2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 cize ho beries 11dni? ten duphaston ?
@kvetinka98 nie nie, to bolo este uplne na zaciatku na upravu cyklu. Nema to nic spolocne s IVF 🙂
ahojte, prepáčte, že sa vám tu vkrádam, @monicka7299, opýtaj sa dr. či ti dufaston nebude blokovať ovuláciu, lebo ak je nasadený skôr ako ti prebehne ovulka, tak ju blokuje, aby si sa prirodzene nechránila, ja som to tiež brávala 3 mesiace od 16dc a potom som zistila, že ak mávam ovulku na 16 al 17 dc tak mi ju može blokovať....tiež som to nevedela, ale ani ma na to nik neupozornil, takže upravovalo to cyklus( ak sa to tak dá povedať, lebo 3 dni mi trvalo kým sa mi menzes rozbehol - špinila som a 3, kým úplne prestal ( niekedy mi to trvalo cca 10 dní )), ale nie za účelom tehu, tak som to vysadila. dôležité je od ktorého dňa cyklu to berieš. a ako napreduješ? my čakáme na schválenie 3. ivf, ( už 2 mesiace, ale nám to nevadí, chceme ísť do toho až na rok.
držím nám všetkým palce 🙂
@noe ahoj,no zatial to zvládam,vyhýbam sa mu ako môžem a ked začnem s injekciami,tak sa ani nebudem musieť už vyhovárať,že kde tolko trčím,budem u našich po večeroch. 😀 😀 😀 😀
@sony44 ahojky,dávno sa ťa na koníkovi nečítala,pamätáš si na mna z jari tohto roka? 😀 😀 😀 😀 aj nám schvalovali druhé ivf dlhšie ako to prvé.
@noe
Ahoj dakujem , snad sa to tu zas roztehulkovie 🙂 🙂
A odpovede na Tvoje otazky:
1. U nas v CAR staci tiez len podpis v centre, nemusi byt overeny
2. Pred OPU nie je potrebne brat ziadne ATB nakolko je to len maly zakrok. Zvykne sa davat novalgin - ten je od bolesti a dava sa bud do infuzie alebo sa picha po odbere do zadku, alebo Ti len odporucia dat si tabletku od bolesti.
ATB sa nedavaju, niekde zvyknu dat jednorazovo augmentin ale to nie je potrebne.
3. Po 5 dnoch pichania uz mozes reagovat, kazda zena ma citlivost vajecnikov inu.
4. Krv pred OPU sa berie preto, aby zistili hladinu hormonov, hlavne LH hormon, ktory je zodpovedny za prasknutie dozreteho vajicka.
5. Krv beru chlapom vacsinou na zaciatku a to preto aby sa vylucili infekcne a serologicke ochorenia- HIV.... a tiez niekedy aj zistuju hladinu protilatok.
@nechsazadari
Dakujem, no s hodnotou ma trochu prekvapili.
Na sone uz bola mala dutinka, poobede mi volali HCG a hodnota bola 1605, tak uvidime o tyzden, ci sa za jednou dutinkou neskryva este jedna 😉 😉
@annamary27 ahoj, jasné že sa pamätám, vy ste išli na 1.ivf a my na druhé, spolu sme čakali na výsledky krvičky a čakali či to stúpne alebo nie. ty si to mala o čosi rýchlejšie za sebou, ale v podstate aj u nás to nakoniec neskončilo dobre a ešte som musela ísť na čistenie. ale dúfam, že vám to už teraz vyjde, už sa to šťastie musí unaviť. vidím že si veľmi dobre naladená a nenechaj sa ďalším príslušníkom rodiny vytočiť, lebo toto kolo je len vyše. viem čo to znamená ked ti niekto zasahuje do súkromia, ale ked držíte spolu s manželom tak to zvládnete. musíš veriť že tentokrát všetky "nervy" budú stát za to.....
baby mozu ma boliet prsia este od estrofemu aj ked som ho uz v pondelok vysadila? 😕
@dejka12- hezkýýý 😀 😀 😀 No to vyzerá na dvojky ako maľované. Alebo jedno úžasné životaschopné žubrieňa. Parádička!
@dejka12 jééé,ahoj,gratulujem k parádnym správam 😵 😵 😵 😵 😵
@sony44 dakujem 😀 😀 😀 😀
dakujem vam velmi pekne babulky, v utorok idem na kontrolu, tak verim ze vsetko bude v poriadku.
Aj ja vam drzim silno palceky aby ste sa uz coskoro mohli vytesovat z dvoch ciarociek, potom z bijuceho srdiecka a rastuceho babatka.
Musime len verit, ze teraz je konecne ten spravny cas. Rok 2010 je extremne plodny.
@dejka12 dakujem za odpoved a BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAAM tehulka 😵 😵 😵 a mozno ti wera predala stafetu a budu dalsie 2 pokladiky 🙂 🙂 🙂
Urcite budu v utorok len tie najlepsie spravicky 🙂
@annamary27 super, ze mas blizsko rodicov a takto pekne si si to vymyslela 😉 Ved snad to nepotrva vecne a uz coskoro budete zas traja ale namiesto svagra uz s babatkom 😵
tehulky dnes sovickuju 🙂 😉
prajem dobru noc, rano zas skoro vstavam, som zvedava co povie sono 😵
papa
@sony44 inak aj ja som už o tom počula.... to som sa aj divila. lebo ja mám ovulku 16 . DC tak ho asi vysadím 😨
dobre ranko babenky
Dobré ránko 🙂
@sony44 @monicka7299 Mne práve kvôli posunutej ovulácii kázala doki brať duphaston 20.-25.DC
A ešte som zabudla referovať, že mám prvú včeličku v brušku 😀 😀 😀

tak tam v piatok urcite chod, pre pokojne svedomie aby si namala vycitky