icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
26. nov 2010

@evasbk gratulujem
ahojte tak sme uz zacali stimulkovat zatial len s proverou a utorok zaciname s decapeptylom, no len akosi naladu nemam som si myslela,ze mato bude viacej tesit 😢 😢 😢 , ste ma vsetky predbehli 😀 😀 😀 😀
@annamary27 drzim palceky a budem na teba mysliet moja

sunday1
26. nov 2010

@kefalinek Super, tak už si zase v kolotoči. Držím palčeky 😉

kefalinek
26. nov 2010

@sunday1 diky tak uz zase som vtom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evasbk
26. nov 2010

@sunday1 😒 myslím že nemám. Len niekedy rano mám prsia také plnšie a tažšie, ale potom v priebehu dne už nič. A stale mám pocit ako presd mrchov 😠 tak neviem či su to tehu príznaky. A stale mám pocit mokra 😅
@kefalinek . Vieš čo?? Mne sa na toto Ketk tiež nechcelo ist, po transfere som bola normálne na seba naštvaná , že prečo som na to išla, ked aj tak sa to nepodarí, aj tak tak to zas potratím......Dokonca po transfere mi chcela dat dr aj fotku a ja som ju odmietla, že načo. Naozaj som bola presvedčená že sa to zas nepodarí, no napriek tomu to zatial vyzerá slubne. 😉

annamary27
26. nov 2010

@kefalinek dakujem,a nesmúť,šak to nie je súťaž, 😉 😉 😉 😉 😉

yeliel
26. nov 2010

@sunday1 ahoj..tak ako? straasne na teba myslim 🙂

zlatanka30
26. nov 2010

@yeliel ahoj

yeliel
26. nov 2010

@zlatanka30 ahojcek ako sa mas? mate nieco nove?

zlatanka30
26. nov 2010

@yeliel vsetko tak ako pred tym.stale bolest na dusi a slzy v ociach ☹

yeliel
26. nov 2010

@zlatanka30 mojko no a co posunuli ste sa niekam ?

annamary27
26. nov 2010

@zlatanka30 ahoj,je mi to lúto,že si smutnučká ☹ ,čítala som aj tvoj status spred troch dní.škoda,že ti nevieme nejako pomôcť,ale na dialku ťa objímam 😉

nechsazadari
26. nov 2010

ešte som prišla na vás dnes nakuknúť. Máme okrem našich snehových vločiek, zamrazených hneď po oplodnení aj ďalšie 2 zmrzlinky - vanilkovú a orieškovú 😀 😀 😀 😀 😀 Teším sa, že nám pribudli aj zamrazené "veľké" embrijká. Už som rozmýšľala nad tým, že ak dobre dopadne drobuliatko v brušku a potom pôjdeme po súrodenca, tak medzi nimi bude nejaký rôčik ale počaté boli naraz... 🙂
@annamary27 - mňa pobolievala maternica aj vaječníky ešte pred ET, takže si nechcem nahovárať. Ale rozprávame sa, čítame si a hovorím mu, ako mu bude s nami krásne. Sľubujem hory, doly 😀 😀 (Inak si mi poslala sms pre Ivetku) 😉
@sunday1 - no ako, už sú výsledky? Myslím na teba!
@evasbk - bodaj by si mala pravdu 😵
@chicca555 - nech nám Mikuláš poriadne nadelí! 😎

zlatanka30
26. nov 2010

@yeliel mam za sebou odber na HP a CA 125 ,vysledky neviem lebo mi treba este stery ,ale nemozem ist lebo uz 4 den spinim po mrche.ja uz nicomu nerozumiem.stale len dokola odbery uz mam toho plne zuby.
@annamary27 si zlata. chyba mi pozitivne myslenie.moj zivot sa otocil o 360 stupnov.uz nemozem vidiet ani tehotnu zenu

yeliel
26. nov 2010

@zlatanka30 mojko..hlavu hore to vsetko patri k tomu odbery mnozstva lekarov ja uz ani neviem kde som nebola..treba to vsetko vydrzat a poroste si na to zvyknut a brat to ako normalu sucast zivota pokial sa nam nepodari to po com tuzime..nemozes sa stale utapat v smutku a bolesti lebo to nezvladnes...trosku sa usmej na ten svet a on sa usmeje na teba 🙂

zlatanka30
26. nov 2010

@yeliel ano patria aj tie odbery k tomu,ale ked som chcela aj nejake ine vysetrenia tak naco netreba.vsak pojdete na dalsie ivf.toto ma sere najviac.len peniaze tahaju od teba.

yeliel
26. nov 2010

@zlatanka30 no hej rozumiem..mne v Car v tomto ohlade tiez nepomohli a vsade som sa poslala sama..
Ale teraz v tom novom Car uz chcu riesit problem,vsak?

chicca555
autor
26. nov 2010

@nechsazadari patrilo by sa, vsak sme cely rok posluchali😀 😀

zlatanka30
26. nov 2010

@yeliel ano teraz sme v iscare,ale nechceme cakat dlho na schvalenie ziadosti tak sme sa rozhodli ist do ciech.hned na ket.po stimulke mam dost velke problemy a totto uz nechcem nikdy absolvovat

annamary27
26. nov 2010

@nechsazadari neposlala,tou Ivetkou som myslela dokinu Stenovu.

mirka321
26. nov 2010

@nechsazadari gratulujem a držím veľmi palčeky..... 🙂

mirka321
26. nov 2010

ajhojte, držím všetkým palčeky....
ja som dnes bola na ďaľšom kontrolnom sone a HCG dnes bolo 618....
máme aj fotečku nášho drobčeka a má 2mm.....
držte sa .... 🙂 😉
viete , osud nezmeníme , máme všetko prisúdené z hora..... musíme len bojovať a bojovať....

diwoska
26. nov 2010

@evasbk vies co moja moj ma nahovoril a urobila som testik po 5 dni...a su// no ale neviem...budem sa viac setrit....vies nevidrzala som

nechsazadari
26. nov 2010

@annamary27 - práve sa drahý zbalil a išiel oslavovať na jednu posvadobnú oslavu. Možno, ak by ju mali zajtra, tak by som si už trúfla tiež, ale dnes sa ešte max. šetrím. Dokonca som dnes videla mm umývať riad. Mala som fotiť, to už tak skoro neuvidím 😝 😀 Hoci ak by bruško rástlo....
@mirka321 - ďakujem, ale hlavne ja blahoželám tebe. Nie je to fantastické, že môžeme mať v súčasnosti fotografiu niekoho, kto má 2mm ?!! 😵 😵 😵
@chicca555 - joj, aj si topánky vyblískam a rovno sa idem naučiť nejakú básničku pre Mikuláša. Fakt! (chcela som napísať čestné pionierske, ale to sa asi pri Mikulášovi nehodí, tak mlčím. Ale môj brat mu ako škôlkár recitoval Leninovu hviezdu... 😝 )

mirka321
26. nov 2010

@nechsazadari máš pravdu, že je to fantastické, no hold naša moderná doba.....
a ďakujem aj ja Tebe....
hlavne ty sa drž , nech sa maličké driapne riadne a vydrží.... 🙂
, vieš my sme v to teraz vôbec nedúfali, na 6. deň po transfere som začala krvácať a krv. som 5 dní....
takže je to úplný zázrak, že som vôbec tehotná....
a to ho teraz v pondelok nebolo vôbec vidieť a bolo mi povedané, že nie ste tehotná a poobede volali, že som a HCG bolo 240 a dnes ho už bolo pekne vidieť HCG 618.... takže riadne šoky....
doki dnes povedala, že sa nám uchytilo nie v deň transferu , ale až po krvácaní.....preto je ešte také maličké a HCG bolo na začiatku také nízke..
no hotový zázrak....
držkaj sa a prajem krásny večer....

evasbk
26. nov 2010

@diwoska úúúúha, tak ta obdivujem, ja by som sa naozaj bala testovat tak skoro. ale gratulujem k dvom čiaročkám. Držkaj sa 🙂

nechsazadari
26. nov 2010

@mirka321 - nóó, ti poviem, to až rozum zostáva stáť. Ale takéto príbehy dajú okrem vášho domáceho obrovského šťastia, aj nádej mnohým spolubojovníčkam a to tiež nie je vôbec zanedbateľné. Nádhera! Nech vás milo prekvapuje ten váš človiečik celý život. Tak asi 150 rokov- plus, mínus 😉 😀 😀 😀

evasbk
26. nov 2010

@nechsazadari ja som tiež toho názoru že Mirka je živý príklad toho, že aj nemožné je možné.

nechsazadari
26. nov 2010

@avasbk - takže si to berieš k srdcu a pomaličky sa prestávaš báť, aby bolo maličkému u teba krásne pohodlne, že? 😉 🙂 🙂

annamary27
26. nov 2010

@mirka321 gratulujeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 super správy

janemari
26. nov 2010

Este vecerne virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT