icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
28. okt 2010

@mimili Iscare BA 🙂 , čítam, že Ty máš Puregon 😉

sunday1
28. okt 2010

@yeliel Však skoč, keď nič iné, tak si aspoň užijete 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
28. okt 2010

@zlatanka30 ahoj mojko..ak sa dnes mas? 😉

balinka
28. okt 2010

@zlatanka30 ahoj. 😉 mne dosla mrcha uz na osmy den po ET ☹

lume
28. okt 2010

Je tu aj niekto s vekom medzi 35-40 rokov? Citim sa tu totiz osamela.....

mimili
28. okt 2010

@katti77 Puregon je niečo podobné ako Gonal, rozdiel je myslím v aplikácii, mám k tomu také pero, s tým sa to ľahšie aplikuje. Fuu, 187,5 jednotiek je dooost. A to hneď od začiatku Ti dali toľko, či to stupňujú? Ja čakám, že keď mi začnú rásť vajíčka, tak ma to bude riadne bolieť. Keď mám ovuláciu, tak vždy cítim také pichanie - a to len s jedným vajíčkom. A 1.IVF ste mali kedy?

katti77
28. okt 2010

@lume ak aj nie nevadi, tu sme vsetky na jednej lodi a ak chces kludne sa nam mozes vyrozpravat

katti77
28. okt 2010

@mimili aj gonal je pero, mne pri 1. IVF najprv dali len 150 a po kontrole az 225 takze si myslim, ze teraz zacali s 187,5 a budu pridavat...a kedy presne si zacala s puregonom? mozno nam bude vychadza OPU naraz

monicka7299
28. okt 2010

@lume ja som blízko: 33 🙂

sunday1
28. okt 2010

@lume Aj ja mám 33, nemáš sa prečo cítiť osamelá. Máme tu síce aj oveľa mladšie baby, ale tu vekové rozdiely nevnímame. Však nám všetkým ide o to isté 😉

katti77
28. okt 2010

no je nas viac 33 ale presne tak , vsak sme na jednej lodi

yeliel
28. okt 2010

@lume mojko co tam po veku 😉 ja mam tiez uz co chvia 33 😉

mimili
28. okt 2010

@katti77 Aha...tak potom neviem, v čom je rozdiel, som nováčik 😀 . Ja začínam len dnes s Puregonom. Ty si kedy začala? A si na PN?

katti77
28. okt 2010

@mimili ja som zacala od utorka, tak spolu OPU nebude...a nie som na PN zoberiem si dovolenku po ET na tie dva tyzdne...ty si na PN?

lume
28. okt 2010

No ale ja mam 36 a teda z Vas mozno uz najstarsie vajicka ☹

katti77
28. okt 2010

@lume to je teoria, prax moze byt uplne ina...mne prislo smiesne ked mi krajko povedal, ze este nie som v prechode a on mi vravi nesmejte sa su mlade zeny co uz maju hormony ako pred prechodom...takze ty mozes mat este lepsie vajicka ako napr. ja 😉

mimili
28. okt 2010

@katti77 No, škoda... Ja tiež plánujem po ET dovolenku. Ale asi len týždeň, lebo viac už nemám. Potom uvidím...možno pôjdem ešte týždeň na PN. A pri OPU je to ako? Môžem ísť deň pred a deň po do práce...či radšej nie?
@lume Lume, netáraj! Možno má zasa Tvoj drahý lepšie spermie... 😉

lume
28. okt 2010

@katti77 No to uvidime po druhom odbere...mam totiz obavy prave z tohoto. Kamaratka ma nieco tesne cez 40 a povedali jej, ze ma uz stare vajicka a umele oplodnenie je takmer nerealne. No ved sa chystam na dalsiu stimulaciu v januari.

lume
28. okt 2010

@mimili Ja somsi po OPU zobrala den volna. Predsa len tie vajecniky som trochu citila.

katti77
28. okt 2010

@mimili ja som den pred OPU bola v praci, ale sa mi zda, ze este den po OPU som bola doma, ale to uz si nepamatam...asi este ten den po je dobre byt doma... pri prvom ET som lezala 5 dni a potom som bola aj vonku, aj do prace som isla, ale teraz chcem byt cely cas doma...ja mam super sefa, ten vie, ze sa snazime o babo aj, ze chodime do MT takze aj keby som nemala dovolenku tak mozem zostat doma a nemusim si brat PN

katti77
28. okt 2010

@lume a kolko vajicok si mala pri prvom? ale ved ti urcite robili hormonalny profil tak hadam by ti povedali ci uz nie je neskoro....do ktoreho centra chodis?

lume
28. okt 2010

@katti77 O hormonalnom profile nehovorili nic, tak je asi v poriadku. Chodim inak do GynFiv. Po prvej OPU som mala 13 vajicok, ak si dobre pamatam 9 bolo zrelych a boli oplodnene ale delilo sa len 5, z toho 2 tak normalne. Takze 2 som mala vlozene a otehotnela som, len sa zial prestali vyvijat. A nezostalo ani nic na zmrazenie, lebo tie zvysne tri prestali rast.

yeliel
28. okt 2010

@lume ja mam dost problem vystumilovat vajicka..pichala som strasne vela hormonov ale nakoniec nieco vydolovali ...neboj sa urcite to bude dobre ,mna dufam caka v januari 3 stimulka 😅

lume
28. okt 2010

@yeliel Ja chcem tiez zacat v januari. Ak si dobre pamatam, chodis do GF a chces zmenit centrum?

yeliel
28. okt 2010

@lume jo jo dobre si pamatas..ja z GF definitivne koncim 😉

lume
28. okt 2010

@lume Prepac, a aku mas diagnozu? Mna totiz deprimuje aj to, ze my s manzelom nemame ziadnu diagnozu. Sme vraj uplne v poriadku. 😖

lume
28. okt 2010

@yeliel Ta druha odpoved mala byt pre Teba 😀

katti77
28. okt 2010

@lume no tak to si mala peknu urodu, ja som mala len 7 a oplodnili sa vsetky, ale presne ako u teba do blastocysty sa vyvinulo len 1 a to mi vlozili aj sa zahniezdilo ale potom to vzdalo, hcg na 14 den nizke a potom som dostala mrchu...ani na zmrazenie nic neostalo...

sunday1
28. okt 2010

@lume To nech Ťa nestresuje, aj my sme v podstate OK a, ak sa nemýlim, rovnako je na tom aj monicka

katti77
28. okt 2010

@lume tak toto nechapem ani ja, my sme tiez v poriadku, ja som dokonca v marci tohto roku prirodzene otehotnela ale odislo tak neviem kde je chyba uz...aj genetika aj hematologia vsetko ok, tak nechapem...uz nam zostava len stale pokusat osud a verit