestráviš nejako veľa času..... a ty kam chodievaš?
a čo máš vlastne s uškom ty?