2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera urcite, ked tvoje dva poklady bojovali doteraz, tak uz budu len rast do krasy 😵 😵 😵 ved ti tam svieti uzasny 14tt a to este nedavno si hladala 2// 😉
Moc na vas myslim, opatrujte sa 😵 😵 😵
@annamary27
@nechsazadari ahojte vy dve neoficialne tehulky 😀 ako sa maju drobcekovia, kedy idete krv?
@annamary27 ty mas extremne kludovy rezim 😀 a spolupracu rodiny 😉
@noe ahojček,dufam,že drobčekovia moji sa maju fajn,slovne ich podporujem v uhniezdovaní,čítam im rozprávky,oni mi na oplátku sem-tam robia vetry 😀 😀 😀 😀 😀 a sem-tam poriadne popichaju v podbrušku 😵 😵 😵 inak pohoda-klídek-leháro.Dnes som si kupila nové osemsmerovky do postele,ked som si bola poslať na pošte papier pre šéfku na peniaze,kedže je koniec mesiaca.
Ja idem na prvú krvičku už tento piatok,takže pevne verím,že víkend sa nám rozžiari dobrou správou. 😉 😉 😉 😉 😉
@annamary27 - s tým vysávaním- majú k nám prísť tento týždeň naši, takže som si vysávanie už u drahého zjednala 😀 Dnes išiel na služobku a tak ma príde mrknúť svokra, takže to tu idem pomaly skultivovať. Už som začala, ale mienim si robiť často prestávky 😉 Včera sme vydržali a pozreli tvoju sestričku šikovnicu. Do tváre sa (napriek tomu adamsovskému make-upu) veľmi podobáte. Ale hneď ma napadlo, že hlavne v oblasti bruška sa čoskoro podobať prestanete 😵 😵
@noe - ja mám jedného drobčeka v brušku a dúfam, že bojuje a drží sa. V brušku ma celé dni popicháva, alebo čo to robí, tak si namýšľam, že sa zavrtáva... 😅 A krv mám 6.12. ako @diwoska - na Mikuláša. Básničku, aby som si zaslúžila darček už skoro viem 😎
@nechsazadari my so sestrou si skor myslíme,že sa nepodobáme,ona je mama a ja otec.na www.zulicehore.sk ju môžeš kuknuť z bližšia medzi učinkujucimi.
Práve mi volal manžel,že sa rozhodol,že už som tehotná,lebo ho nebaví vykrúcať sa z otázok o dieťati.Tak ako pred svadbou sa ho každý vypytoval kedy sa už ožení,teraz sa ho každý pýta kedy bude mimi,tak asi bude,lebo aj svydbu sme spískali po tých nekonečných otázkach 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som dnes vyzdobila u nás doma zábradlie drevené na schodoch takou girlandiou či ako sa tomu hovorí a mám na nej povešané všelijaké ozdoby,zvončeky,mikulášov.Naši mi včera priniesli adventtný veniec,takže tu máme už vianočnú atmošku.Po obede sa asi vyberiem do postele s knižkou,laptopom,osemsmerovkou a aj si počičíkam.
Chcela som sa ťa spýtať a čo tá 100eurová doplnková služba,platili ste ju potom?
@annamary27 - isteže sme platili, nebála som sa,že by zabudli 😎 Ale na druhu stranu ma potešilo, že keď sme nakoniec používali Gonal úplne minimálne a ten je sviňa riadne drahý, tak nám nakoniec vrátili niečo cez 200 eur. A hlavná sestra bola hrozne zlatá. Zato Stenovej som sa pokúsila spýtať prečo v iných centrách dávajú po ET pregnyl (a snažila som sa to fotmulovať, tak, že ma to len tak informatívne zaujíma) a teta sa urazila a odpoveď bola, že ja mám miesto toho Estrofem 😒 Fajn odpoveď....
Joj a otázky, kedy budem tehotná....guľomééét, strieľáááám. 😠 😠 😠 😠 😠 Stretla som spolu s maminou jednu vzdialenú príbuznú aj s jej dcérou a kočíkom. A už to išlo. Niečo v zmysle, že nech sa nese...iem a nech už niečo robím. Že kedy pôjdu spolu s mojou maminou kočíkovať. Tak som jej u kázala na kočík a povedal, že veď môžu. Ale ešte raz, ešte jeden raz sa ma to táto spýta- masaker!!! 😠 😝 😀 (v malom hrnci... veď to poznáš) )
Na výzdobu sa chystám aj ja, len si to tu trošku pozametám, oprášim a Mikuláš na sánkach už je na stole 🙂
@nechsazadari jaj jak si ma pobavila s tým guloméééét,strieláááááám 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .My mávame niekedy aj s kolegynkou taký den v robote,že chodia len samý kandidáti na odstrel 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ,vtedy fakt samopal mať po ruke a ratata-ratata na sitko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .
Ja mám také drevenú Anču zlatovlasú,ktorá má pri nohách také počítadlo,kolko ešte nocí je do Vianoc a v ruke drží vrecúško kam dávam vianočné pohladnice.Raz som ju kupila cez Mediaklub,kde som si zvykla objednávať knihy.Vidíš ,napadlo ako som nám minulý rok objednala tričká s nápisom Odkaz pre ženy -som šťastne ženaty /to pre manžela/ a ja mám Odkaz pre mužov som šťastne vydatá,idem vypátrať tú stránku či tam nie je aj o tom,že som v tom 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 - hmmm, drevená Anča- iná alternatíva 😀 😀 😀 😀 Ty sa len 4 x vyspíš a už vieš, že si mamina. 😵 😵 😵 A mne sa to kvôli nedeli ešte o deň natiahne... Ale ak by bol dobrý výsledok- vydržííím. No v každom prípade, čo mi ostáva, že? 😉 Práve som dočítala mikro-človiečikovi celú rozprávkovú knižku, budem musieť zajtra skočiť do knižnice nejakú vhodnú požičať 😀
@nechsazadari 😀 😀 😀 😀 😀 jaj ty alternatíva,na čo ty nemyslíš,čo ti chýba vitamín S? 😀 😀 😀 😀 😀 je to skor taký blondavý kučeraVý anjelik,len my jej hovoríme Anča.hi hi 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja som minule kvoli víkendu išla na krv až na 12ti den.jaj jaj jaj ,ty koňo,jak sa predchvílou krpci do mna zakusli,nejak sa prebrali ,uffff.Práve duchlím orieškovú Milku 😝 😝 😝 😝 😝
@annamary27 - no a čo myslíš? 😀 Vitamín S mi drahý dovolí asi až po šestonedelí... 😝 Našťastie som z tých hormónov taká utlmená, že mi to ani až tak nepríde. Rok hore dolu. Len aby už začal! A nerob chute, ja som si už z našich zásob vyžrala, čo sa dalo- ale nie, ešte mám koko. Tak idem na kokos. čáááu.
@nechsazadari ja tu píšem o Milke a krpcov som zabudla o 14tej nakrmiť utrošom. 😉 inak,ani mne ten vitamín S nechýba,chcela som si ho doplniť medzi OPU a ET a manžel ma odbil,že nie lebo teraz som dole taká jemná 🙂 🙂 🙂 tak to vidím tiež až na druhu polovicu roku 2011 🙂 🙂 🙂
@wera 🙂 a vy uz pekne rastiete 🙂
@nechsazadari ahoj si si uz robila test??ktory den??kolko krat??
ahojte babuľky, ako sa darí? juj strašne držím palčeky čakateľkám a verím že to výjde a pod stromčekom budete hladkať brušká s drobcami
@martinaaaaa ahojky, no rastieme pomalinky... ale Ty si už v 27.tt ani sa mi to nechce zdať ako to strašne letí...
@wera dakujemééééé,drobcov hladkáme už teraz 😵 😵 😵 😵 😵 mna čaká prvá krvička už tento piatok,juj radšej ani nemyslím na preibeh toho dňa,budem jedno velikánske klbko nervov 😀
@annamary27 a testíkovať neskúšaš? či radšej počkáš...? neboj určite to dobre dopadne
@wera mám doma 2testy ešte spred stimulky,lebo mi ms meškala ,tak som chcela otestovať,ale dovtedy dorazila,ale nechcem testovať,lebo v minulom pokuse ma až 4typy testov sklamali ,takže nechcem ani zbytočný smútok a ani zbytočnú radosť ,necháme to na krvičku. 😉 😉 😉
@annamary27 veď jasnačka, budem držať palčeky za tri dni už budete vedieť krásne čísielko
@wera dakujeme za palčeky,bude ich moc moc treba 🙂
@diwoska - ahojky, netestovala som a zatiaľ dúfam, že vydržím až do krvných testov. Ty máš toho 6.12. asi už 14 deň, že? Lebo u mňa to bude 11 deň po ET. Takže ešte je veľmi skoro na testovanie. Ale tie tvoje koľajnice ti v dobrom závidím 😉 Kam chodíš do caru?
@wera - pripájam sa k @annamary27- ďakujem za podporu. Určite si spomínaš, ako človek počas čakania, chtiac- nechtiac stresuje. Tiež dúfame v krásne vianoce. Teraz pozerám, že tvoji drobcovia budú júnoví ako ja. 😀
Takze uz poznam vysledky a som sklamana, znicena, vyzmykana a hotova, proste neda sa to opisat. Nech robim co robim, nic. Som bezmocna z toho ako to nemozem ovplyvnit a robim pre to vsetko. Takze vam ostatnym drzim palce a cakam pozitivne testiky. Neviem ci sa dam aj na treti pokus, akosi som tomu uz prestala verit.
@nechsazadari ahoj moja ja budem6.12 14den.....chodim do KE k Hredzakovi a ty??
ahoj baby....som teraz 9 den po IVF....zacala som mat take zvlastne pocity v brusku jak pred mrchou je to normalne ci to pride???ako ste to mali vy???
@diwoska - ja chodím do BA do Gyn-fivu. Čo sa týka tvojich pocitov v brušku - tak ako všetko, môže to byť tak i tak. Veľa báb má pocity ako pred mrchou a sú tehotné. Maternica sa chystá na zmeny 😀
@slavka35 - mrzí ma to. Slová sú takmer zbytočné, ale drž sa a želám, aby to sklamanie rýchlo prebolelo. 😔
@slavka35 ahoj,jaj to mi je ľúto,že to nevyšlo 😒 ,ale vieš ako sa hovorí do tretice všetko dobré 😉

@nechsazadari to sme na tom podobne,čo robím je max navarím dačo a svokra dá do pračky a ja ju zapnem.vysávať by sa patrilo,ale nebudem sa naťahovať s vysavačom,možno nahovarim manžela,hi hi 😵 😵 😵 😵 😵 a ešte akbude treba posediačky vyžehlím 😀