2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel no v iscare to asi nepotrebujú....hmmm divné.... chodím teraz od januára len do centra, u svojho dokiho som nebola odvtedy čo ma poslal do centra... tak veď zajtra si idem pre stimulačný protokol do centra tak sa na to skúsim opýtať...
joj len mám také trápenie neviem ako mám povedať šéfke že pôjdem na PNku... ☹ nechcem jej hovoriť pravdu, nechcem aby to vôbec niekto v robote vedel... ja by som chcela ostať doma a možno až po treťom mesiaci by som išla do roboty...
@kefalinek fatk sa na tú cyto musím popýtať... je to divné že odo mňa ju vôbec nechceli....
@yeliel no tie ostatné vyšetrenia mi robili... hej chodievam na cyto pravidelne každý rok, len to posledné mi robil ešte bývalý lekár po MA a bolo zvýšené ale nový doki ku ktorému som prestúpila hovoril že to bude zvýšené kvôli tomu MA...hmmm to aby si človek dával pozor na všetky termíny a vyšetrenia si vyprosoval 😖 určite im zajtra nakážem aby mi ho spravili 😀
jooj dnes si idem pre všetky včeličky do lekárne tak sa už teším ako si ich dnes doma rozložím po stole a budem študovať návody na použitie 😀
ahojte kocky, nejak ste sa rozpisali , nestiham ani odpisovat , ale citam si vas. Inak pozor , po IVF mozte mat zle vysledky citologie , mne MOP skocilo az na 3 , dost som sa vyplasila , potom mi lekar povedal , ze je to kvoli liekom , a cca po pol roku sa to vrati naspat na 2 , aj tak bolo. Len ja som sa vyplasila , ze uz mam rakovinu. Tak hlavne ziaden stres. 🙂 🙂
@wera 😀
https://www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqssme to studovali mi z priatelom 😀 😀 😀
@evet ahoj...velmi pekne ti dakujem... 🙂 si ma potesila ..lebo ja som tiez vyplasena...mala som cyto 2-..cize medzi 2az3 a moja Dr.povedala..len o pol roka skontrolovat a mne sa zdalo,ze je to dlho len tak cakat..tiez uz som plasila,ze rakovina a tak..fuu som rada,ze vas tu mam babule 🙂 😉
ahojte dievcence, teda vy ste toho popisali 😀 😀
zavislacky 😀 😝
uz neviem ani kto co pisal 🙂
vitam @evasbk, chodis to velmi dobreho centra, tak verime, ze to teraz vyjde 🙂
inak to mate pravdu, ze doma nie je s kym o tom. drahy sa inak tiez pyta, ze maju nove baby na koni? 😀
@janemari to krvacanie po vysetreni je v pohode, staci ked mas citlivejsi krcok a mozes trosku spinit.
@yeliel tu cyto mozes mat teraz zlu aj z toho streptokoka. Ja som mala zlu cyto a v tom obdobi som mala zrovna mykoplazmy, potom ked som bola po prelieceni, tak uz cyto bola ok.
@wera pred IVF mozes v pohodke. ja som sa blba akurat objednala pocas a to budem musiet asi zrusit, nech sa mi tam nespara 😀
pekny den zienky 😵
halo halo babule 🙂
@wera musi, spravidla sa robi raz rocne v ramci preventivky, ak mas do 2 vysledok, ak mas 3 tak polrocne a teda cim horsi vysledok (Vyssie cislo) tym castejsie kontroly cyto.
@yeliel a skusila si googlit? no ja neviem teda ako je to s kokami ale myslim, ze niektore koky su neskodne, pokial nie su vo velkom mnozstve, tak tvoj doki asi vie co s tym neboj 🙂 . zas zbytocne do seba nieco pchat, lebo antibiotika alebo akakolvek ina chemia ti tu floru narusi este ovela viac...
@wera moje neviem presne ale tusim tak na 5 az 7den po Ms,,tak snad vie 🙂 ja uz vsetko a vsetkych kontrolujem..mala som kopec problemov tak asi to uz prehanam 😀 😀 😀 ale antibiotika tych som si uzila za posledny rok habadej a tak to aj skoncilo..presne ako pises vsetko sa mi rozhadzalo cela flora..do vtedy som take problemi nepoznala...
Ahojte,tak ja som dnes vstala s boľavou pravou mandlou,pravým uchom a z nosa mi tečie samá voda.Bojím sa,že mi to prerastie do zápalu dutín a priedušiek,čo mávam dosť často a teraz ,ked sme sa snažilkovali pilne,aby poprípade lieky čo by mi dali neurobili zle embryjku.O týžden mám ísť na svadbu,u našich budú hody.To mám určite za to,že som sa konečne na voľačo veľmi tešila,tak mi to moje zdravíčko musí prekaziť. ☹

@wera ahoj..preco by si nemohla? u nas v centre praveze vyzaduju pred IVF cyto...teda pri 1IVF som to ja tak mala 🙂