2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari háááát moja,držím sa zubami nechtami a na záchod chodím furt zo strachom,nebudem ti písať prečo,šak si domyslíš,nechcem to vyslovením privolať.
Dnes som si urobila radosť aspon novým pyžamkom,ale že XXL som potrebovala a nohavice su mi na dlžku len tak tak,to už maju ake označenie v tých obchodoch,ked priberiem budem chodievať asi do molet mode 😀 😀 😀 😢
@annamary27 tak to ti verim ze si nervozna... ale vsak neboj vsetko bude ok, citim to v nohach 😉
@nechsazadari pocuj vsak ty si bola cely rok dobra, nie je co riesit, stretla som sa s Mikulasom a povedal ze o teba ani rec nie je ze si hned prva na jeho zozname.... tak zeeeeeeee drzim drzim strasne palce.... 😉
a bojovy plan? neviem ked stihnem pojdem este v decembri a ked nie tak az v januari, zatial ms nikde...ale uz by som chcela aby som uz mala aby som mohla ist cim skor... tak uvidime ....
@annamary27 Dakujem. Ja som tie moje dvojky dlho rozdychavala. 😀 😀 . Prajem ti aby ti to zajtra vyslo 🙂 a nech je to pekne trojciferne cislo. Ked mi brali prvykrat krv tak som bola velmi napeta, najprv som skoro rano isla na krv potom som sla ku kadernicke nech ma skraslia a hned ako ma docesali som sla po vysledky. Tie hodiny mi tak usli celkom lahko. pa. 🙂
@annamary27 - neboj, ja to s tým wc-kom mám tiež. Ale ty sa od zajtra budeš báť čosi menej a od utorka už na také veci ani nepomyslíš. Budem zajtra v mysli s tebou. Veď vieš. Držím palce, hoci si myslím, že ty ani maličký bojovníci to vlastne nepotrebujete. Už nech vieš výsledok 😵 😵 😵 😵 😵
@franina - ďakujem, ďakujem za palčeky. Ani sa nebudem rozpisovať, lebo ....bojím, bojím 🤐 😀 😀 😀 Ideš si pre mrazáčikov? Joj, dúfam, že sa nám s Marikou zadarí a ty pôjdeš v tesnom závese za nami! 😉 🙂 🙂 🙂
@celiakia my by sme sa dvojkám potešili,ved preto sme si dali vložiť 2embryjká,aby to tak bolo 😵 😵 😵 😵 o to,že mi prejde čas nemám strach,len tie nervy,ked vytočím telefonne číslo,aby som sa spýtala na výsledok,,to budem mať tep 300.
@nechsazadari manžel ma trochu ukludnil,odkázal mi po jeho kolegynke,že ona mala tie blbé pocity aj ked bola v treťom mesiaci a mala to v tom čase akože dostať.
@annamary27 - aká bola cesta? Nezafúkalo vás?Myslím na teba a embrijká, kade chodím 😉
@nechsazadari niečo som ti napísala do IP,po ceste späť už poriadne snežilo,ale už okolo 7.45 sme opuštali Blavu,tak sme prišli už okolo 9tej domov.juj a jak ja na ne myslím a na ten telefonát,ked vytočím GF a nebudu mito niekolkokrát brať a ked to zazvoní,tak ledva vyslovím od strachu svoje meno,juuuuuuuuj 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@annamary27- už sa teším, ako budeš volať a kričať ako nepríčetná! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Je 12:03, už len 2- 3 hodinky, už nie 10 dní.... 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari ja sa budem pokúšať vytáčať číslo už od 14tej. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 a co ti povedali na sone ako to vyzera
@kefalinek ahoj,ja som dnes nebola na sone ,ale na prvej krvičke a SOM TEHOTNÁ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,už len znásobiť hcg do utorka,nech som kludnejšia 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@annamary27 supeeeeeeeeer, gratulujem ako prvaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵
@chicca555 dakujééééém,dufam,že mi to aj vydrží 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27
GRATULUJEM TI 😵 😵 😵 😵 😵
Velmi sa tesim 🙂
Urcite bude HCG stupat, pre istotu Ti posielam uplne cerstve a len pre Teba TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@dejka12 dakujem 🙂 🙂 🙂 a hned ich aj všetky pojem hamiky-mnamiky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 vydrzi vydrzi, nebooooj 🙂 🙂 🙂 ja mam buduci tyzden OPU 🙂
@chicca555 takže budeš mať vianočný darček pod stromček 😵 😵 😵 😵 😵
@annamary27 gratulujem 🙂 🙂 🙂
@marcelka83s dakujééém,ešte tomu neverím 😀
@annamary27 ťa mám pošťipkať??? 🙂 🙂 🙂
@annamary27 To som rada, gratulujem 🙂
@annamary27 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeeeeee
@annamary27 verim, ze ano 😵 😵 😵 a ze to nebude len darcek, ale darceky 😵 😵 😵 😵 😵
@chicca555 to by som aj ja brala,také výhodné duo balenie 😀 😀 😀
@annamary27 embryologicka mi v stredu povedala, ze si mam za tym stat a mam si to presadit, tak budem presadzovat ako len budem vediet, nech je to taketo duo balenie 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀
@chicca555 a prečo si máš za tým stáť?nechcu ti vložiť dve?

@annamary27 - ako sa držíš moja? Už len chvíľu. V každom prípade som rada, že jeden deň odbudol aj mne 😉