icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
2. aug 2010

@annamary27 jej zlatko tak to mi je ľúto že Ťa to skolilo.. hlavne to doma vylež a daj sa čo najskôr dokopy 🙂

yeliel
2. aug 2010

@wera aa celkom pohodicka...len sa mi akosi nic nechce 😝 😀 a co ty? ako? nakupene do bytiku?
@annamary27 ahoj..moje tak ty si take chorucke?,,snad to coskoro prejde a lieciky zaberu a uzijes si svadbu 😉 🙂

shandy
2. aug 2010

ahojte dievcence,
tak co sa tu udialo cez vikend? Ja som dnes rano uz stihla absolvovat genetiku, tak o mesiac vysledky. inak nic nove...vysledky stitnej stale nemam a cez vikend mozno uz aj mrcha pride...hmmm.
@evasbky tie imuno vysetrenia napr. v nasom centre povazuju za zbytocne...davaju tak ci tak preventivne prednison 5 mg a aj mne to dnes odporucala geneticka...ale my sme to mali pri oboch pokusoch.
@annamary27 rychle uzdravenie, nech si mozes uzit svadbu
🙂 pekny den babulky 🙂

wera
2. aug 2010

@yeliel jej no tak s tým nechcením sme na tom rovnako 🙂 teda už aby tu bol ďalší víkendík 😀 ... zopár drobnostičiek sme cez víkend pokúpili ale ešte máme toho strašne veľa čo budeme potrebovať, tak ale to zistíme až keď sa nasťahujeme... 🙂 a Ty si ako víkendíkovala?

wera
2. aug 2010

@shandy ahojky 🙂 tak super, genetiku máte za sebou 🙂 a ako to vlastne prebiehalo? aby som bola informovaná... budem sa tam musieť už aj ja objednať 🙂

annamary27
2. aug 2010

ďakujem kočky za želania. 😵 😵 😵 😵

shandy
2. aug 2010

@wera no najprv pohovor s genetickou, o tvojich chorobach, partner o svojich, potom pribuznych oboch, vsetky mozne choroby, potraty a pod., potom vsetky vysledky okolo IVF, spg, gynekologicke vysetrenia + obom zobrali krv. Ked budu vysledky budu mi volat a zastavime sa tam po ne. No a tie vysledky su vlastne na cely zivot, ze ano, kedze nas geneticky fond je nemenny...

yeliel
2. aug 2010

@wera aj mi sme to tak zistovali..sla som nieco robit a nemala som co potrebuejm 😀 😀 😀 tak drahy utekal do obchodu..ked uz pocul,ze hundrem 😀 tak sa hned pytal..zlatko co potrebujes? co pojdem kupit? 😀 😀 😀 ..no vikendikovala som sama,moj zlatusik pracuje kazdy druhý víkend .

wera
2. aug 2010

@yeliel no ale drahého máš zlatého 🙂 ...môj aj keby išiel do obchodu kupovať nejaké hrnce alebo naberačku tak by ho asi porazilo lebo by netušil že kde a čo 😀

wera
2. aug 2010

@shandy joj no tak to som zvedavá keď pôjdeme na tú genetiku čo nám zistia 🙂

shandy
2. aug 2010

@wera tak ja sa teda vobec netesim, co mi zistia, lebo zatial vzdy kde som isla, odtial som si nieco odniesla 😔 🙄 . Tak ale je to posledne vysetrenie co nam chyba a co si potrebujeme odskrtnut, ze mame absolvovane. Inak vysledky stitky mam ok, takze by nam nic nemalo stat v ceste, aspon zatial... 🙂

yeliel
2. aug 2010

@shandy cavelo ...moje teba preco posielali na tu stitku?

shandy
2. aug 2010

@yeliel nazdo 🙂 , no ja som na nu liecena uz skoro rok, takze pre istotu na kontrolu, ci mam dobre stanovenu davku liekov pred dalsou stimulkou. lebo ak by stitna nebola ok, nema zmysel do IVF ist...

yeliel
2. aug 2010

@wera 🙂 hej hej je zlaty..len keby toko nehundral 😀 😀 😀 ale nakupovat vie..a aj ho to celkom bavi chvalabohu 😀 lebo mna vobec 😀 len poviem co chcem a on to uz zozenie 😵

yeliel
2. aug 2010

@shandy aha,,,tak to je supeer..ze je to Ok..tiez som zvedava ako dopadneme na genetike... 😝

shandy
2. aug 2010

@yeliel a uz si volala, ci su vysledky? ci este pockate?

yeliel
2. aug 2010

@shandy..no prave chcem nahnat draheho nech tam zavola 😀 ...ale mali so ozvat oni pisomne ked budu vysledky..ale zatial nic... 😖

shandy
2. aug 2010

hej yeliel mna zas ten ich pisomny styk odradil 😀 , tak len trpezlivost....

yeliel
2. aug 2010

@shandy no ta uz dochadza 😀 nechapem to to ich dopisovanie 😕 ved je to podla mna aj pre nich nakladnejsie a narocnejsie na cas ...

shandy
2. aug 2010

no ja tomu tiez nerozumiem, ze na co to je dobre...no mna to aspon odradilo v tej zeleznicnej mi dali super termin a vysledok ma byt o mesiac, tak som zvedava, ako dodrzia termin tu 🙂 . este zrusim kramare, ze nech sa daju vypchat s terminom na koniec septembra 😀

wera
2. aug 2010

@shandy a vieš mi prosím dať kontakt do tej železničnej? aby som sa aj ja objednala 🙂

yeliel
2. aug 2010

@shandy tak to mas super..ze to bude hotove o mesiac 🙂 ..moj drahy volal na tu genetiku este to nemaju..ze najdkor tak za tyzden 😝

shandy
2. aug 2010

@wera 02/2029 2444, drzim palceky nech mas skory termin 🙂
@yeliel a ty budes cakat na vysledky so stimulkou, ci ako?

ihlicka
2. aug 2010

Ahoje babulky 🙂 tyzden som tu nebola , ako si sa nedalo ☹ mam taky problem v piatok som mala dostat menzes a neprisiel mam uz pychnutu 7 injekciu. mala by som ist na krv ale ked mi to meska tak neviem ci tam mam volat alebo este pockat tak asi dva dni, ☹ neviem co teraz ☹

shandy
2. aug 2010

@ihlicka ahoj a ty stimulujes? tehulka byt nemozes? ja by som urcite volala do centra, ved tym nic nepokazis...ked mas obavy...hm?

wera
2. aug 2010

@shandy ďakujem zlatinko 🙂

ihlicka
2. aug 2010

ahoj shandy, ano aj ja stimulujem, no tehulka asi nie ☹ urcite si taky to broblem nemala, zajtra budem tam volat 🙂

wera
2. aug 2010

@ihlicka ahoj 🙂 ja by som na Tvojom mieste tiež určite zavolala do centra, neboj veď za radu nič nedáš 🙂

shandy
2. aug 2010

@wera nemas za co 😉 , potom daj vediet, aky termin sa podaril 🙂
ja uz idem tak pekny vecer vam, pa paaaaa

yeliel
2. aug 2010

@ihlicka ahojcek..pichas diphereline? 😉 niektorým babam to meska..takze ziaden stres..tak ako ti radili babule,zavolaj si do centra ,,z najvacsou pravdepodobnostou ti povedia,ze mas este chvilu pockat alebo si ta zavolaju na ultrazvuk 🙂 🙂