2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30 ahoj mojko..ak sa dnes mas? 😉
@zlatanka30 ahoj. 😉 mne dosla mrcha uz na osmy den po ET ☹
Je tu aj niekto s vekom medzi 35-40 rokov? Citim sa tu totiz osamela.....
@katti77 Puregon je niečo podobné ako Gonal, rozdiel je myslím v aplikácii, mám k tomu také pero, s tým sa to ľahšie aplikuje. Fuu, 187,5 jednotiek je dooost. A to hneď od začiatku Ti dali toľko, či to stupňujú? Ja čakám, že keď mi začnú rásť vajíčka, tak ma to bude riadne bolieť. Keď mám ovuláciu, tak vždy cítim také pichanie - a to len s jedným vajíčkom. A 1.IVF ste mali kedy?
@lume ja som blízko: 33 🙂
no je nas viac 33 ale presne tak , vsak sme na jednej lodi
No ale ja mam 36 a teda z Vas mozno uz najstarsie vajicka ☹
@mimili ja som den pred OPU bola v praci, ale sa mi zda, ze este den po OPU som bola doma, ale to uz si nepamatam...asi este ten den po je dobre byt doma... pri prvom ET som lezala 5 dni a potom som bola aj vonku, aj do prace som isla, ale teraz chcem byt cely cas doma...ja mam super sefa, ten vie, ze sa snazime o babo aj, ze chodime do MT takze aj keby som nemala dovolenku tak mozem zostat doma a nemusim si brat PN
@katti77 O hormonalnom profile nehovorili nic, tak je asi v poriadku. Chodim inak do GynFiv. Po prvej OPU som mala 13 vajicok, ak si dobre pamatam 9 bolo zrelych a boli oplodnene ale delilo sa len 5, z toho 2 tak normalne. Takze 2 som mala vlozene a otehotnela som, len sa zial prestali vyvijat. A nezostalo ani nic na zmrazenie, lebo tie zvysne tri prestali rast.

@mimili Iscare BA 🙂 , čítam, že Ty máš Puregon 😉