2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
dobre ranko babule 🙂
@nechsazadari ahoj pipinka,,,nestresuj,,aj pri tehotenstve je zvysena teplotka aspon mne tak v GF hovorili..tiez som mala po ET teplotku a vtedy bolo aj hcg 😉
aaa este sa idem pochvalit dnes s takou mojou malou radostou a podelit sa s vami o to ako mi dnes po telefonate na gyndu odlahlo 😀 takze mam vysledky z cyto po pol roku sa mi to z IIIA zlepsilo na II a je to vraj dobre a uplne bez zapalu..tak sa tesim,ze nemusim na tu oncogynekologiu 🙂
@yeliel ahoj tak ti to dobre dopadlo 🙂 ja som bola na opakovany cytoster prave dnes, lebo som tiez mala vysledok medzi 2-3. tak dufam ze to tiez dobre dopadne.
prosim ta porad mi nejake dobre centrum v bratislave. 1 IVF som mala v Kosiciach ale kedze som z Nitri tak rozmyslam nad Blavou alebo rovno Brnom.viem ze ty si teraz v tom novom na antolskej. si tam spokojna?
Do GF ist nechcem. este je tam tusim Iscare?nevies ako je tam?
@yeliel - super, že sa ti to zlepšilo a odpadla jedna starosť 🙂 Ale ja som ešte pred ET. Dnes čakám, čo mi povedia, koľko fazuliek stále klíči a kedy môžeme zajtra prísť na ET.
@tinna13 dufam,ze to aj tebe dopadne dobre 😉 mne Dr,vravela,ze som to mohla mat horsie aj po stimulke a aj zo stresu..
Ja mam skusenosti len z GF ale tam by som viac nesla.
S iscre neviem ako to je,,ta dr co chodim k nej na Antolsku je z Iscare .
Zatial som spokojna neda sa to porovnat s pristupom v GF , bola som len na jednej konzultacii ale prebrali sme uplne vsetko .
@nechsazadari joj ja,ze uz mas fazulky v brusku..moc to tu uz necitam 😀
no tak ja neviem zlatko a OUP prebehlo v poriadku? Ja som mala aj po OUP teploty lenze mne pri zakroku prepichli vajecnik a mala som to trochen komplikovane .
Ale ked som sa stazovala na bolesti a horucku tak na mna Dr.Harbulak nakrical,ze 38 to je len zvysena teplota a bola som vybavena. 😝 😀
@yeliel - mala som som nejaké drobné komplikácie, vraj som im tam trochu zakrvácala. Ale OPU bolo v sobotu a teplota až v pondelok. V pondelok som mala večer 37,9, na mňa neobvykle vysoká teplota. Ale včera a dnes sa to drží okolo 37,1 ( tak mávam keď som chorá) a hoci som v pondelok bola z toho úplne k.o. tak dnes to beriem z lepšej stránky a zatiaľ sa chystám z toho nezblázniť. Na to je času vždy dosť 😀 😀 😀 Inak Harbulak ma takým prístupom dóósť prekvapil, zdal sa mi v pohode.. 😕 😒 😠
@yeliel ano citala som to aj o reprofite a asi sa skor rozhodnem pre Brno. som dnes na vsetky centra na slovensku nejaka nahnevana. predstav si ze minuly tyzden som volala lekarovi, ohladne ziadosti a povedal mi ze ju mam schvalenu a ze sa mam tento tyzden objednat kvoly receptu na lieky. tak som mu dnes volala, ze ci mozem v piatok prist a on ze ved nemam este schvalenu ziadost. nakoniec ze teda asi zle pocul moje meno, myslel ze som niekto iny....Tak som volala do poistovne, ze preco to tak dlho trva /uz 8 tyzdnov/ a oni nato, ze este 10.11 poslali lekarovi meil, ze potrebuje este nieco zdokladovat, a on im to do dnesneho dna neposlal a ze vraj sa im to casto stava, ze lekari na to kaslu a ze ich musia nahanat aby im tie veci poslali. tak mi je z toho do placu, lebo to uz aj tak nestihnem/v piatok mam dostat mrchu a od januara menim poistovnu/ a vlastne tam uz ani nechcem ist, takyto pristup ☹ . ach jaj
@nechsazadari moje ja neviem z coho je ta teplotka v GF asi vedia preco davaju ATB ja mam na to svoj nazor 😠
Snad to bude ok.
No mna Harbulak asi nemal rad,lebo raz ma aj v nedelu pri kontrole vypoklonkoval z ambulancie,ze nech sa mu tam neobuvam,ze on nema cas ..esteze mi dovolil sa obliect 😀 😀 😀 😀 😀
Ale pri ET sa zas spraval pekne a milo 😉 🙂
Kto ti robil OUP?
Drzim placeky fazulkam 🙂
@yeliel - mala ma Stenová a bola naozaj zlatá. Boli so mnou na izbe aj babenky, ktoré nemali vajíčka a správala sa k nim citlivo a profesionálne. Aj okolo mňa tam behali, chvíľu mi po tej narkóze dochádzalo, že prečo, ale potom mi Dr. povedal o tých komplikáciach. Bola som asi trošku funny, lebo ostatným kočkám tam bolo horúco, len ja som si vypýtala deku a sestrička ma pre istotu zababúšila do dvoch 😀 😀 😀
@nechsazadari aj ja som mala Stenovu a tiez bola velmi mila ale sa jej aj podarilo prepichnut ten vajecnik 😝
mne davali aj tamponadu lebo som teda dost krvacala .
Zajtra o 9:30 máme ET, kto máte ruky, poprosím držať palce 😉 😎 😀 😀 😀 Teplotu už pár hodín nemám, uvidíme ako to pôjde ďalej. Len si tak neužitočne polihujem a ešte pár dní budem. 🙂
@nechsazadari drzim prsty, tych je viacej ako palcov 🙂 🙂 😀 😀 😀
@chicca555 - 😀 😀 😀 Drž čo sa len dá, v správnej chvíli rada oplatím 😉 A ďakujem!
@nechsazadari tak za dva tyzdne poprosim 😀 😀 😀 ale prsty a nie kadeco ine 😀 😀
@nechsazadari drziiiiiiim 😉 🙂
chicca555 - chi,chi,chi , čo si rozkážeš, to podržím 😀 😀 😀 Keď to pomôže, tak aj cudzím ľuďom na ulici budem prsty chytať 😝 😀 😀 😀 😀
@yeliel - ďakujéééém 🙂 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari potom mi odfot ich reakcie 😀 😀 😀 😀
@chicca555 - tu sa chce na mne niekto baviť... Dám to natočiť, nech to má grády 😎 😀 😀 A zmením si profilovú foto na aktuálnu s monclom 😉 😀
@nechsazadari super super 😀 😀 😀 tesim sa!! 😝 😀 😀 musim sa bavit, lebo inak mam nejake placlive obdobie, furt slzy v ociach, to je deeeeessss 😀 😀 😀 rano som sla na krv a pri rockovej pesnicke som zacala smoklit, to kde smeeee??? 😀 😀 😀
@nechsazadari Zajtra teda posielam pozitívnu energiu. Ako sa majú embryjká?
@tinna13 Ja chodím do ISCARE BA a som tam so všetkým maximálne spokojná. Všetci sú tam veľmi milí a naozaj profesionálni.
@yeliel To sú super správičky, o jeden problém menej 😉
@chicca555 Takže OPU o 2 týždne?
@chicca555 - to musela byť hrozná pesnička 😝 Hormóny sú svine. Tiež som na seba vzťahovala každý smutný príbeh, ktorý sa mihol okolo. To je naprosto nolmální Uďo 😀
@sunday1 - ďakujem! Presne neviem lebo som nahluchlá a v kľúčovej chvíli som nepočula. Ale hádam je to tak, že sa im darí a jedno troška zaostáva. Aspoň tak som to pochopila 🙂 A Ty ako?

čaute babule, ja si tu bojujem s teplotou a hľadám na nete, čo by ma potešilo. Hoci teraz ráno teplotu nemám, myslím, že tak ako včera, aj dnes poobede zasa dohrmí. Ale dočítala som sa, že utroš môže zvyšovať teplotu a znížená imunita je pri transfére vlastne žiadaná, tak sa idem zasa hodiť do ťažkého optimizmu (a teraz do vane). Dúfam, že mi vydrží aj po poobedných správach o embrijkách z GF...