icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
7. nov 2010

ahojte baby,tak ja zarezavam v robote 😠personal si chodi do roboty ako chce a ja aby som to tu zachranovala 😠
@noe utros si rano nedavaj aj tak ta pred et budu dezinfikovat,daj si ho po et na wc alebo az doma

sunday1
7. nov 2010

@noe @evasbk Utroš sa dá aj papať, tak si ho ráno dajte a po ET už normálne jak doteraz 😉

gabinkaa
7. nov 2010

@wera počkám ešte teda, mne vkladali na druhý deň 4 bunkové embryjká

gabinkaa
7. nov 2010

@kvetinka98 neviem prečo sú dva odbery, je to tam tak zariadené, ale ak bude prvý neg. tak asi na druhý nepôjdem, neviem čo mám urobiť, stále ma boli podbruško ako keby mala prísť mrcha, kúpila som si mamatest, ale sú tam dve paličky také tenké, je ich viac druhov, Tebe držím palčeky, aby boli silné dve //

gabinkaa
7. nov 2010

@noe ďakujem pekne, neviem či si to len sama nenahováram, počkám ešte jeden dník a testnem znova, Tebe držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo

evasbk
7. nov 2010

@sunday1 aj to je jedna z možností,ale mne vzdy dr povedal ze staci si ho dat az doma. Ked som ho musela jest tak mi z neho byvalo tazko na žaludku.

helenka12
7. nov 2010

@noe ahoj tak super budem cakat a prosim ta platila si to naraz na začiatku alebo priebežne

annamary27
7. nov 2010

@noe ajoj,pred ET sa utrogestan zapíja,nemôžeš ho vynechať,možno sa budeš po nom cítiť trošku oťapená 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
7. nov 2010

Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

martinaaaaa
7. nov 2010

pridavam sa k janemari TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 dobru nocku

kvetinka98
7. nov 2010

@gabinkaa mojka nemyslime na mrchu u mne je to to isté ako píšeš ty pobolieva bruško ako keby mala prísť mrcha a paličky sú slabučké .......už aby bol štvrtok......lebo aj ja som na pochybách ...tá jedna mrcha ...... 😖 aj ja tebe prajem iba to najlepšie čo prajem sebe tak aj tebe a dajkaj o sebe vedieť ...bude ok .....

janemari
7. nov 2010

@kvetinka98 pre teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

noe
7. nov 2010

@evasbk
@sunday1
@annamary27 dakujem za utrogestan, to je hotova veda, kedy co pichnut, kedy co zjest 😀 😀 😀

@helenka12 nie neplati sa to naraz, najskor das v lekarni za lieky / injekcie okolo 200 - 300 a potom bude vacsia ciastka po OPU, ked ti povedia kolko je vajicok a ako sa budu oplodnovat a za predlzenu kultivaciu 🙂

noe
7. nov 2010

@evasbk dufam, ze sa zajtra stretneme a nasi milacikovia si to nerozmyslia 😵 😉

noe
8. nov 2010

Dobre ranko 😉

Nasich 7 statocnych su bojovnici 😉 Dnes ideme na ET, mame 3 krasne embryjka a ostatne 4 nechaju este do zajtra a ak budu krasne, tak aj tie zamrazia 😵 😵 😵
Ozvem sa uz s bambulkom v brusku, papa 🙂 🙂 🙂

annamary27
8. nov 2010

@noe gratulujem,pekne to zvládajú bojovníci.Ja som už doma z kontroly,vraj je to o.k,do soboty vime čo a ako mám pichať a dalšiu kontrolu si mám v piatok zavolať,či bude v sobotu-alebo nedelu.
ahojte,idem pomaly do roboty,aj ked moc sa mi nechce,od rána tu leje a je tak hnusno sychravo.

katti77
8. nov 2010

ahojte
@noe tak super, krasne sa vsetko zadarilo, tak nech sa babulka zahryzne a uz nech sa ta nepusti 40tt, uplne super, ze ti zostane aj na mrazenie....
teraz len pekne lezkaj a nemysli na zle veci 😉

sunday1
8. nov 2010

Ahojte dievčatá 🙂
Tak ja už som doma a, síce neviem kde, ale našli mi 12 vajíčok. 😀 😀 😀
@noe Držím palce 😉

katti77
8. nov 2010

@sunday1 aj ja som bola dnes na sono a tiez som ratala a naratala som 12, tak som zvedava kolko ich bude po OPU a kolko z nich bude zrelych...nakedy ti vychadza OPU?

sunday1
8. nov 2010

@katti77 Ja práve idem z OPU 😉 , takže 12 je už konečné číslo.

katti77
8. nov 2010

@sunday1 uz z OPU? som to dako prehliadla, tak super, tak nech sa pekne oplodnia a delia ako sa maju a nech uz mas babulku v brusku 😉

sunday1
8. nov 2010

@katti77 Ďakujem, aj ja ti držím palce.

katti77
8. nov 2010

@sunday1 aj ja dakujem 😉

zlatanka30
8. nov 2010

noe drzim palce zlatko 🙂

annamary27
8. nov 2010

@sunday1 gratulujem,krásne čísielko,nech sa pekne oplodnia a delia. 😀 😀 😀

sunday1
8. nov 2010

@annamary27 Ďakujem 😀 Ako sa Ti darí tolerovať švagra?

monicka7299
8. nov 2010

Ahojte 🙂
volali mi z centra - 3. žiadosť schválena...... ale ešte som im nepovedala, že už ku nim nepôjdem..... Alebo poradte čo robiť 😨 😨 😨 😨 😨 😨

zlatanka30
8. nov 2010

@monicka7299 ako dlho im to trvalo kym ti to schvalili??aku mas poistovnu??pokial viem,ziadost sa da preniest aj do druheho centra.aspon nam to tak tvrdili.

monicka7299
8. nov 2010

@zlatanka30 28.9.2010 sme ju vypísali a dnes 8.11.2010 mi volali, že už je v centre..... ale ja by som asi iné centrum vyskúšala, hmm .....mám všeobecnú

zlatanka30
8. nov 2010

@monicka7299 tak to rychlo.aj my sme zmenili centrum.ale ja teraz musim cakat 2 mesiace ,aby sme mohli znova mozno skusit druhe ivf.uvidime.skor to vidim na darcovstvo