icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
20. nov 2010

@yeliel Ja ani neviem, ako sa cítim. Nič ma nebolí, bruško sa nijak neprejavuje. Prsia mám síce poriadne navreté, ale to mávam aj pred ms, takže neviem 😖

yeliel
20. nov 2010

@sunday1 hlavne nebud smutko.. 😉

yeliel
20. nov 2010

@zlatanka30 preco nechavas u obvodneho eurace? 😕

sunday1
20. nov 2010

@yeliel Snažím sa 😉 😉 😉

nechsazadari
20. nov 2010

Ahojte babenky, prepáčte, že som vás trošku zanedbala, ale bola som trochen rozbitá. Výsledok je ale pekný, aspoň zatiaľ. Opičím sa po @annamary27 - a mám 15 vajok 😀 😀 😀 😀 Trošku som im pri odbere vraj zakrvácala, tak si ma ešte preklepli s krvným obrazom a s ultrazvukom a malo by to byť v poriadku. Tento raz mi estrofem nenasadili, tak hádam je sliznica o.k.Ďakujem, že ste na mňa mysleli! 🙂

evasbk
20. nov 2010

@nechsazadari gratulujem, pekná urodička. Držím palce aby bolo čo najviac oplodnených!!!!! A hlavne kvalitných 😉

nechsazadari
20. nov 2010

@evasbk - ďakujem Evi, si zlatá 🙂

noe
20. nov 2010

@nechsazadari gratulujem 😉 vy dve s annamary ste sa nejako dohodli 🙂 tak spolu valcite az na porodnu salu 😉 😀

Ja som dnes zacala spinit, spravila som si test a ten je negativny.... takze v pondelok to dostanem uz len na papieri, ze sa u nas milacikovi nepacilo 😢 😢 😢
Drzim vam vsetkym palce, aby ste boli tehulky 😉

annamary27
20. nov 2010

@nechsazadari ahoooooj moja šikulka , veľmi si ma potešila,som rada,že si aj o.k. a budú ti zajtra volať ohladom embryjok?mne ked volali minule cez víkend tak to bolo dosť skoro ,už o osmej ráno.
Malinká Nelinka u ktorej sme boli na návšteve sa ukázala v plnej paráde,najprv plakala,vrieskala,potom blabotala,liezla,štverala sa,zhadzovala veci,buchala,smiala sa,dvakrát sa pokakala,raz pocikala,tak aspon drahý videl,že to nie je len o hraní sa s dieťaťom,ale je to makačka na plný úväzok. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a kto robil OPU a kolko Vás tam bolo?

franina
20. nov 2010

@noe aaaaaaaaaaale uvidis aka bude krvicka..... nebud smutna ... zatial to este nie je stratene...

annamary27
20. nov 2010

@noe ahoj,špinenie ešte nič neznamená,niektorá tehulka špiní celé tehotenstvo a je to o.k.Hlavne nestresuj a doma netestuj.držím palce na krvičke 😉

nechsazadari
20. nov 2010

@noe - ďakujem ku gratulácii, budem dúfať, že vajká budú zrelé a budú spolupracovať s manželovými breberkami. Budem držať palčeky, aby bol test necitlivec a len nezachytil, čo mal. Ale keby dačo, tak snehuliačikovia to istia 😉 😉
@annamary27- vidím, že si návštevu naozaj užila. Trénuješ, trénuješ? 😀 😉
OPU mi robila tvoja dokina Stenová a bola naozaj milá a fajn. Bolo nás na izbe 5 a ešte jedna teta bola akosi pred nami a neležala pri nás. Už ako sme sa na izbe bavili, som si hovorila, že nemám nárok sa sťažovať a taký bol aj výsledok. Zatiaľ čo ja som mala 15, tak ďalšia mala 6, iná 3 a zvyšné dve kočky nakoniec nič 😕 15 vajíčok som vôbec nečakala a veľmi som sa potešila.Bola som dnes z toho rozbitejšia ako minule, ale to "se vstřebá" 😝

annamary27
20. nov 2010

@nechsazadari tak ešte aj pri OPU sme sa trafili v doktorke a kedy ti bude volať embryologička?

annamary27
20. nov 2010

@nechsazadari ježišku,môže sa aj také stať ,že niekto nemá ani jedno vajko a čo to nevidia počas kontroly na sone?

franina
20. nov 2010

dievcata ja ked pojdem na vklad nabuduce tak urcite testovat nebudem ...
akurat mi termin na vklad vychadza na Vianoce.... 😒 ktovie ako budu brat dovolenky v car...

annamary27
20. nov 2010

@franina ja tiež netestujem pri tomto pokuse,lebo minule bolo doma 5testov negatívnych a krv pozitívna,takže sú to zbytočné stresy,máš pravdu 😵

franina
20. nov 2010

@nechsazadari fiha aj ty si mala 15? no super, tesim sa 🙂

franina
20. nov 2010

@annamary27 vsak to, vsak to... 😀 no aj ja som minule testovala a som mala // a potom nic z toho... 😕

nechsazadari
20. nov 2010

@annamary27 - povedali, že zajtra zavolajú a v papieroch, je že okolo 11:00, ale keď hovoríš, že volajú aj skôr, tak si dám fón k posteli 😉
No oni mali nejaké folíky, ale boli prázdne...A boli to také zvláštne prípady. Jedna mala krátky protokol a hovorila, že pichala len 2 dni a pregnyl včera a nie predvčerom 😕 Druhá babenka pichala chudátko ešte o pár dní dlhšie ako ja, ale má cystu a tak sa to nejako dokakalo.Naozaj im želám, aby im to nabudúce prebehlo úplne bez komplikácií.
Tak hovoríš- v utorok ideš originálne oslavovať výročie? 😀 😀 😀

nechsazadari
20. nov 2010

@franina - no povedz, neviem si vlastné vymyslieť 😉 😝 😀 Ďakujem!

annamary27
20. nov 2010

@nechsazadari no ja som minule mala OPU v piatok,a že volaju v sobotu,ja som si pred osmou dala hlas na mobile a v tom zavolali,tak bud radšej v pozore. 😎 😎 😎 Moc držím palce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a hned píš 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ano-ano v utorok bude 10mesiacov čo sme rodine spôsobili ,,mierny šok,, 😉

franina
20. nov 2010

@nechsazadari to je akurat, nemusis vymyslat , ani viac, ani menej je to tak idealne 😀

noe
20. nov 2010

@franina
@annamary27 dakujem babulky..... no uz som si to odplakala..... a citim, ze to nevyslo. Mne sa cervena vzdy tak rozbieha, ze najskor spinenie par dni a potom sa mrcha spusti. Takze bolo by to uzasne, keby mi v pondelok povedali, ze pozitivne, ale citim to inac 😒
Uz nejdem testovat, a uvidime teda v pondelok.
@nechsazadari no len mame len 2 mrazacikov, ale aj tak mam este malicku nadej, ze mozno, no radsej chcem byt pripravena, lebo zase sa im tam zosypem, ako pri poslednom negativnom, ked som to vobec necakala......

annamary27
20. nov 2010

@nechsazadari dobrú noc 😀

zlatanka30
20. nov 2010

@noe ty si mala 2 ivf??
@yeliel 30eur antikoncepcia ma stala a 30 eur liek indonal

noe
20. nov 2010

@zlatanka30 nie prve. mali sme 2x IUI a to druhe vyzeralo velmi slubne, no nic z toho.

zlatanka30
20. nov 2010

@noe aha neboj bude to ok.aj ja som sa zosypala a nemozem sa dat dodnes dokopy.skoda,ze nikoho uz z car nezaujma bolava dusa cloveka a jednoducho povedia vsak chodte na dalsie ivf

noe
20. nov 2010

@zlatanka30 ale ano cas zahoji vsetko. No aj ked mame dvoch mrazacikov, tak sa vobec necitim na KET. Negativny vysledok tesne pred Vianocami by som nezvladla. Takto to dovtedy aspom nejako predycham. Mne Gatova dala cislo na dobru psychologicku, kde chodi hodne bab z Heliosu, tak mozno tam aj ja zajdem.
Ved uvidime v pondelok.
Vy mate nejakych mrazacikov?

zlatanka30
20. nov 2010

@noe nemame ani tich mrazacikov.neviem kde by som ich zobrala.mala som ledva 4 vajicka a jedno islo tak do luftu,lebo ani tie spermie uz nenasli.takze iba 3 a to je ubohe.je mi z toho nanic

noe
20. nov 2010

@zlatanka30 moja to mi je velmi luto 😢 cesta za babatkom je velmi tazka, no zvladneme to a raz budeme aj my stastne maminky 🙂 🙂 🙂