icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
22. nov 2010

@chicca555 jasné , podla krvy budu vediet. Ja som začala špinit a krvacat tak trochu na 29 den a hned som sa objednala na 30, lebo to bol piatok. A na ten 30 som už norálne krvacala, takže niečo ako ty. ale klidne sa objednaj na stredu, to je naozaj jedno, podla mna zajtra už budeš mat normalnu mrchu

chicca555
autor
22. nov 2010

@evasbk dakujem velmi pekne za rady 🙂 zajtra sa teda objednam, uvidim este ako sa mi to rozbehne 🙂

sunday1
22. nov 2010

@tinna13 V piatok, ešte stále sa mi to zdá byť strašne ďaleko 😖

tinna13
22. nov 2010

@sunday1 ano, rozumiem ti dni sa velmi vlecu ak po niecom velmi tuzis. som zvedava, kolko drobcov sa ti uchytilo 😀
budem na teba v piatok mysliet.

sunday1
22. nov 2010

@tinna13 Ďakujem, budem to potrebovať 😉

franina
22. nov 2010

@noe mojko nebud smuta , je to tazke, boli to strasne, viem ako sa citis 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ale mojko my sme silne a urcite sa dockame aj my, bude vsetko dobre, kludne si poplac, ale potom uvidis budes mat silu bojovat dalej.... a vyjde to ...

noe
22. nov 2010

Dakujem babulky..... snad to za par dni preboli a naberiem silu bojovat, je to o to horsie, ze som tu sama a maznelik je zufaly, ked mu placem do telefonu 😢 😢 😢
Mame este dvoch mrazacikov, tak si v novom roku pre ne pojdem.

No aj tak nechapem, na sone doktor videl, ze sliznica maternice je velmi vysoka a bol si takmer naistom, ze som tehulka. Ani o KET sa nechcel bavit. Takze tam musim ist znova pre lieky 😒

annamary27
22. nov 2010

@noe a naozaj sa tam babmulka nemôže schovaváť?

evi1
22. nov 2010

Ahoj dievčatá, čo nového tu na MK, už som tu dávno bola, juuuj pomaličky sa kráti tento čas. Už len tri týždne kým si môžem zavolať na termín 🙂
@evasbk @annamary Veľmi Vám držím palce 😀
Babulky Vám všetkým prajem veľa sily na náš krutý a ťažký životný boj 😀

annamary27
22. nov 2010

@nechsazadari ahoj moja ty si asi teraz s mužíčkom v kine,ale toto ti musím napísať,juj aký šok som teraz zažila.Išla som pustiť von psa na dvor,občas ho pustím na verandu ,hlavne,ked je vonku tak hnusne ako dnes a ako mu otváram dvere,v tom vpálila myš do domu.Takú som zvrieskla,že manžel hned zbehol z izby za mnou,psa sme hned volali dnu a chvalabohu tú svinuchu vysnoril a dolapil.No keby som zajtra po ET zažila taký šok,tak krpci sú hned zo mna vonku.

annamary27
22. nov 2010

@evi1 dakujem,a tiež držím palce na tvoje 2.ivf 😉 veľa šťastia 😵

evasbk
22. nov 2010

@evi1 🙂 ďakujem

franina
22. nov 2010

@noe a to ti brali krv a vies to podla toho ze nie si tehu?

@evi1 ahoj... tak to asi pojdem spolu na et 🙂

zlatanka30
22. nov 2010

@noe viem ako sa citis .ja som prezivala presne to iste..sama doma manzel prec,plakala som mu do telefonu.velmi ho to bolelo.preboli to ,mas este mrazacikov tak sa tes.toto by ta mohlo hnat vpred.a co mam povedat ja .nemam ani to.a neviem ako to bude dalej pretoze dalsie ivf je uz takmer nemozne.drzim palceky 🙂

noe
22. nov 2010

@franina jasne po vysedkoch krvi mi volali. Ze vraj ani oni tomu nechapu. A ja uz duplom nechapem, pretoze Mirka bola uz na druhom sone, a doktor jej tvrdil, ze nieje tehotna a HCG 2x zas krasne.

janemari
22. nov 2010

@zlatanka30 nevzdavaj sa prosim ta,urcite to vyjde.

zlatanka30
22. nov 2010

@janemari ale ak budu vysledky na h...tak sa musim s tym zmierit.ja som verila,ze nam to vide a vidis ako to dopadlo.moje telo sa nemoze spamatat zo stimulacie mam problemy s usami.takmer nic nepocujem.

martinaaaaa
22. nov 2010

@nechsazadari tesim sa s tebou to je pekna urodicka 🙂
@kefalinek no tak na to sa teda tesiiiim 😉 ale bude to ryba nie baran a ja som skorpion asi si budeme skakat do vlasov ale nech 😎 velmi na teba myslim nech sa ti to uz konecne uspesne zadari 🙂

janemari
22. nov 2010

@zlatanka30 Viem ze niekedy sa veci zdaju strasne zlozite a zle.Ale hovori sa nikdy sa kasa neje taka horuca ako sa navari.Mozno budu vysledky dobre a budes moct zacat so stimulkou.Stale treba v kutiku duse verit.

martinaaaaa
22. nov 2010

@noe je mi to strasne luto ☹ neviem kolko casu na to treba ale na druhy krat sa to uz musi podarit velmi ti drzim palceky

janemari
23. nov 2010

Cerstve pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

nechsazadari
23. nov 2010

@noe - včera som na teba silno myslela. Viem, že to teraz nie je jednoduché. Ale zo dňa na deň to bude lepšie a onedlho sa budeš tešiť na KET. Každým pokusom sa nám zvyšujú šance a hoci sa teraz nezdá, tak nás takého podrazy od života nakoniec posilnia. Bude dobre!

nechsazadari
23. nov 2010

@mirka321 - čau mamina 😀 😀 😀 Nech vaša malá lásočka rastie a darí sa jej - rovnako ako tebe. Gratulácia! 😵 😵
@janemari - už som si včera hovorila, že sme nejaké nezavírusené. Normálne absťáky 😝 Ale už som si dala dávku. 😀
@annemary27 - no pekne s tou myškou....Ja som mala včera tiež "pekný" zážitok. Celý deň som makala na našej komore. Vypratala som ju, všetko pretriedila, poumývala, dala naspäť..Večer som mala 37,1 ale hovorila som si, že je to večer- takže sa teplota zvyšuje a je to z únavy. Keď sme sa vrátili z kina tak som mala 37,9 stupňov. Ak mám obvykle 37,5 tak je to maximum, nemávam vysokú teplotu, keď som chorá. A teraz skoro 38! Tak som to riadne oplakala, takto 2 dni pred ET. Nasadila som liečbu, dnes ležím a nič nerobím. Našťastie som ráno mala 36,5. Snáď to vydrží... 😨 Ale aj tak stíham na teba stále myslieť a aj na @evasbk . Marika už máš drobčekov prevdepodobne v brušku a už si robia miestečko, kde sa usadia. Budem čakať na správičky! 😎

janemari
23. nov 2010

@nechsazadari no je tu treba viac tehuliek aby bolo viacej virusikov 😉

nechsazadari
23. nov 2010

@janemari - s tým sa dá iba súhlasiť. 🙂 Ja viem, že sa o nás krásne staráš a bez ohľadu na vírusíky ma poteší, keď sa tu objavíš!

janemari
23. nov 2010

@nechsazadari dakujem 😉 Sanzim sa aj ked som uzv tolkych temach ze az 😀

monicka7299
23. nov 2010

@noe moja, nedá sa na to nič povedať..... máš mrazáčikov tak máš nádej (my nič 2x) .... teraz to bolí - presne viem ako sa cítiš ale uvidíš ako písala
@nechsazadari onedlho sa budeš tešiť na KET ....

nechsazadari
23. nov 2010

Mám správičky od @annamary27 - Vložili jej 2 krásne 100 bunkové blastocysty , ktoré už vykúkajú z obalu. Budú mať aj mrazáčikov. Po zákroku prešla do kumbálika a tam 40 min. oddychovala. Písala mi po ležiačky z auta a má v pláne oddychovať, takže vám zatiaľ píšem ja. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀

monicka7299
23. nov 2010

@nechsazadari jéééééj to je krásne... pozdravujem 😵

speranza1
23. nov 2010

@annamary27 ... drzim velmi palceky a zo srdiecka ti prajem nech sa kraasne uhniezdia bambulky 😉 🙂