2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
dakujeeeeem pipisky 🙂 🙂 🙂
@nechsazadari supeeer, vyslo to, gratulujem, nechala si nas dlho cakat 🙂
@nechsazadari gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeem a pre istotu TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@nechsazadari Gratulujem 🙂 Však som Ti hovorila, že je to vybavené 😀
@tinna13 - ďakujem 😵 Sme včera ešte Mikulášovali s neterkou a synovcom, tak som sa na net dostala až potom. Ale prvá cesta doma bola ku compu 😉
@janemari - ďakujem a aj za zásoby vírusíkov 😀
@sunday1 - ďakujem! Má to niekto styky 😀 😀 😀 😀
@chicca555 - myslím na teba!
@annamary27 - ahoj moja, dúfam, že cesty ste mali o.k. Neviem, čo s nimi robí ten odmäk a tu aj pršalo...Teším sa na správičky o krásne znásobenom hcg! 😵 😵 😵 😵 😵
Tak dnesne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@nechsazadari Však hej 😀 😀 😀 Len keby tak fungovali aj pre mňa 😖
@nechsazadari ahoj,tak cesty boli o.k.,ale lialo nám celu cestu tam aj späť.asi 8.30som už bola doma.pak ti napíšem viac. 😉 😉 😉 😉 dík,že na mna myslíš 😵 😵 😵 😵
@sunday1 - tak sa teraz pekne zregeneruj, vyčisti hlavičku, uži si sviatky a potom sa treba skalopevne rozhodnúť, že budeš tehotná a my ti budeme k tomu fanúškovať a držať palčeky a abraka- dabra- všetko sa na dobré obráti! 100% záruka! 😵 😵 😵 😵
@annamary27 - aspoň, že tie cesty sú už v lepšom stave. Tak teda poobede! 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵
@nechsazadari 🙂 🙂 🙂
ahojte, mala som 21 vajicok, vacsina bude zrelych, avsak mm nemal dostatok spermii, ak budu 3-4 pouzitelne, tak si mozeme gratulovat a aj to su nejake divne... darcu kategoricky odmietol... tym padom u mna deticky nehrozia ☹ ☹ ☹ zajtra mam volat co a ako, ale pochybujem, ze z toho nieco bude... tak vam prajem nech sa vam dari v tehulkovani a vsetko ide ako ma... bolo mi tu s vami dobre, dakujem... papa
@chicca555 jaj,len sa s nami nelúč 😒 😒 😒 ,stačí 1dobrá spermijka a bude mimi 😉 verím,že to dobre dopadne.ak nie skus navrhnuť manželovi návštevu nejakého liečitela,mojmu to pomohlo a spermiogram sa mu zlepšil od prvého ivf.
@annamary27 ahojjj, tak ako krvicka?
@jejo vyvolávam až po 14tej.........juuuuuuuuuuuj nervy.................................................
@annamary27 on to ma geneticky podmienene, zle sa mu delia bunky, cize liecitel nepomoze...uvidim zajtra ale skor nic z toho ako aspon cosi
@annamary27 nebojj, posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@annamary27 silno na teba myslim 🙂
@annamary27 mojaaa , mrzi ma to strasne moc, ale skus este pockat a ak nie, chod ku tej mojej bylinkarke, pozri na mna , mesiac pred IVF necakane pozitivny test , stiskam sa a posielam vela energie
@annamary27 To nemyslíš vážne 😢 😢 😢 Ja som si bola úplne istá, že to už dotiahnete do konca. Ale nech Ťa utešuje aspoň to, že máš zmrzlinky, tie na Teba čakajú 😉 Inak ja som na tom bola podobne po 1. IVF, tak úplne chápem, čo prežívaš. Nič nie je horšie, ako sa tešiť a potom dostať takúto facku. To snáď ani nemôže byť pravda, aký je ten život sviňa 😠 Drž sa!
@annamary27 ☹ ☹ ☹ citim s tebou
@annamary27 Chod k pani Bazikovej, uvidis podari sa to, ja som o kolko od teba starsia a lekari mi nedavali ziadnu nadej.
@tinna13 dakujem
@annamary27 K akému liečiteľovi? Som zvedavá, lebo cez IVF očividne moja cesta nevedie. Tak sa snažím nazbierať čo najviac kontaktov na liečiteľov, aby bolo kde a čo skúšať.
@annamary27 - je to úplne neuveriteľné....že treba prírodu tak hrozne moc ukecávať, aby pre nás urobila, čo je pre niektorých ľudí úplne najjednoduchšia vec na svete. Či už pomôže liečiteľ, lekári, alebo sa príroda sama umúdri- želám,aby to bolo čo najskôr! 😉
@chicca555 - to je zvláštna situácia...A adopciu manžel pripúšťa, či ani tadiaľ preňho cesta nevedie? Držím palce, aby sa vajká oplodnili a uchytili!
@sunday1 ked manžel príde domov popýtam sa ti na kontakt,vraj pomohol vela párom otehotnieť.

@chicca555 aj ja želám šťastné OPU,nech všetko dobre dopadne 😵