icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
8. nov 2010

@monicka7299 Poradiť sa v takýchto veciach nedá, Ty už budeš vedieť, čo je pre Teba najlepšie 😉 Žiadosť je viazaná na car, pri jeho zmene budeš musieť vyplniť novú.

evasbk
8. nov 2010

Ahojte baby, ja mám už Ketko za sebou, tak dve gulky su brušku 😉 Na transfer som išla hned po Noe, tá bola vysmiata, uplne z nej sršala radost a spokojnost.
@sunday1 Super číslo. Boli všetky vhodne na oplodnovanie??? Verím že ano a moc moc držím palce 😉
@monicka7299 Podla mna sa tá žiadost dá preniest do iného centra, ved to schvalovali tebe a nie im, či??? Ja by som vyskušala aj iné centrum

sunday1
8. nov 2010

@evasbk Ďakujem. Ja sama som z toho čísla prekvapená 😀 Embryologička hovorila, že veľkosťou aj tvarom sú fajn, len ich najprv treba zbaviť obalu a potom sa uvidí, či sa oplodnia. Pohladkaj bruško aj za mňa, nech sa malinkým darí 😉

kvetinka98
8. nov 2010

@janemari dakujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 😵 😀

annamary27
8. nov 2010

@sunday1 tolerovať sa mi zatial darí v pohode,viem sa od toho odosobniť,rozhodnutia o jeho bytí nechávam na muža.Rozum sa nám ide zastaviť aké má ten človek predstavy do života.Má to 46rokov,bez roboty,bez strechy nad hlavou,bez ošatenia ,bez koruny a on si kuká manažérske roboty a chce aby sme mu kúpili dom.No toť,ked sa mu kúpi garsonka tak bude byť rád.škoda slov.Kontrola bola dnes o.k,konečne využijem 100eurový poplatok za dodatočné služby,kontrola mi totiž vyjde na víkend,v piatok si ešte zavolám,že kedy presne.

annamary27
8. nov 2010

@evasbk jééé,tak pekne gulky opatruj v brušku,nech sám Vám darí 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
8. nov 2010

@annamary27 On asi dobre vie, že sa má oňho kto postarať, ale chápem, že je to rodina a že to musíte preňho urobiť. Len je hrozné, že sa človeku za takéto veci nedostane ani vďaky. Čo znamená ten doplatok za dodatočné služby? To platíte v car?

yeliel
8. nov 2010

@sunday1 ahoj zlatko...pekne cislo 😉 dufam,ze aj emmbryjok bude tolko 😉 a ako brusko..si v pohodke...drzim palceky..Davali ste aj PK?

@evasbk pozdravujem bombulky a peklne sa opatrujte 😉

@annamary27 cavelo...tie dodatocne sluzby maju asi len v GF 😝 lebo v tom novom Car nic take nemaju 😉

yeliel
8. nov 2010

@monicka7299 ahoj pokial viem tak ta ziadost sa da prenies do Car..ale zavolaj si na poistovnu a tam ti najlepsie povedia ako postupovat dalej ..ozaj a co ta Vieden kedy tam idete?

franina
8. nov 2010

@evasbk drzim strasne palce bambulkam .... 😵 urcite bude vsetko ok 😵

yeliel
8. nov 2010

@nechsazadari ahoj a ty sa nam kde zase tulas? ako si dopadla v Car? co noveho?

sunday1
8. nov 2010

@yeliel Ahoj 😀 Bruško bolí oveľa menej ako minule, tak v pohode. Chceme si dať urobiť aj PiGD a s tým je PK automaticky. Sľúbili mi, že budú na vajká dávať pozor, aby sa pekne oplodnili, tak čakám na správy 😀 😀 😀 Snáď bude embryok dosť 😉

annamary27
8. nov 2010

@sunday1 ano ,to platíme v car pri prvej kontrole,akože za sledovanie cyklu,telefonické oznamovania,víkendové zákroky OPU,ET a kontroly.Napr.pri prvom ivf som z toho nič nevyužila.

annamary27
8. nov 2010

@yeliel ahoj,tak teraz tie dodatočné služby aspon využijem,ked mám kontrolu cez víkend. 😵 😵 😵 Neuveríš,ale myslela som dnes na teba,už sme tam boli okolo 6.15,tak sme si dali čokoládu a cafe latte s manželom,tak som myslela na to ako sme si slubovali,že si dáme spolu s tebou kafe na chodbe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
8. nov 2010

@yeliel - ahojky, kontrola v pohode. Budeme od zajtra pripichávať gonal, cez víkend miesto gonalu pergoveris a v pondelok ideme znova do BA. Videla som dnes aj annamary27, tak som sa vytešovala, ale vždy len prebehla okolo,preto som ju nestíhala. Ale nabudúce budem rýchlejšia.
@sunday1 - parádička, no vidíš, aká si nosnica. 😝 😀 😀 Určite sú to samé krásne vajíčka, hotové kraslice, z toho budú detičky ako maľované. 😉
@evasbk - tak už ti to úsilie prechádza do finále, fazuľky sú pekne v brušku a už len vydržať chvíľku napätia než ti povedia tú najsamlepšiu správu 😵 😵

nechsazadari
8. nov 2010

@annamary27 - minulý pokus som mala OPU v nedeľu, takže som ten poplatok využila. Ten poplatok platí aj na tento pokus, či si znovu niečo platila? Mimochodom, pristalo ti to dnes 🙂

sunday1
8. nov 2010

@annamary27
@nechsazadari Noooooooo, tak to majú u vás v car dobre vymyslené 😖

helenka12
8. nov 2010

@noe tak vam dakujem dnessom si kupila babyplan tak to budem jest

annamary27
8. nov 2010

@nechsazadari óóóó,ďakujem za lichôtku 😀 😀 😀 😀 😀 ešte niečo na mne dobre stojí? vo všetkom sa cítim tučná.Minulý rok som si schudla s pevnou vôlou na 63kíl a teraz pomaly tlačím 73,ale šak po tých hormonoch sa asi ani nemusím čudovať,ale vela toho zbytočne aj popapám po večeroch,aj teraz tlačím sladkosti. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ano aj teraz som platila 100eur,to mi hned aj povedala dr.aby som to zaplatila pri prvej kontrole.

annamary27
8. nov 2010

@nechsazadari ja som tam dnes behala jak odtrhnutá z reťaze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 možno že OPU sa nám podarí spoločne 😎 😎 😎 😎

noe
8. nov 2010

@annamary27 @zlatanka30
@katti77 dakujem veru som stastna 😵 jeden milacik je uz v brusku, 2 mame zamrazene a dalsie 3 este nechali rast do zajtra a uvidime ci budu vhodne na mrazenie. Zatial vyzeraju krasne. No aj dvaja mrazacikovia su krasne 🙂 🙂 🙂

@sunday1 wow to je krasne cislo 12 🙂 drzim palce, nech sa co najviac oplodni a rastie do krasy 😵

sunday1
8. nov 2010

@noe Ďakujem 😀 Nejak mi uniklo, prečo ste sa rozhodli pre vloženie jedného embryjka. Tak podobne ako @evasbk, aj ty si za mňa pohladkaj bruško, aby sa mimi darilo 😉

noe
8. nov 2010

@evasbk ahojky 🙂 no ked som ta tam dnes videla, tak si mi dodala odvahu. Rano mi nebolo vsetko jedno 😀
ET mi robil Dr. Galo a stala pri mne aj Dr. Gatova, najskor mi v ambulancii hovorila, ze to spravi ona a kym prisla na salu, tak uz bol doktor v polovici 🙂 Ale bol uzasne mily, vsetko mi vysvetloval ako robi, a doktorka ho doplnala. Ani som nevedela, kedy vopchal kateter. Az ked mi ukazala doktorka na monitore, ze toto je nas drobcek a povedali, ze je potom 😀 😀 😀 takze som mala dovod sa usmievat 😵 😵 😵 Bolo to velmi prijemne 😀
Tak vy ste vkladali dvoch drobcekov, tak drzim dvojnasobne palce, aby sa zahryzli a nepustili 😉

noe
8. nov 2010

@sunday1 no dnes sme mali 3 krasne embryjka vhodne na vklad a vyzera, ze zajtra k nim pribudnu dalsie dva mozno tri, uvidime aku budu mat noc.
A vkladali sme preto jedno, lebo jednak som chuda a mam 28, a nedoporucovali nam hned 2, mozno by moje telo tazsie znasalo dvojickove tehotenstvo a potom ak nam ostanu len dvaja mrazacikovia, tak som ich chcela nechat spolu. Ak sa tento pokus nepodari, tak pri KET sa snad z dvoch rozmrazi aspom jedno 🙂
V Heliose presviedcaju vsetkych na jedno, ked je krasne 🙂 je to nas prvy pokus, tak uvidime ako to dopadne 🙂

zlatanka30
8. nov 2010

@noe a foto drobceka mas??

noe
8. nov 2010

@zlatanka30 😀 jasne, obdivujem ho kazdy chvilu 😀 😀 😀

sunday1
8. nov 2010

@noe Určite to dobre dopadne a mrazáčikov si necháš na neskôr na súrodencov 😉

zlatanka30
8. nov 2010

@noe tak potom je ok.doktor galo je potom super.ked nezabudol na foto.pokial si si ho nepytala ty 😀 a ja teraz cakam a cakam

noe
8. nov 2010

@sunday1 dakujem, moc nam to vsetkym prajem 😵 😵 😵

@zlatanka30 ja vlastne ani neviem, len niekto sa na konci pytal, ci uz je foto vytlacena a zrazu mi ju niekto dal do ruky 😀 To bolo skvely darcek, som to necakala 🙂

zlatanka30
8. nov 2010

@noe to ti verim.dufam,ze aj brusko pohladkal ako to robi krajko 😀 😀 😀 😀 😀