2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera aa celkom pohodicka...len sa mi akosi nic nechce 😝 😀 a co ty? ako? nakupene do bytiku?
@annamary27 ahoj..moje tak ty si take chorucke?,,snad to coskoro prejde a lieciky zaberu a uzijes si svadbu 😉 🙂
ahojte dievcence,
tak co sa tu udialo cez vikend? Ja som dnes rano uz stihla absolvovat genetiku, tak o mesiac vysledky. inak nic nove...vysledky stitnej stale nemam a cez vikend mozno uz aj mrcha pride...hmmm.
@evasbky tie imuno vysetrenia napr. v nasom centre povazuju za zbytocne...davaju tak ci tak preventivne prednison 5 mg a aj mne to dnes odporucala geneticka...ale my sme to mali pri oboch pokusoch.
@annamary27 rychle uzdravenie, nech si mozes uzit svadbu
🙂 pekny den babulky 🙂
@wera no najprv pohovor s genetickou, o tvojich chorobach, partner o svojich, potom pribuznych oboch, vsetky mozne choroby, potraty a pod., potom vsetky vysledky okolo IVF, spg, gynekologicke vysetrenia + obom zobrali krv. Ked budu vysledky budu mi volat a zastavime sa tam po ne. No a tie vysledky su vlastne na cely zivot, ze ano, kedze nas geneticky fond je nemenny...
@wera tak ja sa teda vobec netesim, co mi zistia, lebo zatial vzdy kde som isla, odtial som si nieco odniesla 😔 🙄 . Tak ale je to posledne vysetrenie co nam chyba a co si potrebujeme odskrtnut, ze mame absolvovane. Inak vysledky stitky mam ok, takze by nam nic nemalo stat v ceste, aspon zatial... 🙂
@shandy..no prave chcem nahnat draheho nech tam zavola 😀 ...ale mali so ozvat oni pisomne ked budu vysledky..ale zatial nic... 😖
no ja tomu tiez nerozumiem, ze na co to je dobre...no mna to aspon odradilo v tej zeleznicnej mi dali super termin a vysledok ma byt o mesiac, tak som zvedava, ako dodrzia termin tu 🙂 . este zrusim kramare, ze nech sa daju vypchat s terminom na koniec septembra 😀
Ahoje babulky 🙂 tyzden som tu nebola , ako si sa nedalo ☹ mam taky problem v piatok som mala dostat menzes a neprisiel mam uz pychnutu 7 injekciu. mala by som ist na krv ale ked mi to meska tak neviem ci tam mam volat alebo este pockat tak asi dva dni, ☹ neviem co teraz ☹
ahoj shandy, ano aj ja stimulujem, no tehulka asi nie ☹ urcite si taky to broblem nemala, zajtra budem tam volat 🙂

@annamary27 jej zlatko tak to mi je ľúto že Ťa to skolilo.. hlavne to doma vylež a daj sa čo najskôr dokopy 🙂