icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
8. nov 2010

Inak otazka na vas skusene 😉 sme sa zabudli spytat 😀 Manzelik za tyzden odchadza, myslite, ze mozme mat este pred odchodom tutu-mutu??? 😉

zlatanka30
8. nov 2010

@noe prve tri dni po et nie potom uz ano

nechsazadari
9. nov 2010

@noe - srdečné pozdravy maličkému do bruška 😀 A celkom som sa pobavila, lebo som čítala tvoju správičku kde píšeš, že si chuda a máš 28 a hneď ma napadlo, že preboha snáď nemáš 28 kg 😀 😀 😀 😀 No nič, som blond.. 😝 Ale docvaklo.

katti77
9. nov 2010

dobre ranko
@noe tak gratulujem k babulke, a k tomu tutu mutu ja by som sa bala, ale to neznamena, ze to nemozes spravit...ty jedna betarka 😀
@sunday1 tak kolko sa oplodnilo?
mna teraz uz nahovaraju aby som si vlozila dve, pri 1 IVF nechceli ani hovorit o vlozeni dvoch a teraz mi to sama embryologicka nahovara...ked predtym mali vyhrady a zrazu nie, tiez som dost chuda a neviem ako by sa tie moje dvojicky tlacili v brusku...a hlavne budem rada ak do 5-6 dna vydrzi aspon jedno oplodnene vajicko...

noe
9. nov 2010

Dobre ranko 😉

@katti77 @zlatanka30 😉 no ja urcite nechcem ohrozit bambuliatko. Ale 5 den od ET snad uz nieco opatrne by sme mohli 😉 nie? Ved uvidime 😉
@nechsazadari az tak nie 😀 ale som rada, ze sme vlozili len jedno 😵 😵 😵 lebo mame len dvoch mrazacikov, tie dalsie tri to v noci zabalili, takze uz nam nic domrazovat nebudu 😒 Tak aspom nech su moje dve zmrzlinky spolu. 🙂

@katti77 je len na tebe ako sa rozhodnes. A urcite by sme zvladli aj dvojcatka, ved sme silne zeny 🙂 Sprav tak ako citis. My sme tiez boli rozhodnuti, ze ak nam vcera povedia, ze su len 2 krasne embryjka, tak vlozime obe. Ale boli tri, tak sme sa rozhodli len pre jedno do bruska a dve do mrazaku 🙂

sunday1
9. nov 2010

Dobré ránko 🙂
@katti77 Juuuuuuuuuuj ešte neviem, každú chvíľu by mi embryologička mala volať.

katti77
9. nov 2010

@noe no skoda, ze to embryka zabalili, ale dolezite je, ze jedno je uz v brusku a krasne dve su v mraznicke, vzdy lepsie ako nic 😉 a bambuliatko bude mat este dvoch surodencov neboj nic...no ja si netrufam, na dvojicky, ale tiez sa rozhodnem az ked budem vediet ako to vsetko dopadlo a kolko embyok vlastne bude..
@sunday1 no som zvedava tak daj potom vediet

zajtra mam OPU tak sa bojim aby bolo dost vajicok a aby sa pekne oplodnili...pre mna teraz nasleduje najhorsie obdobie cakania... 😝

noe
9. nov 2010

@katti77 no uz som si rano poplakala 😢 ale uz je dobre a som stastna za nase 3 pokladiky. 😵 😵 😵 Je to velky rozdiel ked z 20 vajicok, 13 oplodnenych ostali 3 krasne 🙂
Budem zajtra na teba mysliet 🙂 nieje to jednoduche, ale zvladnes to, ved to vsetko robime pre babatko 😵 Mne tych 5 dni od OPU do ET ubehlo strasne rychlo, asi tym, ze sme boli kazdy chvilu v heliose a mala som boleti 😀 a snad aj tieto dva tyzdne ubehnu rychlo 🙂

@sunday1 juj, nech su skvele spravy, daj vediet 😉 drzim palce 🙂 🙂 🙂

katti77
9. nov 2010

@noe to ti verim, ze si si aj poplakala, ale hlavne, ze je bambulka tam kde ma....to je teraz dolezite...a si na PN?
pre mna prave tych 5 dni do OPU su najhorsie, mne minule zo 7 ostalo 1 jedine, preto sa bojim, lebo ani to nebolo na cistu 1...potom ked mi ho vlozia tak uz mi to nepride dlho, ja si budem robit test uz na 5 den tak to zvladne 😀 , ale ta PK ma zabija...

evasbk
9. nov 2010

Dobre ranko, baby ja ešte stale ležím v posteli 😅 😅 aj s manželíkom. Spravil ranajky do postele, tak len tak pekne hnijeme 😀 😀 😀 Ale na obed idem s kamoškou von. Rozhodla som sa že budem normalne fungovat , žiedne velke vylihovanie. Ked sa maju emb. uchytit tak sa uchytia, ved skákat nebudem a chodza im isto neuškodí, či????
@noe Kto by povedal pred par týždnami, že my dve absolvujeme ET ten istý deň? Dufam že je to dobre znamenie.
Mne Ket robila Gatová a aj ma prepuštala. Dobre som si s nou pokecala, popýtala som sa jej na veci čo ma zaujímali, aj mi bolo potom trochu do plaču, ale ona bola fantastická. Som si toho vedomá, že to ketko bude asi velký zázrak ak by vyšiel. Ak sa to nepodarí, tak na buduci rok ma čaká hysteroskopia. Zvýšila mi aj davky utrošu aj estrimax na sliznicu a trochu ma povzbudila. 22 by som mala ist na krv, ale Gatova tam nebude, tak idem 23, chcem ist k nej, ale to ešte uvidím ako to bude všetko prebiehat tieto 2 týždne. A tutu- mutu možete, ale prvé dni nie!!!!

sunday1
9. nov 2010

Takže bolo 9 vhodných na oplodnenie, momentálne máme 6 embryok. Vo štvrtok budú volať, koľko ich ide na PiGD.

evasbk
9. nov 2010

@sunday1 Super, pekné čísielko , držím silno palce 😉 😉 😉 😉 😉

sunday1
9. nov 2010

@evasbk Ďakujem. A ty kľudne choď s kamoškou von, len žiadne nákupy. Pekne sadnúť na džús 😉
@noe Moje, ja som si až teraz všimla, že to ostatné vzdali ☹ Ale čo by si, prosím Ťa, robila s toľkými deťmi 😉 Nech je mimi v poriadku a tie ďalšie nech vydržia, keď budete chcieť súrodencov. 3 deti sú až-až 😀 😀 😀
@katti77 Choď sa dnes trošku poflákať, urob si program, aby si na OPU nemyslela. Ja som dnes už v práci, takto mi čas ubehne rýchlejšie.

katti77
9. nov 2010

@sunday1 ja som v pohode, ja sa nebojim OPU, to je malina, ale chcela by som zaspat na tych 5 dni po OPU 🙂 a zobudit sa az na vklad 😀 ...a na stvrtok ti drzim palce...a to PiGD spravia za jeden den? kedy by si mala mat vklad na 5-6 den?

sunday1
9. nov 2010

@katti77 Ďakujem 🙂 Vo štvrtok odoberú bunku a v piatok sú už výsledky. Ak bude čo, tak mi embryjká budú vkladať v sobotu, t.j. na piaty deň, rovnako ako pri PK.

katti77
9. nov 2010

@sunday1 tak ti drzim palceky aby vsetky boli ok a v sobotu si uz mala bambulku v brusku...a kolko si ides dat vlozit teda?

sunday1
9. nov 2010

@katti77 Ďakujem 🙂 Určite dve. U nás nikoho neprehovárajú na jedno. Manžel by bol aj za tri, ale ja predsa nie som stonožka 😀 😀 😀 Ale to predbiehame, uvidíme, ako sa embryjkám bude dariť a či po genetike niečo zostane zdravé. Tak tajne dúfam, že tie dve budú 😕

annamary27
9. nov 2010

@noe nebud smutnučká a ver tomu,že ten jeden bojovník v brušku to dotiahne do šťastného konca a potom si prídete do centra po pár rokoch aj pre súrodenca. 😀 😀 😀 😀 😀 aj nám pri prvom ivf ostali z 19tich vajíčok 2blastocysty a nič na zmrazenie.

martinaaaaa
9. nov 2010

@noe nic si z toho nerob ja som mala 12 vajok z toho sa 8 oplodnilo 5 ich prezilo 1 den na druhy den mi vlozili dvoch bojovnikov a najsilnejsi prezil 🙂 to na povzbudenie ale ja som tiez plakala a zbytocne 😉

annamary27
9. nov 2010

@martinaaaaa ahoj,ako sa darí?všetko o.k?chodíš do roboty alebo si na PNke? 😵 😵 😵 😵 😵

martinaaaaa
9. nov 2010

@annamary27 ahoj annamary ja som v robote stale s vynimkou 10 dni po ETe a zatial sa citim dobre 🙂 a ty ako zlatko posielam ti specialne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂

annamary27
9. nov 2010

@martinaaaaa dakujem,odložím si do šuflíka a vyberiem o pár dní 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som už v plnom prúde v druhom ivf,druhá kontrola cez víkend,OPU asi tak okolo 17.11.to vidím ja podla prvého ivf. 😵 😵 😵 😵

martinaaaaa
9. nov 2010

@annamary27 zlatinko strasne ti drzim palce uz to musi vyjst tak by som to kazdej dopriala 🙂

annamary27
9. nov 2010

@martinaaaaa dakujem,už mám aj bojový plán na čakanie po ET,budem si kukať z archívu TV DOMA seriál Dokonalý svet,lebo som to nejak nestíhala a videla som len pár častí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a mám pár neprečítných kníh a budem veľa čičikať,proste pohoda-klídek-leháro 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franina
9. nov 2010

ahojte holky... tak ze pokracujem dalej v pondelok dorazila mrchana zajtra idem do centra tak ze zacinam .... este mame päť mrazacikov tak dufam, ze to uz teraz vyjde 🤐

@noe drzte sa .... 😵 a teraz budes oddychovat? 🙂
@annamary27 uz ochvilku ta to caka 😉
@evasbk kolko embryjok ti vlozili? dajak som to prehliadla... 😕

zuzana110
10. nov 2010

@evasbk Ahoj,silno drzim palce,aby to vyslo. Dufam,ze ma budes nasledovat.Cakame dvojicky.Uz mame aj knizku.

janemari
10. nov 2010

Cerstve virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

kefalinek
10. nov 2010

ahojte kamosky takze ja zacinam so stimulkou 23.11. OPU nam vychadza pred vianocami teda ak vsetko pojde podla planu a uz z bruska ziadneho drobca nepustim 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
10. nov 2010

Dobré ránko 🙂
@janemari Ďakujeme 😉
@kefalinek Držím palce. ET budeš teda mať medzi sviatkami?

janemari
10. nov 2010

@kefalinek drzim palceky a velmi ti to prajem.Najprv poriadnu urodicku aby boli aj surodenci a potom aby sa drobcek zahryzol a pustil sa az o 9 mesiacov 😉