icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

ofs
22. okt 2010

evasbk veľmi pekne ďakujem za odpoveď, nechám si poradiť. Pri prvom IVF som bola doma, lebo som mala dovolenku /bolo to pred vianocami/. Pamätám si, že som normálne fungovala, akurát som do práce nechodila. Vložili mi 2, jedno sa aj ujalo, žiaľ v 6t som potratila. Vlastne bol to zamlknutý potrat, veľmi ti držím palce, musíš pozitívne myslieť, ahoj

noe
22. okt 2010

@evasbk na Orave je skvely hotel Havrania 🙂 aj my chodime radi do prirody, v mestskych hoteloch je ruch, tam si clovek neodpocinie 😉
Uvidim co mi povie muzicek na moj napad 😀 tento je na okraji, tak snad by tam mohlo byt ticho 😉

kiara15
22. okt 2010

@evasbk Aj u mna su ketka uspesnejsie a nerozumiem tomu lebo vsak nie su z cerstvych 😒 ale uz bol pri tomto uspech ze sa chytilo ale no aj odyslo ☹

@noe veru ma prehnali oni soi vlastne musia byt isty ze som cista aby mohli zacat a ja som tam mala to hcg tak som musela ist na kontrolu pre istotu 😒 ved aj ja sa toho drzim vsak hadam sa to stastie unavy a sadne aj na mna 😀

dejka12
22. okt 2010

@yeliel
ja som zacala testovat uz na 5. den po ET

dejka12
22. okt 2010

@evasbk
urcite to s lekarom preber, podla mna by Ti mohol fraxiparine pomoct udrzat embryjko.
Drzim ti silno palce 🙂

yeliel
22. okt 2010

@dejka12 no a co ako? mas //?

janemari
22. okt 2010

Snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

dejka12
22. okt 2010

@yeliel
ahoj v piatok som mala len dusika, od soboty uz dve ciarocky...... ale stale mam strach, aby bolo vsetko v poriadku, v pondelok mam krv dufam ze HCG bude dost vysoke.
A ty ako sa citis? Viem ze ty a zlatanka ste mali vklad vtedy ked aj ja.
Drzim palce.

sunday1
22. okt 2010

Baby, práve som vypustila 2 lampióny šťastia, juuuuuuuuuuuuuj, tie musia zabrať 😀 😀 😀
@dejka12 Blahoželám k čiaročkám 😉

sunday1
22. okt 2010

@janemari Ďakujeme 😀 😀 😀 Len neprestávaj posielať, prosíííííííííííííííím 😉

dejka12
22. okt 2010

@sunday1
dakujem, len dufam, ze to bude ok

gabinkaa
22. okt 2010

@ofs ahojček, ja som nebola PN, ale myslím, že nejaký oddych je asi treba, ja mám prácu, že chodím autkom, ale aj dosť stresové a nabehám sa hlavne autkom, len PN v mojom prípade nie je na nič, lebo som SZČO, teraz mám stimmulku na 2. IVF, určite sa budem viac šetriť a zostanem domka

gabinkaa
22. okt 2010

@dejka12 tak dúfam, že to vyjde a HCG bude vysoké, držím palčeky, aby to vyšlo

annamary27
22. okt 2010

@ofs ahoj,ja som bola na PNke,lebo v robote sa celý den nezastavím,behám-lietam-stresujem,nemám čas sa stravovať poriadne-vláčim ťažké veci,čomu sa nedá vyhnúť,v zime tam bude kosa,lebo slabo kúria a my máme podlahu kameň a kedže robím v nemocke,tak tam budem prichádzať do styku s mnohými chorými,takže aj pri mojom 2.ivf to budem istiť PNkou po ET.

dejka12
22. okt 2010

@gabinkaa
dajkujem a drzim palce aby islo stimulkovanie hladko 🙂

janemari
22. okt 2010

Tak este extra davku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a dalsie by mohla pridat wera ta ma taku dvojickovsku ta musi zabrat 😉

dejka12
22. okt 2010

@ofs
Ahoj ja som mala dovolenku 4 dni po ET a potom som isla do roboty.
Ono tych 4-5 dni je dobre byt doma a oddychovat, pretoze embryjko sa vtedy uhniezduje. No a potom, to zalezi od typu prace, robit mozes bezne veci, len nic nedvihat, nestresovat sa.

gabinkaa
22. okt 2010

@dejka12 ďakujem, stimulku znášam vcelku dobre, len cítim nejaké nafúknuté bruško, kedy ideš na krvičku?

gabinkaa
22. okt 2010

@janemari ďakujeme, veľmi veľmi potrebujeme, ja práve teraz stimulkujem 😉

dejka12
22. okt 2010

@gabinkaa
v pondelok.
Mne pomahal na nafuknute brusko nutridrink, predchadza hyperstimulacnemu syndromu.

janemari
22. okt 2010

Kym budem mat tehulkovske TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT tak vam budem posielat 😉

gabinkaa
22. okt 2010

@dejka12 tak to je už "coby dup" ale aj tak sa to vlečie, ja som sa nemohla dočkať len pre mňa bola správa negatívna, to sa dá kúpiť v lekárni ?

dejka12
22. okt 2010

@gabinkaa
ano, da sa to kupit alebo Ti to moze aj predpisat akykolvek lekar.
Je to napoj s vysokym podielom bielkovin, preto je velmi dobry prave ked sa stimuluje.

gabinkaa
22. okt 2010

@dejka12 tak to vyskúšam, vôbec mi to žiaden z lekárov nepovedal, telo teraz určite dostáva zabrať s tými hormónmi

ofs
22. okt 2010

Dievky, ďakujem vám za odpovede, nechám si poradiť, prajem pekný víkend

yeliel
22. okt 2010

@dejka12 waw tak to sa ti dusik ukazal dost skoro 😉 super zaciatok..drzim palceky aby Hcg bolo krasne 😉
Citim sa tak normalne 😅 ale netestovala som ..

wera
23. okt 2010

dobré ránko sa praje babuľky 🙂 🙂 🙂

posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
vírusíky hneď takto z rána 😀

pekný víkendík prajem 🙂

annamary27
23. okt 2010

ahojte,čakáme návštevu na obed a pak ideme s drahým na oslavu 50tky mojej krstnej.Vydobila som si,že dnes popíjam ja,lebo v piatok začínam stimulku a potom už piť alkohol nebudem.Ako som sa na stimulku a celé ivf tešila,tak ma dnes prešla chuť ako som dostala studenú sprchu....švagor,ktorý je nemehlo,idiot,nemusím ho,nezamestnaný ,rodina ho odkopla,takže už aj rozvedený bez penazí sa mi sem má do domu nasáčkovať po tom ako ho prepustia z nemocnice,bol tam s vysokým krvným tlakom a celkovým vyčerpaním,ale ten chlap mi odoberá tolko energie,že ked ho tu budem mať pred očami celú stimulku a po Et už ani nehovorím,tak sa mi chce plakať,ved už som sa aj vyplakala,kým som si fénovala vlasy,aby ma manžel nepočul.Jaj,zas sa mi tisnú slzy do očí,ale musím sa krotiť ,už som vymalovaná.Proste ten chlap je kopa nešťastia,ktorý nerobí nič pre to,aby

annamary27
23. okt 2010

musela som prerušiť písanie,lebo vošiel manžel,takže švagor nerobí nič pre to,aby si našiel robotu a teraz ho tu budem mať na krku.Budem sa musieť nejak odosobniť od toho a sústrediť sa na seba,ale ked mna to strašne sere a potom som zla aj na muža.Na to skoro ráno vstávam,zdieram sa v robote,aby som potom živila takého darmožráča.Najprv mi pokazil radosť zo svadby,lebo vtedy sa rozvádzal a vlastná rodina ho obrala ja o peniaze z bytu,čo museli predať a teraz mi pokazí radosť z ivf.Asi to vidím na dlhé pracovné dni,len aby som bola doma s ním čo najmenej a potom budem dlho u našich,ked si budem chodiť pichať injekcie.
Musíme ho tu strpieť,lebo bývame v dome,z ktorého mu štrťka prináleží a aj keby sme mu kúpili teraz byt,tak nemá ako platiť nájom.

wera
23. okt 2010

@annamary27 ahojky 🙂 verím že to musíš mať teraz ťažké ale hlavne si nenechaj znechutiť radosť z IVFka, nestojí to za to... veď si stanov doma pravidlá a pekne mu povedz ktorá izba bude jeho a kam nesmie chodiť... dnes si daj poriadne do nosa a pokús sa trochu odreagovať 🙂 držkaj sa 🙂 🙂 🙂