icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
25. okt 2010

@mirka321 jéééé,ty máš o pár dní OPU,držím palce,aby bolo všetko o.k 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

shandy
25. okt 2010

@annamary27 anooo to je vela takych mudrych, co sa okolo nich len obtreli trenky a uz otehotneli 😀 😀 . ale take si to nikdy nebudu vazit tak ako my..to musite uznat. este ich ani nemame a uz ich luubime ako kone 😉
inak s tymi bocianmi mi napadlo, ze na dovolenke po IVF sme boli v takom parku kde ich bolo asi 30 tych bocianov, tak neviem ci nahodou nezauradovali 😀

mirka321
25. okt 2010

@noe teraz čítam o tých modrinách po krvi, no neviem aká sestrička to dnes bola ešte ani raz ma tak otrasne ruka nebolela ako dnes, tak dnes sa to jej to nejako nedarilo... čítam , že aj Teba to bolelo....

shandy
25. okt 2010

@zlatanka30 jojo pamatam si to, ako sme to tu riesili....no vyslo nas cca 40 tis. czk aj s liekami aj so vsetkym...ale dala som si to normalne preplatit do poistovne a preplatili skoro polovicu, vlastne do vysky nakladov na sk, cize to, co by preplatili aj keby som sla tu....

shandy
25. okt 2010

@zlatanka30 jo ale ja som normalne pichala po 2 ampulky menopuru denne, lebo clostil u mna nezaberal. ak pojdes len s clostilom, tak to vyjde lacnejsie...

mirka321
25. okt 2010

@annamary27 veru za pár dní, ďakujééém veľmi pekne.... 🙂

annamary27
25. okt 2010

@shandy my sme mali v ulici mojich rodičov počas 1.ivf dva bociany a urobili si hniezdo a pred mojim negatívnym testom hcg bociany zmizli a už sa nevrátili.

zlatanka30
25. okt 2010

@mirka321 noe aj mna boli rucicka ☹ ☹
@shandy ano riesili sme to.myslim tu pk. ja som mala pri ivf malo vajok mam len jeden vajecnik.ja som pichala gonal

mirka321
25. okt 2010

@zlatanka30 no vidíš, už sme tri , hovorím to , že dnes sa to tej sestričke nejako nedarilo....

wera
25. okt 2010

@annamary27 ja viem máš pravdu 🙂 😉 🙂 ale ten strach že sa niečo "pototo" je nič moc... a ja som taká dosť precitlivelá.... ale nebojkaj za chvíľku Vám určite budú volať, veď to tak rýchlo ubehne že až 😉

@shandy aaale nebojkaj určite bude všeko v najlepšom poriadku 🙂 🙂 🙂

shandy
25. okt 2010

@annamary27 no moja vies ako sa hovori, ked nejde mohamed k hore, musi hora k mohamedovi 😀 😀 . vsak aj ja som si za nimi dosla 😀
@zlatanka30 hmm, tak to budes musiet asi tak ci tak pichat...tak ta cena asi moze byt aj pre teba cca taka...
toho ze bolo malo vajok sa vobec nebojte, lebo vacsinou ked ich je menej, tak su kvalitnejsie 😉 . ja som mala pri poslednom tusim 5 vajok, z toho 4 zrele a aha ho...

annamary27
25. okt 2010

@shandy ano,ano aj ja si idem o chvílku po ne 😀 😀 😀 😀 😀

shandy
25. okt 2010

tak babulky drzkajte sa vsetky ja idem vegetit, ratam, ze tak o deviatej padnem do postele ako kabela 😀 😀 . bruuu nocku vam...

noe
25. okt 2010

@mirka321 neviem kam si mi poslala ale nic neprislo

franina
25. okt 2010

@annamary27 no vidis nedavat mu jest a obezita a vysoky krvny tlak hned zmizne.... a zmena mysle bude vtedy ked zacne splacat svoje dlhy a sam o seba sa starat

janemari
25. okt 2010

Kocky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a sup medzi tehulky 😉

annamary27
25. okt 2010

@franina máš svätú pravdu 😵 😵 😵 😵 😵 moje slová 😀 😀 😀 😀 😀

wera
25. okt 2010

dobrú nôcku babuľky 🙂 🙂 🙂

a na dobrú noc pridávam ešte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTT
vírusíky 😀

evasbk
25. okt 2010

Dobrý večer spolubojovníčky a naše tehulky 😉 tak ja dnes konečne z prace doma 😝 Robila som inventuru, no personalu sa to moc nepačilo 😒 Ešte zajtra to dokončím a od stredy sedím v kancelárií asi až do leta 😅
@noe Ak budeš mať v utorok OPU, tak sa vidíme 😎 😎 Ja idem na sono a emb. pohovor, takže budem tá ktorá ta s radostou upredností v čakarni 😉
@shandy
@wera krasne čísielka vam svietie, joj ako to ide všetko rýchlo....
@zlatanka30
@noe ja som nemala problém s modrinami, ale moj muž ano, ten nadaval, že tak by si to dokazal pichnut aj sám 😀 😀 😀 A modrinu mal teda fajnú

evasbk
25. okt 2010

@yeliel zlatko, hlavu hore a ideme dalej bojovat 😉 aj ked to velmi bolí, ale každá sme tu silná žienka. Držím silno palce do dalšieho boja. Mna o chvilu čaká Ket a ked to zas nebude uspešné, tak aj tak sa nevzdám, skusim iné car, vyšetrenia, proste musíme bojovat a bojovat 😉

evasbk
25. okt 2010

@wera
@janemari ja som sa tak teraz dobre napapala vašich vírusikov, isto mi z toho narastie bruško 😀 len dufam že to bude tehu bruško 😉

katti77
26. okt 2010

ahojte zienky, pridam sa k vam...dlhsie vas tu citam a rozhodla som sa, ze sa musim aj ja s niekym o tomto porozpravat...
toto je moje 2 IVF, prve som mala v decembri 09 na testoch uz na 5 den som mala // a pekne zo dna na den silneli, ale na 10 den ciarky zacali slabnut a ked som isla na krv na 14 den tak hcg bolo strasne nizkucke...a dorazila aj mrcha...ale v marci 10 som prirodzene otehotnela, testy par dni stupali a potom zase zacali klesat, tak som utekala k lekarovi a ten mi nameral uz len 29,5 hcg...takze zase v 5tt odislo...dnes zacinam uz z gonalom, a OPU predpokladam, ze bude okolo 5.10. ... mam za sebou vsetky mozne vysetrenia, praha, genetika, hematologia a vsetko je ok...najvacsi strach mam z toho, ze problem je v embryach...mala som 7 vajicok vsetky sa oplodnili, na 3 den som mala 5 jednotkových a 2 dvojkove a na 5 den len dve a to jedno dvojkove a jedno trojkove...takze ET bol az na 6 den a aj to bolo medzi jednotkou a dvojkou...takze teraz sa nebojim nicoho len aby sa pekne vajicka delili a vznikli pekne blastocysty lebo neviem ci to zase zvladnem...
tak trosku o mne aby ste boli v obraze, co mam za sebou a ze viem ake to je prezivat toto vsetko viac krat...

sunday1
26. okt 2010

Dobré ránko 🙂
@katti77 Vitaj medzi nami. Mnohé sme na tom podobne. Držím palce, aby sa to tentokrát podarilo.

evasbk
26. okt 2010

@katti77 dobre ranko, vitaj tu medzi nami 🙂 A povedali vám niekedy v car čo može byť príčina??? Spg mate tiež ok??

nechsazadari
26. okt 2010

Ahojte all,
@katti77 - tak za pár dní OPU. Super! Budeme Ti tu držať päste, aby sa bublinky držali maminky aj po 5 tt a pokračovali ešte ďalších 8 mesiacov 😉

balinka
26. okt 2010

dobre ranko babulky 😉
@katti77 vitaj medzi nami 😉 drzim palceky,aby si to dobojovala do uspesneho konca 😉

katti77
26. okt 2010

dakujem vam ste zlate
@evasbk nikto mi nic nepovedal, spermiogram nie je najlepsi ale ani katastrofa...a ked sa zadarilo aj prirodzene tak asi tam velky problem nebude...chodim do heliosu a teraz ked som krajkovi dala vsetky vysetrenia tak sme sa zhodli, ze ak mi budu mat co vkladat tak nasadime aj dake lieky na udrzanie, takze si budem asi nieco pichat ale co to som si nezapamatala 😝 ..inak mne inekcie vobec nevadia, ja by som si pichala aj 3 denne, asi som vadna 😀
@nechsazadari presne tak myslim si, ze u mna je najdolezitejsie asi preckat tych 5tt, verim tomu ze ak sa dopracujem k cilu 6tt tak to dopadne dobre....

katti77
26. okt 2010

a inak heliosacky ten galo je co zac? vcera som bola u neho na sono, ale mne pripadal vcelku v pohode...nie je taky fesak ako krajko ale bol mily...odkedy je tam?

noe
26. okt 2010

Dobre ranko vsetkym 😉

@mirka321
@evasbk
@zlatanka30 babulky sa tesim na stvrtok 😀 neviem kto mi zoberie krv, ale som si dala zavazok, ze s modrinou neodidem. Oni ma tam budu milovat, ale co uz manzel ma uci, ze ked som nespokojna, tak sa treba ozvat 😀 😀 😀

@katti77 ahojky vitaj mendzi nami 🙂 Ja registrujem Gala od juna, mi robil vtedy sono a podla mna bol velmi neosobny, cakal ze si z monitora vycitam sama, ze koko mame vajicok... . Mozno sa zmenil. Odbornik moze byt dobry, ale mne chybal humannejsi pristup. 🙂

sunday1
26. okt 2010

Baby, nerozumiem tomu, ako to u Vás v Heliose funguje. To si Vás presúvajú od jedného lekára k druhému? U nás robí všetko jeden, a to od úplného začiatku až do konca.