icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

lume
11. nov 2010

@xeroma @monicka7299 No tak si potom mozeme opisovat priebeh 😀

annamary27
11. nov 2010

@nechsazadari,@noe,@yeliel,@gabinkaa,@hiva,@kefalinek a ostatné kočeny @miselka77......
ahojtéééééé,dnes som bola na predoperačnom vyšetrení,všetko o.k. 😎 😎 zas sme o krôčik bližšie. 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
11. nov 2010

@annamary - super, maminka je ready. Ešte doštelovať potomstvo a hurá na to 😀 Inak, to by ste mali fakt pekné, keby vám to ET vyšlo na ten predpokladaný dátum. Ale nech je to hocikedy, len nech je z toho krásne bábo. 😵 😵
Všetkým pekný dník!

kvetinka98
11. nov 2010

@gabinkaa ahojky neboj bude to ok ja zatiaľ v pohode testík super bola som dnes na krvičke a povedali že fajn že mám prísť budúci týžden ale mne nepovedali kolko má hcg mne to ešte nikdy nevraveli tak neviem či je to ok ....ale na sone vravela aj mi fotočku vytlačila že tam niečo je tebe nerobkali sono nebolo nič ......ale vravela že sa mi trošku odlupuje sliznica že môžem dostať mrchu ....ale že iba kúsok ....tak neviem nezdá sa mi to že mám isť aj budúci týžden to už prečo,,,,???

kvetinka98
11. nov 2010

babuľky potrebujem od vás pomoc chcela by som sa vás opýtať že ked ste IVF ostali tehu či ktoré ste chodili do Martina do Heliosu či vám po 14 dnoch po krvičke ked vám hcg bolo ok kázali prísť aj o týždeň znovu,,,dakujem

gabinkaa
11. nov 2010

@kvetinka98 tak blahoželám k tomu, že je to O.K., bola si na I. IVF? Ja keď som volala mi hneď povedala a aj že mám prísť v pondelok......sono mi robil doktor len kvôli tomu, lebo má stále bolí podbruško a vaječníky a to možno preto, že sa tam niečo deje, to mi povedal aj doktor, zatiaľ nebolo asi nič vidieť, ale vraj po stimulke je všetko v poriadku, tak som bola rada, že to nie je chorobou, neviem inak čo sa bude ďalej robiť, lebo minulé IVF bolo neúspešné, pri každom odbere bolo hcg 0.....lepšie keď budeš pod lekárskym dohľadom ako keby sa malo niečo zlé prihodiť, tak držím palčeky

kvetinka98
11. nov 2010

@gabinkaa nie toto bolo 2 IVF a ja mám ísť vo štvrtok budúci týžden mne urobkala doktorka aj fotočku dúfam to je malinké moje a to že ťa pobolieva podbrušku to aj mna a riadne mám s toho depku ...ale v podstate som kľudná kým nepríde mrcha potom už neviem neviem neboj deje sa nám tam niečo..... 😉 😅 pa držkám palčeky dajkaj o sebe vedeiť

gabinkaa
11. nov 2010

@kvetinka98 pevne dúfam, že sa tam niečo deje, ja idem v pondelok ešte na krv a tam uvidím čo a ako ďalej, ako to stúplo, dúfam, že nám mrcha nepríde 😉 aj ja Ti držkám palčeky, aby nám to dobre dopadlo

katti77
11. nov 2010

@kvetinka98 tak gratulujem k hcg a k fotecke 🙂, ja ti neporadim ohladom tvojej otazky lebo ja som mala hodnutu hcg taku nizku, ze mi povedali, ze mam cakat mrchu...ale neboj vsetko bude v poriadku, testiky ti ukazuju // a krvicka bola pozitivna, tak pekne pojdes zase do heliku a hcg bude este vacsie...ak nevies ake mas cislo tak si tam zavolaj, vsak co za to nic nedas a je to predsa ich povinnost...neboj sa a zavolaj aby si mala kludnu dusicku...

helenka12
11. nov 2010

ahojte 🙂

gabinkaa
11. nov 2010

@annamary27 no super, tak už si pripravená, ešte dokončiť stimulka a ide sa na to...... 😉 ja som Ťa troška predbehla

franina
11. nov 2010

@annamary27 super tesim sa.... 😉

kvetinka98
12. nov 2010

@katti77 ved hej máš pravdu iba ma to zaskočilo že mi povedalabže sa mi odlupuje sliznica a že môžem začať krvácať ....aj mi to na sone ukazovala že niekde v rohu a preto sa obávam že či mi povedala pravdu že aj ked dostanem mrchu malé bude ok ....bojím sa ked už je to tam tak nak to aj ostanká.......tot je to moje stresovanie a to bude celých 9 mesiacov .....už sa poznám prevé tehu bolo ok ale teraz to bude strašné----po tých mojich skúsenostiach...ale dúfam všetko dobre dopadne držkám palčeky všetkým babuľkám........

zlatanka30
12. nov 2010

@kvetinka98 neboj vsetko bude ok.juj ja som taka nas....az hroza 😠

katti77
12. nov 2010

dobre ranko
@zlatanka30 a co ta nas...lalala?

sunday1
12. nov 2010

Čaute kočky 🙂 Tak ja zase čakám 😖
@katti77 Len som sa spýtala, lebo mi u Teba ET s PK nevychádzalo na sobotu. Tak nech Ti zajtra povedia len dobré správy 😉
@kvetinka98 Uvidíš, že to dobre dopadne. Ak sa Ti olúpne kúsok sliznice, tá jednoducho musí ísť von, takže je normálne, ak trošku budeš krvácať, embryjku to neuškodí.

katti77
12. nov 2010

@sunday1 dobre ranko tak kedy mas volat, ci vam volaju oni?

sunday1
12. nov 2010

@katti77 Nám volajú stále oni. Genetička chodí až neskôr, tak predpokladám, že to tak skoro nebude 😖

katti77
12. nov 2010

@sunday1 nebojkaj vsetko bude dobre a teraz ti ma co povedat? kolko ich je geneticky v poriadku?

sunday1
12. nov 2010

@katti77 Presne tak, od toho závisí, či zajtra bude ET alebo nie.

katti77
12. nov 2010

@sunday1 tak ti drzim palceky aby spravicky boli len dobre a zajtra si isla pre drobca...

janemari
12. nov 2010

Dnesne,cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

sunday1
12. nov 2010

Dievčatá, nemôžem tomu uveriť, ale volali mi fantastické správy. Zo 4 embryok sú 3 zdravé - 1 chlapček a 2 dievčatká 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zajtra ET o 8.00
@janemari Mňam 😉

katti77
12. nov 2010

@sunday1 supeeeeeeer, tak blahozelam...a to som teda prekvapena to ti vedia povedat aj co to budeee? a teda co si ides dat vlozit? este raz gratulujem

mirka321
12. nov 2010

@sunday1 gratulujéééém 🙂

mirka321
12. nov 2010

@evasbk
@noe baby kde ste??? čo je s Vami? ako sa máte? písala som Vám aj IP
držte sa... krásny deň 🙂

sunday1
12. nov 2010

@katti77
@mirka321 Ďakujem 😀 😀 😀 Zisťujú aj počet X a Y chromozómov, štandardne pohlavie nehovoria, aby si ľudia v prípade, že to nie je rozhodujúce zo zdravotného hľadiska, zbytočne nevyberali. Ale keď sa na to priamo opýtate, tak Vám povedia. Pôvodne som chcela dať vložiť len 2, ale genetička ma prehovorila na všetky 3, lebo zmrazenie už vyšetrené embryjká nemusia vydržať. Nie som o tom celkom presvedčená, viem, že sú tam riziká, ale aspoň je väčšia pravdepodobnosť, že sa nejaké aj poriadne zahryzne. A keby sme mali extra veľkú dávku šťastia a zahryzli by sa všetky 3, tak to nejak zvládneme, však deti sú radosť 😉 Doteraz som tvrdila pravý opak, ale dnes ma zaplavili hormóny šťastia 😀 😀 😀

annamary27
12. nov 2010

@sunday1 jéééééé,veľká gratulácia 😀 😀 😀 😀 😀 parádne správy 😎 😎 😎 😎

sunday1
12. nov 2010

@annamary27 Ďakujem 😀 😀 😀 Vôbec som s tým nepočítala 😀 😀 😀

evasbk
12. nov 2010

@mirka321 Tu som, tu 😉 😉 😉 😉 len nemám žiadne nové spravy o sebe, len že zas sa cítim ako pred mrchou 😠 😠 😠 😠
Noe sa isto venuje svojmu drahému, lebo čo viem tak by sa mal vratit do Belgicka. Isto sa nám ozvem ked bude mat čas 😉
@sunday1 fiha, to je úžasné , silno držkám palček aby tie hormony štastia trvali 9 mesiacov a potom už celý život 😉