icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

zlatanka30
19. okt 2010

@franina ano budes spinkat neboj 🙂

yeliel
19. okt 2010

@annamary27 sikovnica ako stale vsetko rozplanovane 😀 😀 😀

yeliel
19. okt 2010

@zlatanka30 ahoj sploubojovnicka ako sa citis? 😉 🙂

annamary27
19. okt 2010

@franina ja som prišla do centra na 7.30,partner odovzdal materiál 😀 😀 😀 a potom mohol odísť a čakať,kedy sa ozvem kvoli odvozu.V izbe som sa prezliekla do nočnej košele,lekár sa každej z nás opýtal kedy sme si pichli pregnyl a asi podla toho nás volali na sálu.Predtým sme vyplnili dotazník,odovzdali papiere z predoperačného a vyšetrení krvi a vycikali sme sa,lebo potom sme po zákroku ležali 2hodiny,kým prišla sestrička,odmerala tlak a povedala,že už môžme vstať.Potom príde embryologička,povie ako dopadol spermiogram,kolko sme mali vajíčok a dohodne sa postup ako to bude dalej.Partnery pri odvoze potom podpíšu papier,že si nás berú do opatery. 😎 Držím palce,aby všetko dopadlo čo najlepšie. 😀

zlatanka30
19. okt 2010

@yeliel mojko je to boj a vela otaznikov nad mojim ivf

yeliel
19. okt 2010

@zlatanka30 otazniky myslis tu tvoju Pk?

zlatanka30
19. okt 2010

@yeliel nie ved ja som uz po et 8 den dnes

yeliel
19. okt 2010

@franina
@annamary27 ...annemary ti to krasne napisala..presne tak to bolo aj v mojom pripade 😉 🙂

zlatanka30
19. okt 2010

@annamary27 a cajik vam nedali??? 😀 😀 😀 😀

yeliel
19. okt 2010

@zlatanka30 😀 😀 😀 😀 😀 ved ja vieeeeem ..aj ja som 8den po KET..ja len,ze preco pises ,z vela otaznikov nad tvojim IVF 😉

yeliel
19. okt 2010

@zlatanka30 eeeeeeeeee cajik nie...ale ja som dostala od Dr.Stenovej pepsinu 😀 😀 😀 😀 ..

franina
19. okt 2010

@annamary27 fiha tak ze takto to bude.... dufam, ze to zvladnem.... 😕 dost som taka neista a vystrasena... 😅

dakujem vam holky za odpovede....

franina
19. okt 2010

a potom vklad bude o dva dni?

yeliel
19. okt 2010

@franina vklad bude podla toho ako sa dohodnete ci si date aj PK..
nebud vystrasena..vsetko dobre dopadne..nezbudni si pyzamko a papucky 🙂

franina
19. okt 2010

@yeliel ja neviem co je PK 😅
nie nie pyzamko uz mam prichystane aj papucky... uz mi asi nic ine netreba.... 😕
a ako potom na druhy den mozem do roboty?

yeliel
19. okt 2010

@franina do ktoreho Car chodis?...
Pk je predlzena kutivacia..v GF ju odporucaju ak je viac embryjok..
PREDĹŽENÁ KULTIVÁCIA – TRANSFER BLASTOCÝST
Transfer blastocýst je presun oplodneného vajíčka z laboratórneho prostredia do maternice v 5. dni vývoja embrya (namiesto tretieho dňa). Je to jeden zo spôsobov, ako vybrať embryo alebo embryá s najvyššou šancou na prežitie, imlantovať ich a tým zvýšiť pravdepodobnosť otehotnenia.(tu mudrost som ti okopcila)
Neviem ci je dobre ist hned do robotky,asi je lepsie si aspon den oddychnut alebo najlepsie az po transver 😉

evi1
19. okt 2010

@franina Celý odber vajíčok trval asi 15 min., ja som mala so sebou aj manžela, pekne si ma počkal na izbe. Dobre si pospíš. 3x som si žmurkla a zobudila som sa vyspinkaná do ružova 😎

zlatanka30
19. okt 2010

@yeliel poslala so ti ip ja som pyzamko nepotrebovala

annamary27
19. okt 2010

@zlatanka30 čajík?ani len nespomenuli 😀 😀 😀 😀 ale mne nechýbal

franina
19. okt 2010

@yeliel no ja chodim do Splnu do Kosic... uvidime co bude...
a po transfer asi urcite vybrat dovcu... kolko dni by bolo najlepsie ?

annamary27
19. okt 2010

@franina ja som bola jak hodená do vody,nevedela som nič o tom ako to bude prebiehať a bolo to v pohode,bola som jak Alicka v krajine zázrakov 😵 😵 😵 😵

zlatanka30
19. okt 2010

@annamary27 no vidis my sme dostali ale bez rumu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franina
19. okt 2010

@annamary27 ja sa tiez tak citim, vazne.... 😅

annamary27
19. okt 2010

@franina po výbere treba 24hodín ležať kvoli účinkom anestézie a po vklade embryí aspon 2-3dni ležkať,ja som bola do testov z krvi doma na PNke.

annamary27
19. okt 2010

@franina neboj,bude to v pohode,najlepšie na tom je to spinkanie,hlevne chod v nočnej košielke a nie v pyžame,lebo potom budeš dole nahá,ked ťa povezú zo sály do postele.

noe
19. okt 2010

@evasbk
@janicca ahojte tak ako sa zajtra spozname? ja pridem + - 7.30 😉

franina
19. okt 2010

@annamary27 tak ze lezat... 🙂 no to zvladnem 😀

franina
19. okt 2010

@annamary27 hej hej mam nocnu kosielku 🙂

franina
19. okt 2010

dakujem holky a drzte mi zajtra palce 🙂

evi1
19. okt 2010

@franina Ja som bola biela ako stena a taká vystrašená, že som sa zabudla pozdraviť lekárovi čo ma uspával 😀
Neviem aký výraz tváre som mohla mať ale hneď ma uisťoval že nič zlého mi neurobí, tak sme sa dobre zasmiali a už to bolo lepšie 🙂