icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

mirka7582
29. júl 2010

@wera aj vam drzim palceky 😀 nech sa vam to podariiiiiii 😀 ja som mala iba tieto dve bublinky a tie mi aj vlozili 😅

shandy
29. júl 2010

@wera viem si ta s tym papierikom zivo predstavit 😀 . aj ja som takto chodila k mojmu a raz mi zakazal chodit na internet 😀 . ale tak ja vzdy co som si vypytala, tak vzdy bol daky nalez, takze este ziadne vysetrenie nebolo mimo misu 😒 . najnovsie som nabehla, ze chcem ist na genetiku 😀 , tak dufam, ze to uz je posledne vysetrenie, lebo uz ma to nebavi 🙂

mirka7582
29. júl 2010

dobre idem si balat lebo som sa trosku vynervovala 😀 som dilinko 🙂

wera
29. júl 2010

@mirka7582 ďakujem 🙂 teraz hlavne veeeeľa oddychuj a rozprávaj sa s fazuľkami aby sa im u Teba zapáčilo 🙂

wera
29. júl 2010

@shandy 😀 😀 😀
no aj ja som chcela ísť na genetiku a doki mi povedala že netreba... hmmm
tak ale ten papierik doki zajtra neminie 🙂

mirka7582
29. júl 2010

@wera ved sa debatim snimi 🙂 aj im hovorim ze ich lubim 😀

yeliel
29. júl 2010

@shandy
@wera no inac ja si pripadam obcas tiez uz ako debil 😀 😀 😀 vsetko sa pytam a vyziadavam vysetrenia... 😀 ale ked sa clovek nezaujima sam o seba tak mu nikto nic nepovie 🙂 na genetiku ani mna nikto neposlal..tak som poprosila moj gyn ci mi neda odporucanie..a na genetike sa cudovali preco sme neprisli pred IVF ale az po neuspesnom ivefku 😒 a keby som sa tam nebola pytala tak tam niesom dodnes 😉

wera
29. júl 2010

babulky ešte mám jednu otázočku ako dlho pred OPU ste si vybavovali predoperačné? mne ešte doki nedala papier...

monicka7299
29. júl 2010

@mirka7582 DRžíM MOC PALCE...JA SOM MALA TIEž IBA DVE.... dúfam, že sa Ti krásne uhniezdia 😉
@wera -ja som sa objednala hneď ako som dostala recept... keďže krátky protokol trvá iba 10 dní a internista má plno.... aj krv som bola hneď odobrať lebo výsledky trvajú 2 týždne...

yeliel
29. júl 2010

@wera ja som mala dlhy protokol...tak az 4den po Ms...ked som zacala pichat aj gonal 🙂 ...tie BWR a HIV ti nemusia opakovat znova ak to mas do pol roka..lebo to ma platnost 🙂

wera
29. júl 2010

@yeliel
@monicka7299 ďakujem babulky 🙂 tak ja si idem internistke radšej zavolať a objednať sa už teraz, nebudem čakať na ten papier... 🙂

yeliel
29. júl 2010

@monicka7299 ja som mala vysledky hned na druhy den..len na tie infekcne a HIV som cakala tyzden 🙂

shandy
29. júl 2010

@wera ja som tu genetiku navrhla dokimu v centre, ze po neuspesnom, ked mame aj taky zly spg, ze ci by nebolo dobre a za on ze hej...a gyndo bez slova, ze indikacia je uz aj to neuspesne IVF, takze nema problema. ale tak weri tiez to bola moja iniciativa, nie doktorova 🙂 . Lebo toto je vlastne jedine z tych zakladnych vysetreni okolo IVF co nam este chybalo...
tak tie predoperacne vam nezavidim, tie nastastie v brne netreba 🙂

monicka7299
29. júl 2010

@shandy genetika to je z krvi, nie? Nemyslíš to vyšetrenie embyjok, že?

wera
29. júl 2010

tak už som sa objednala na interné aj na odber krvy 🙂

shandy
29. júl 2010

@monicka7299 hej genetika z krvi, je aj predimplantacna genetika, ale to zatial nechcem riesit. takze teraz tu zakladnu z krvi...
@weri sikulka 🙂

wera
29. júl 2010

@shandy a kde Ti vlastne robili tú genetiku? v centre, či u nejaké špecializovaného lekára? a to brali krv Tebe alebo aj drahému? by som keď tak aj ja skúsila ísť 🙂

yeliel
29. júl 2010

@wera mne genetiku robili na americkom namesti 🙂 brali nam obom krvicku 🙂

yeliel
29. júl 2010

Kontakty

Korešpondenčná adresa:

Centrum lekárskej genetiky UN Bratislava
Nemocnica Staré Mesto
Americké nám. 3
813 69 Bratislava
Tel.:
primárka +421-(02)-5293 1483
ambulancie +421-(02)-5296 8855
laboratórium molekulovej a biochemickej genetiky +421-(02)-572 90 192
+421-(02)-572 90 689

@wera 😀

wera
29. júl 2010

@yeliel super ďakujem 🙂 a ako ste sa tam objednávali? od akého dokiho ste potrebovali odporúčanie? a platili ste niečo? ...sorry za toľko otázok 🙂

yeliel
29. júl 2010

@wera 🙂 mali sme odporucanie...ak mas odporucanie mala by ti vsetko platit poistovna 😉 maju uvedene,ze sa da objednavat aj telfonicky ale nas nechceli,ze mame bud pisomne alebo osobne 😝 tak sme tam zasli osobne,,dali sme im tam to odporucanie od mojej gyn,,tam napisla len ,za sa snazime o babo a mame za sebou neuspesne IVF a aj mojho draheho spg a dohodli sme termin 😉 vysledky este nevieme,,,zatial len cakame 🙂

wera
29. júl 2010

@yeliel no Ty si úplný pokladík 😀 😀 😀 ďakujem krásne 🙂
... tak pripisujem genetiku do zoznamu s ktorý budem zajtra doki otravovať 😀

yeliel
29. júl 2010

@wera nemas zaco moje 😀 len mu nepovedz ,ze mas tie mudrosti z konika 😀 😀 😀

wera
29. júl 2010

@yeliel neboj to by som nepovedala 😉 🙂 🙂

shandy
29. júl 2010

@wera tak yeliel ti uz vsetko zodpovedala 😀 😀 😀
ja este len idem v pondelok na genetiku, ale objednavala som sa najprv na Kramare, tam mi ale termin dali az na koniec septembra. Potom som skusala toto americke nam. ale tam mi zas vadilo, ze to mam poslat postou a ze oni potom postou poslu vysledok a termin mali na zaciatok septembra. Potom som nasla este zeleznicnu polikliniku a volala tam a dali mi hned termin na pondelok a vysledky by mali byt do mesiaca. weri ja som mala odporucanie od gynda, ze neuspesne IVF.
@yeliel ty si ako dlho cakala na vysledky z americkeho?

yeliel
29. júl 2010

@shandy este stale cakam...povedali,ze 4 az 6 tyzdnou 🙂

shandy
29. júl 2010

booze som to zle napisala, postou ze posielaju termin 😀 . moj drahy totiz casto cestuje a ja to potrebujem zosuladit s tym, kedy tu je on.... 🙂
@yeliel a teraz cakas kolko?

yeliel
29. júl 2010

@shandy ale vysledok mi nebudu posielat postou...povedali nam ,ze prideme zas na konzultaciu osobne..ale vysledky poslu aj mojej gyndo..a podpisvoli sme aj ,ze nikoho ineho okrem nas nebudu informovat.. 😀

shandy
29. júl 2010

😀 😀 😀 😀 😀 hej, myslela som termin, uz som uplne zblbnuta... 😀

yeliel
29. júl 2010

@shandy boli sme tam 14.6 ...takze 6tyzdnou to uz bolo 😠