2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel - ahoj moja, stimulka v pohode. Vždy sa večer tešíme, že ma drahý "vopíchá" 😀 😀 😀 Je zlatý, lebo ja by som s tým mala big problémy. Teda včera bola normálne nejaká tupá ihla, také sme ešte nemali, ale nakoniec to do mňa dostal 😝 Skôr mám teraz také úžasné PMS syndrómy, väčšinou som nervózna ako pes, alebo v podstate bez príčiny slzím. No vzrúšo... 😀 😀
Máš to s tým bacilom v uchu fajné, Ti poviem. Skúšal naňho už niekto poriadne nakričať, aby sa zdekoval preč? Asi mu je u teba dobre, potvore. A pekne ste si to tu so @sunday1 rozdebatovali. Dúfam, že aj mňa priberiete do dvojičkovského tímu, lebo my s tým doma normálne už rátame. 😵
@yeliel aha jasné....už chápem...a čo dalej,,hmmmm
@sunday1 ved ja som zvedavá taká nahoda že aj on vypočita aj ma ET takže uvidíme neviem kedy by som mohla testovať dnes som 5 den....zatiaľ mrcha neprišla dúfam ani nepríde,,,,, 😒
Tak aj dnes davku virusikov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@nechsazadari presne take stavy pri stimulke som mala aj ja 😀
Tie tupe ilhly poznam...nic moc 😝
Ty so @sunday1 ste uz coskoro tehulky ja si musim pockat 😉
@kvetinka98 dalej mame konzultaciu v inom Car a ak vsetko dobre pojde tak po novom roku sa pustime zas do boja .
Dobré ránko všetkým 🙂
@zlatanka30
@kvetinka98 -ja som si tu na MK čítala o Jonášovi a aj som sem vložila stránku - takú nemeckú na výpočet podľa neho a presne to sedí s jeho výpočtami a je to zadarmo.... tak už to mám vytlačené a ideme 4.11. vyskúšať zapracovať. Nedám si ani Duphaston, lebo tu kočky písali, že brzdí ovulku . Keďže sa berie od 14DC a ja mám ovulku 16-17DC tak si ho tento mesiac nedám - až 20DC alebo vôbec.
Možno motyka vystrelí.
A k tým darovaným vajíčkam: mojej bývalej kolegyni volala kamoška, že či nechce darovať vajíčka. Tá jej kamoška nechcela darovať, že čo ak sa tie jej deti dostanú do zlej rodiny.....a tak.....
Ona mi hneď volala, že sa chce poradiť, keďže vie čím prechádzame a čo si o tom myslím..... som jej povedala, že tie deti sa určite zle mať nebudú - veď každá čo je na to odkázaná a nič jej nepomôže tak túžobne očakávajú dieťatko, ktoré budú milovať najviac na svete.....
Volali to z nejakého centra v Ružinove.... len som jej nevedela povedať či bude normálne stimulovať ako pred IVF.... ale myslím, že áno, lebo toľľko peňazí čo za to ponúkajú by nedali iba za 1 vajko....
Ona si totiž hneď predstavila mňa ako by sme chceli mimi a ja vyprodukujem tak 1-2 vajíčka 😒 -že keby mohla niekomu pomôcť, tak by do toho išla....
dobre ranko babulky
Ahojte dievčatá, ja mám len malý dotaz myslíte že možu mať tie hormony z IVF ešte vplyv na mrchu po 2 mesiacoch.Lebo minulu MS som mala presne, ináč mne chodí vždy presne,max. jeden den hore dole. A teraz mi mešká, mala som to dostať v sobotu, a dnes je už utorok. Mám isť kupit testík, či je to predčasne?
Ahojte 🙂
@renka1801 Len si pekne choď kúpiť testík 😉 Ale môže to byť aj z hormónov, ja som tiež mala cyklus ako hodinky a teraz to chodí 2-3 dni hore-dole.
@janemari Si zlatá, že na nás nezabúdaš, mňam 🙂
@nechsazadari Jasné, že Ťa berieme do partie, to bude veselo 😀 😀 😀
@kvetinka98 Veľmi Ti držím palce 😉
@yeliel Ale len chvíľku, čoskoro nás dobehneš 😀
No idem asi kupiť ten testík, a uvidim čo dnes. Ak tak rano testnem, čo ak predsa? 😉 Ale nemám ani žiadne PMS ako mávam, sa už poznáme za tie roky. Tak uvidim zajtra.
dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
posielam zopár čerstvých TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíkov 🙂 🙂 🙂
@yeliel ahojky zlatko 🙂 a Tebe sa ako darí? ako uško? dúfam, že už poslúcha 🙂 🙂 🙂
my sme to povedali najbližšej rodinke už dávnejšie, keď sme mali potvrdené srdiečka... ťažko by sme si vymýšlali nejaké výhovorky prečo stále nikam nechodím a som na PNke 😅 tehuľkovanie si budem na plno užívať až po treťom mesiaci, potom už budem kľudnejšia... 🙂
@wera ...že 10 týždeň...... ale to letíííííí 😉
@janemari, @wera - tak som sa zasa raz napásla vírusíkov. Dúfam, že to bude mať pozitívny výsledok, keď ich tak poctivo užívam. Inak sa pochválim, že som sa dokopala k tomu, že som si umyla v obyvke okno a teraz idem na detskú, lebo tam to hlavne treba 😎 Minule som nestihla a dieťatko nedokvitlo, tak aby teraz vedelo, že už mu to tu chystáme...
@nechsazadari jaj aka si ty sikovna ... 🙂 aj mi mame detsku...nechces aj nasim detuskam spravit radost? 😉 😀 😀 😀 😀 😀
@monicka7299 no ani sa mi to nechce zdať ako to letí... juj už aby boli aspoň vianoce a potom budem tá najkľudnejšia tehuľa, teda aspoň dúfam 🙂 🙂 🙂
všimla som si že idete skúšať Jonáša, tak Vám budem straaaašne moc držať palčeky aby sa Vám zadarilo a nemuseli ste už podstupovať IVFko 😉
@wera ...nie je to Jonáš (alebo je? ani neviem.... skrátka som si hodila do tabulečky môj dátum narodenia a čas a šups..... mám nejaké dátumy kedy som vhodná 😅 a ešte si chcem objednať taký gél pre-seed gel - vraj na uľahčenie pohybu spermii .... 😅 ...už sa smejem sama sebe 😀

@sunday1 no ja som straasne vela dala za injekcije ale uprimne neviem kolko 😀 😀 😀 ale gonalu som vypichala tusim 7 pier 😝 a k tomu aj pergoveris a diphereline.