2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk juj,to mi je lúto s tým deduškom ☹ ,aj moji starký už odišli všetci.práve 28.oktobra bude 5rokov,čo umrel moj dedko a o týžden na to umrel aj môj svokor,bol to vtedy strašný rok,lebo v lete toho roku umrel aj moj 16ročný bratranec.
@annamary27 úúúúúú ha, tak to si mala naozaj ťažké obdobie ☹ Ja som bola naposledy na pohrebe v rodine v roku 1994, ked umrel moj dedko, dovtedy sme naštastie nemali žiadne umrtia.
@evasbk jéééjda, to je mi ľúto, že tá mrcho došla.... 😖 ... ale som rada, že ideš hneď na KET...ja by som urobila presne to isté 😅 Moc na Teba myslím 😉
dobré ránko babuľky 🙂
@mirka321 ahojky.... ja neviem ci mam dobre spravy okrem toho, ze som celu noc nespala 😠
V piatok sa zdalo, ze menstruacia sa spusta, no mala som akurat cierny vytok s trochou kravcania a v sobotu uz nic. Takze mi budu volat podla krvi, ze co? Ci to bola cervena, alebo este mozno pride, alebo neviem co 😠 😠 😠
Od posledneho IUI co bolo v lete mi cyklus hrozne blbne, je sice presny 31 - 32 dni. Ale takmer vobec nekrvacam, tak ako kedysi. Tak ja neviem, co bude so mnou. Uz sa smejem, ze na buduci mesiac ja cervenu nedostanem tak ci tak. A to nemusim byt ani tehotna. jednoducho uz nepride 😒
@evasbk moja drz sa 🙂 my budeme mat vo stvrtok presne rok co nam odisla milovana babicka. Aj dnes som bola na cintorine a stale to boli ☹ Vela vela sil prajem 😉
ahojte všetké kočice čo ste práve tu........prichádza na mňa hrozná debka,6 deň a ja to už asi nezvládam a to ešte koľko veľa má čaká,keby som aspoň nejaké malé znamenie dostala či sa nám to teraz podarilo alebo nie
ahoj babule 🙂
@yeliel mam dlhy protokol. No ja som mala prist v prvy- druhy den krvacania, alebo v najblizsi pracovny den. Ale najneskor na 33 dc, co bolo dnes. Len ako som pisala, ja po poslednom IUI takmer nekrvacam. Takze ja sa normalnej cervenej nedockam. Moje telo uplne zblbo 😠
Tak som zvedava co z krvi vycitaju 😀 😀
@noe ti robia asi HP,ze? aj mne stale podla krvicky vraveli,ze co dalej 🙂
Bola som na krcnom ,,,mam az na bubienku zapal ale doki sa nezda ,ze je tam bacil ale výter mi pre istotu dala spravit,zatila nebudem brat ziadne lieky a ani kvapky ale budem chodit kazdy den na osetrenie ,dava mi tam neaku vodicku a potom masticku 😉
dvoch dufam,že bojovníkov 😀 áno chodím do KE do Splnu, a ucho ma bolelo zo začiatku len tak trochu a to som sa naučila tlmiť tak, že som nahriala trocha oleja dala na vatu strčila do uška a ľahla som si na chvíľu na vankúš, po chvíľke bolesť prešla,takto som fungovala zopár rokov,lebo ináč mám kopec známych na krčnom a tý mi nevedeli zistiť nič,ale tá bolesť sa stupňovala až došla do takého štádia,že moja osvedčená metóda nezaberala a dokonca sa mi zvykla zablokovať celá strana,nakoniec sa kámoš z krčného rozhodol urobiť mi možné aj nemožné testy a predstav si mala som to zo zubov
@yeliel áno oproti Jumbo,je tam len jeden dr. Hredzák a je to také malé stredisko,ale už tam začalo chodiť pomerne veľa ľudí,keď sme tam boli prvý krát tak sme sa tam skoro ani nezmestili,ale šlo to celkom rýchlo takže tam nestráviš nejako veľa času..... a ty kam chodievaš?
a čo máš vlastne s uškom ty?

ahojte babuľky 🙂 ako víkendíkujete? 😉