2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@gabinkaa
@sunday1 ved aj placem ono to ide same..
Rozhodla som sa pre Dr.Durechovu a je to to nove Car na Antolskej..baby z Iscare ju urcite poznate 😉 Ja ju osobne nepoznam ale pocula som,ze je to dobra Dr. a kazdopadne uz nechcem ostat v GF mala som tam dost zlych skusenosti od prebudenia sa z anestezi pocas zakroku,prepichnutia vajecniku ,anesteziologa v rifliach,a teraz pri ET mi robili zakrok v takom kumbale kde sa normalne baby prezliekaju a davaju si papucky pred zakrokom a nasi muzickovia tam odovzdavaju material 😀 tak to ma uz uplne dorazilo
Vadila mi tam aj slaba informovanost a aj to ,ze stale som bola u ineho dokiho,na koho vysiel rad ten mi robil zakrok.
Tak teraz si chcem najst take Car kde budem mat aj pocit,ze mi chcu pomoct..
@sunday1 dik za radu,,ja som aj zvazovala Iscare ale potom Durechova odisla,ani neviem preco som si vybrala ju 😀
Ale urcite ak budem mat uz niekde zly pocit tak tam nezostanem.A poriadne sa na vsetko povypytujem.Ta sestricka co som s nou dnes volala bola velmi mila a na vsetko mi odpovedal,lebo som mala uz aj dnes kopec otazok 😀 😀 😀
@yeliel ja nepoznám túto dokinu, vlastne ich ani veľa nepoznám, je som v GF, nemám tam nejaké zlé skúsenosti, nemôžem nejako zle povedať po I. IVF, neviem ako to bude teraz, len ma bolelo že to nevyšlo, ale za to možno car nemôže, neviem, vadili mi sestry pri odbere krvi, brali to ako na páse, neviem či je to tak všade, bola som pozrieť aj v Brne, ale zostala som teraz v GF, uvidíme či to vyjde, pevne dúfam že bude úspech
😀 😀 😀 😀 😀 😀 posielam trosku veselej nalady do chmurneho pocasia
@yeliel zlatko aj ja ti to prajem
@zlatanka30 dakujeeem...a co ty? ako ti je dnes?
@yeliel totalne na nic
@zlatanka30 to cakanie a neistota je asi najhorsia,ze?
Neboj zvladnes to aj ked je to velmi tazke..Vsetko preboli a zabojujes zas 😉
baby ked vas citam tak aj ja mam strach... @zlatanka30 presne toto som zazivala aj ja skoro pred rokom, viem presne ako sa citis... mne pomohlo nechodit sem, lebo ked som videla vsetky tie testy a stastne zienky co sa im to podarilo tak ma to bolelo, ale postupom casu som sem zase zacala kukat a teraz sa zase tesim na vsetko co sa tyka IVF aj ked strach mam strasny...ale dako bolo dako bude, nic ine nam nezostava...takto o mesiac to mozno tiez vsetko zabalil a budem revat do vankusa, ale nic s tym nenarobim len stale pokusat osud a verit, ze raz sa to urcite podari...
drzim ti palce a mozno este nic nie je stratene, mozno ma babo len slaby rozbeh a hcg porastie, hlavu hore
@yeliel ved je to jasne.ja som to uzavrela.vysadila lieky .som totalne na dne
@zlatanka30 mojko to preboli a dasi pokus uz bude uspesny...uvidis..budeme bojovat spolu..treba len vydrzat 😉
@yeliel ja sa aj tesim aj sa bojim 😀 je to take plne ocakavani ale aj strachu, takto o mesiac budem bud vysmiata alebo zase kopa nestastia...to cakanie po ET je najhrosie, ak sa k nemu vobec dostanem, no zatial musim len verit
kazda tu vieme o com to je, to 1. IVF je plne nadeji ale toto druhe je asi skor o strachu
čaute babenky, tuším nám to hlúpe počasie nerobí dobre ani na psychiku. Ja som bola tiež väčší hrdina, keď som sa ešte len chystala na stimulku, ale musím sa ukecať a uviesť sa naspäť do slepého optimizmu, aby som pomohla celému procesu. Nevadí, že sa trochen oklamem, len keby to chcelo mať žiaducí účinok.
@noe- ale sa Ti to pekne kráti, normálne závisť 😀 😉 Už nech nás tu všetky pekne motivuješ.
@monicka7299 - áno, len pekne bež k nejakej sympoške psychologičke. Ad jedna sa vykecáš, ad dve ani nebudeš vedieť ako, nasmeruje Ťa tak, že sa Ti bude dať zasa ľahšie dýchať. A tvojím chlapom tiež. Drž sa!
Ahojte holky,mužu k vám na chvíli 😔 ,taky zrovna podstupuji druhé ivf 😔 ,u prvního se embryjka neuchytila a ani nebyly nejkvalitnější 😔 ,po 5ti denní kultivaci mi přenesly jen morulky a to ještě neuplné 😔 a dnes jsem byla na utz a jsem hodně sklamaná,mám sice jen jeden vaječník,ale napočítali mi jen 6 folikulu,z toho 2x 10mm a z těch prý asi nic nebude potom 2x13mm,1X 15mm,1x22 mm,až na ten jeden se mi to zdá malé a mám strach aby to vubec dorostlo 🙄 ,ještě jsem si píchla dneska puregon a mám i zítra a pak konec 😔 a v pátek OPU a já se strašně bojím,že mi tentokrát nezbyde nic 😔 .Omlouvám se za trojčení,ale dneska mi je smutno a ještě k tomu mám pozitivní ureaplazmu,tak jsem dostala atb 😖 ,to jen aby těch zpráv nebylo málo 😖
ahojte, tak aj ja sa pridavam k zlatanke30 a yeliel
vysledky krvi sice este nemam, az zajtra, ale uz mi nabieha mrcha a test mam tiez negativny, tak uz som aj vysadila lieky. urcite to chcem skusit znovu. hlavu hore baby, najblizsie sme uz na rade my 🙂
ja este skusim jeden cyklus na slovensku a by ani ten nevysiel, comu samozrejme neverim, tak by som skusila brno.
@yeliel
@zlatanka30 baby co mate dalej v plane? zacnete dalsi cyklus? mohli by sme zacat spolu ak by sa to podarilo.
ja som si uz podala dalsiu ziadost a ak mi ju schvalia do najblizsej mrchy /koniec novembra/ tak by som este mohla stihnut stimulku pred vianocami.
@mourinka29 - neboj, poznám z koníka babu, ktorá mala myslím 2 zrelé vajíčka, oplodnilo sa a vložili len jedno a je tehotná. Aj zázraky sa dejú. A navyše, ešte nevieš, koľko bude vajok. Hlavne aby sa aspoň jedno dalo do bruška držalo sa drápikmi z celej sily. V piatok napíš, ako si ako nosnica dopadla 😀 Držím palčeky!
@nechsazadari určitě dám vědet 😉 ,ono mi je spíš divné,že na první utz jsem měla foliky 15,13 a nejmenší 10 mm a dneska tak jak jsem psala ☹ ,takže vyrostl vlastně jen jeden a druhý jen o 2mm jinak nic 😖 to já nechápu právě,nebo to ještě mužou dohonit?já nevím,ale je mi z toho uplně na nic ☹
Ahojte baby 😀
@yeliel Je mi to veľmi veľmi ľúto že Vám to nevyšlo, fandila som Vám, maximálne chápem ako sa teraz cítiš ☹ Ak Ti môžem poradiť vôbec neuvažuj nad otázkou prečo, nemá to význam. Mysli len na to že v januári začneme stimulkovať a silno bojovať, a rok 2011 sa nám začne čo najkrásnejšie 😀
@tinna13 Ahoj, keď som začala ja krvácať 12 deň po ET tak mi lekár povedal že si počkáme na výsledky krvi a dovtedy mám brať aj utrogestan a to krvácanie môžu vyvolať tie hormóny.

@yeliel no super......a pre ktoré car si sa rozhodla?