2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
čaute snažilky 🙂
@kefalinek - takto si si ty víkendíkovala? Parádička. 😎 Ja som práve znášala vajká 😀 😀 😀 Ďakujem za gratuláciu.
@sunday1 - ďakujem krásne, dalo by sa vybaviť aj uchytenie jedného až dvoch embriok teraz na štvrtok a aby vydržali u mňa v brušku 9 mesiacov? 😝 Ak máš nejaký postup, posuň ďalej a rada zapracujem na šťastíčku pre teba 😉 😀
@yeliel - ahoj, vitaj moja 🙂
@nechsazadari Považuj to za vybavené 😀 😀 😀 Nemôžem prezrádzať svoje tajné kontakty 😀 😀 😀
@sunday1 - 😀 😀 😀 😀 Ja sa mám! Dobre tak ja zostanem pri svojich bylinkách, preletím sa na metle a niečo pre teba vymyslím 😝 😀 😀
@nechsazadari ahoj...taak kedy budu babatka v brusku? 😉
@nechsazadari 😀 😀 😀
@evasbk jééééj-super GRATULUJEM 😀 😵
@kefalinek ahoj.... to je super víkendík..... to mne sa stať nemôže-že by ten môj niečo vymyslel - on je iba tak - čo poviem tam ide 😝 ...ale nejaké snahy ....hmm... to nehrozí - možno raz 😅
@evasbk - Poklopala som tu na všetko drevené a tfuj, tfuj, tfuj a sľúb maličkému, že ak bude chcieť, až podrastie môže k nám prísť na prázdniny. Práve mi dnes prišla objednaná rozprávková knižka, tak že budem čítať! Poblahoželám zajtra, až budeš celá natešená z krvičky- nech sa ti neminú gratulanti už dnes 😉 😀 😀 😀
@yeliel - až všetko dobre dopadne tak vo štvrtok. Dúfam, že PK prežívajú v zdraví, delia sa a tešia sa ku mne....Ja sa na ne teším strašne moc!
@evasbk kočkám na testoch dnes držím palce a za seba 🙂 🙂 dakujem
@nechsazadari jaj v tejto rodine je každý nahluchlý.Ráno sa ma svokra pýta,či som už volala,teraz sa ma opýta či mi už volali,pre obedom mi volá drahý či som už volala po obede mi volá drahý,že čo nové či mi už volali 😝 😝 😝 😝 😝 😝 len akosi prepočuli tú informáciu,že mi budú volať z centra a až po 15tej hodine. 😉 😉 😉 😉 Len ma zbytočne stresujú 😵 😵 😵 😵 idem si asi kuknúť z archívu dalšiu časť seriálu Dokonalý svet,včera som kukla 2časti a baví ma to 😀 😀 😀 😀
@annamary27 cavelo..ked zavolaju daj vediet 😉 😅
@nechsazadari jaj baby Vam bude veselo na vianoce ale ja vas potom dobehnem ..spravim si babulko k narodkam 😅
@yeliel jasné dám vedieť,ak sa ovšem dovolajú,furt mi manžel blokuje linku a vypytuje sa či už volali 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari
@yeliel
@monicka7299 držte mi na zajtra silno palce, ja som taká sprostá, čo by som mala mysliet pozitívne a tešit sa, tak ja tu stresujem 😅
@nechsazadari , @yeliel , @nechsazadari , @monicka7299, @ misselka77 , @noe , @evaskb kočky ,volali-volali zajtra mám ET o 9.15hod a zatial sa všetkých 7embryjok delí dobre 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 Držím palce 😉 To bude detí 😀 😀 😀

ahoj babule 🙂
nove tehule hlaaaste saaaa 😅
@sunday1 ako mas zlatko?