icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evi1
26. okt 2010

@tinna13 juuujjjjj ten test im trvá dosť dlho, dalšie čakanie, to je najhoršie. Stále len čakať. Lekár mi kázal brať lieky kým výsledok nemám, a žiaľ test na HCG negatívny, takže som vysadila lieky. Začiatkom decembra si mám zavolať na konzultáciu a v januári začíname 2.cyklus 😀

tinna13
26. okt 2010

@evi1 mozno tu moju krv aj niekde stratili ☹ , kazdopadne uz je to jedno. ja by som rada stihla druhy cyklus este tento rok lebo od januara menim poistovnu, ziadost som si podala minuly tyzden este do starej poistovne.lekar mi vypisal ziadost uz pri transfere pred 2 tyzdnami aby sme to este stihli. dufam len, ze mrcha nebude strajkovat a dojde najneskor koncom novembra, inac to nestihnem.
ak mi to nevyjde tak zacnem s tebou v januari tiez 2 cyklus
je mi luto ze ani tebe to nevyslo, tento mesiac je nejaky neuspesny ☹

evi1
26. okt 2010

@tinna13 To ešte tento rok, netreba čakať 3 mesiace?? Ták dúfajme, už keď teraz Ti prišla mrcha tak nech neštrajkuje. No tento celý rok je na ho..... dúfam že už tieto 2 mesiace rýchlo ubehnú a príde rok 2011, cítim v žilách že bude úspešnejší . Musí byť... 😀 😀

tinna13
26. okt 2010

@evi1 ja som mala prve ET v decembri pred rokom, takze nemusim cakat a bolo uspesne tak si to chcem zopakovat 😉 , verim tomu ze rok 2011 bude uspesny 😉

gabinkaa
26. okt 2010

@yeliel tak držím palce, aby to bolo lepšie v novom care, to už funguje dlho?

noe
26. okt 2010

@monicka7299 ahojky 🙂 rob vsetko to ako to citis, ze je spravne. Nikto nema prave ta sudit. Aj ja som bola na pokeci so psychologickou 😉 Je to lespie ako utrapit manzela a aj seba 🙂
Drzim ti moc palce, aby sa ti tvoj najvacsi sen splnil 😵 😵 😵 a ked budes mat chut, tak sem nakukni, budeme velmi radi za novinky ako sa ti dari 🙂

@katti77 a kto ta pichal? 😀 ja mam krasne zily, aj poslepiacky sa trafis. Par krat som si sama brala krv a vzdy vpohode, ziadna modrina, opuch nic..... Tak nechapem 😕 😕 😕

@yeliel super novinka 🙂 dopre pokonzultujte, nech je do tretice vsetko dobre 😉
@kefalinek dnes mas dobru naladu a trochu sa jej nalepilo aj na mna tak vraciam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@nechsazadari ahojky moja dakujem 🙂 no neviem ci som ja zrovna prikladom. Najskor mi meskala menstruacia. Potom mi nasadili 150 iu menopuru, na ktory som po 4 dnoch zareagovala tak, ze na sono bolo 6 vajicok a nejake male. A poobede pri telefonate mi povedala koordinatorka, ze vraj velmi reagujem, tak picham uz len 112,5iu a oddnes ma uz riadne bolia vajecniky 🙂 Ja neviem ci som zrovna vzrovy priklad stimulacie IVF 😀 😀 😀 Ale stale verim, ze to niekam dotiahneme 😉 Teda manzel mi to vyvestil 😀

noe
26. okt 2010

pre vsetky snazilky aj tehulky posielam moju oblubenu 😵 nech je vecer aspom trosku krajsi 😵

https://www.youtube.com/watch?v=6O85ByFDv_Y
evi1
26. okt 2010

@tinna13 ja som mala teraz 2.10 ET, takže ja si počkám do januára, ale teraz to rýchlo ubehne 😀
Tak Ti budem držať palce aby si začala ešte tento rok, teoreticky by si ešte pod stromček mohla dostať krásne číselko HCG 😀

yeliel
26. okt 2010

@evi1
@tinna13 baby ja asi najskor zacnem po novom roku...
moja ms vzdy strajkuje 😀 teraz este ani nekrvacam po nevydarenom KET kto vie kedy pride 😝
Treba aj ziadost schvalit aj to naplanovat ,,ja stimulujem vzdy nekonecne dlho 😀 nechcem tam potom na vianoce stresovat ,ze to nestiham alebo nieco take 😝

annamary27
26. okt 2010

@tinna13 ahoj,ja by som na tvojom mieste lieky ešte nevysadzovala,ked nevieš výsledky z krvi,ja som tiež dva dni krvácala pred testom hcg,doma bol test negatívny,ale z krvi som mala dvakrát pozitívny.

tinna13
26. okt 2010

@annamary27 ahoj, no ja uz na plno krvacam, test uplne negativny, urcite nic z toho, a bohvie ci zajtra ten vysledok vobec bude?

annamary27
26. okt 2010

@tinna13 aj ja som krvácala strašne moc,aj zrazeniny zo mna padali celé dva a potom som bola prekvapená,ked povedali,že hcg je pozitívne,to som fakt nečakala,ale bola som nohami pevne na zemi ,tretia krvička bola potom už negatívna a vtedy povedali,že lieky vysadiť.

tinna13
26. okt 2010

@annamary27 tak som si teda este dala vecer lieky, vynechala som len obed, zajtra uvidim, dakujem 🙂

tinna13
26. okt 2010

@annamary27 ty tusim v piatok konecne zacinas, takze prajem vela stasticka, aby si to dotiahla do uspesneho konca 🙂

dejka12
26. okt 2010

Ahojte babulky 🙂
yeliel , zlatanka, to mi je luto, ze to nevyslo ☹
Zlatanka, preco si uz vysadila lieky, to si nemala robit, co ak malicke este zabujuje a ty si mu zobrala sancu.
Ved progesteron nas zeny az tak nezatazuje, ci uz ho budes brat 2-3 dni naviac...

dejka12
26. okt 2010

ja sa potichucky tesim, zda sa ze mna drobcek neopustil 😉
O tyzden idem na sono a kontrolnu krv. Ak sa potvrdi tak tu budete mat dalsiu, co vam bude posielat cerstve TTTT virusiky 😉 😉

evasbk
26. okt 2010

čafte je tu ešte niekto??? Alebo to mám už zabalit??? 😔 😔 😔 😔

yeliel
26. okt 2010

@evasbk ahoj ja tu este strasim 😀 😀 😀

yeliel
26. okt 2010

@dejka12 jej tak drzim palceky a blahozelam 😉

evasbk
26. okt 2010

@yeliel huuhuuu, 🙂 🙂 ako?? Už je lepšie???

yeliel
26. okt 2010

@evasbk tak co ja viem...este je to na figu ☹
Ale na stredu 3tieho mam konzultaciu v Car 😀

evasbk
26. okt 2010

@yeliel Už to bude len lepšie, ja stale papaám len lieky na ketko. 2.11 idem na sono, tak som zvedava ako rastie tá moja podarena sliznica. Dnes som sa porozpravala so šefom, aby vedel že budem potrebovat ešte par dní volna a bol tak zlatý, povedal že v tomto mám u neho zelenu, len aby sa to raz podarilo a povedal mi také pekné veci normálne mi bolo do plaču. Tak ma povzbudil a som rada že stojí pri mne, taku robotu aku mám by som nerada opustila

yeliel
26. okt 2010

@evasbk po liecikoch by mala pekne narast.. 😉
To je fajn,ze mas takeho dobreho sefa,nie vsade maju pochopenie.
Idem ja uz do postele..Sladke snicky 🙂

evasbk
26. okt 2010

@yeliel dobru noc, idem aj ja 😔 😔

katti77
27. okt 2010

dobre ranko, no vy sme chodite asi skor poobede..nevadi
@noe neviem ako sa vola ta sestricka co mi brala krv, ale bola som tam o 7.15-7.25 tak dako a super, aj ja mam zili take, ze ani pumpovat nemusim 😀 a ani ten obvaz by mi nemuseli davat...
baby kto ide teraz niekedy na OPU alebo tak o tyzden? mne to vychadza tak na 7-8.11. nespominam si OPU sa robi aj v sobotu?
vcera som si pichala prvy gonal 187,5 iu a tiez som mala len 7 vajicok dufam, ze mi este davku zvysia, ja chcem byt riadna sliepka 😉

annamary27
27. okt 2010

@tinna13 držím palce na zajtra a dakujem aj za seba. 😵 😵 😵

monicka7299
27. okt 2010

@evasbk to je super, že máš takého šéfa - ten môj hneď sa pýtal na možnosti či je aj pravdepodobnosť, že by to nevyšlo..... A teraz som mu nič nepovedala o tom, že som bola na 2.IVF a napriek tomu z organizačných dôvodov prepúšťal ľudí a hneď sa pýtal na súkromie či ešte niečo také plánujem, lebo ľudí nás nechal podstav. ... tak som mu povedala, že ešte neviem.... nebudem mu nič hovoriť-keďže ja cítim skôr opak ako podporu... 😒

slavka35
27. okt 2010

@nechsazadari dakujem, skusim to este raz a to bude asi vsetko a ty si na tom ako 😉 Zazila si aj sklamanie, alebo ti to vyslo.Napis mi o priebehu prosim ako to nasleduje po prvom neuspesnom pokuse ak mas skusenosti. Diky

sunday1
27. okt 2010

Ahojte baby 🙂 Tak sa mrcha konečne začína spúšťať 😀
@tinna13 Držím palce, aby sa ešte embryjká spamätali 😉
@dejka12 Gratulujem! Teším sa, že si vylepšila tohtotýždňovú štatistiku 😀 😀 😀
@katti77 Ak začnem zajtra stimulku, tak mne to vychádza zhruba na 8.11.

lume
27. okt 2010

@yeliel Do ktoreho centra sa teraz chystas? To len pre pripad, ze to aj ja budem potrebovat.