icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
19. júl 2010

@annamary27 dame potom kavicku v GF 😀 😀 😀 clovek je tam potom tak casto..ze sa tam uz citi ako doma 😀

annamary27
19. júl 2010

@yeliel o.k,už tam bol automat na kávu aj na tej chodbe hore,kde sa čakáva kým otvoria dvere. 😎

yeliel
19. júl 2010

@annamary27 no super 🙂 mozno sa tam casom bude podavat aj mojito 😀

annamary27
19. júl 2010

@yeliel ale to si my už v našom stave nebudeme môcť dať 😀

yeliel
19. júl 2010

@annamary27 co by nie? 🙂 ved prv bude alko a ked budeme trehu nealko 😀 😀 😀

annamary27
19. júl 2010

@yeliel jéžišku,už zasa ručička ukazuje pomaly 22hod,ako ten čas letí.O chvílu vstávam.Vonku je tak príjemne ,ale dom máme nejak po tých horúčavách prehriaty tak sa mi nespáva dobre.Radšej by som bola za tie nočné teploty aj cez den. 😀

yeliel
19. júl 2010

@annamary27 no veru aj ja...na dnes konikovania staci 🙂 Dobruuu 😵

annamary27
19. júl 2010

@yeliel ahooooj.tak zajtra. 😉

chicca555
autor
19. júl 2010

@yeliel ahoj ahoj, vitaj u nas 😎

sa nam to tu pekne rozrasta 😎

nechsazadari
19. júl 2010

ahoj @annamary27, @yeliel a aj všetky ostatné budúce tehulky. Počúvajte baby, mám síce teraz skôr obdobie, že by som sa na všetko umelé oplodňovanie najradšej vykašľala a nechala všetko na prírodu (nie, že by som si to nejako extra mohla dovoliť), ale vy ste tu všetky také napichané, že ...ej bisťu 😀 , že by som doma potešila drahého, že to predsa len nebalím? 😝 Motivujte, motivujte, možno z toho časom bude bábo 😉

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari no nazdaarek 😀 😀 😀 😀 koho to tu nevidiim 😉

yeliel
19. júl 2010

@chicca555 ahojcek....dakujem za privitanie 😉

nechsazadari
19. júl 2010

a, že dosť koníkovania na dnes, chi,chi 😀

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀 😀 no ved ja som cakala na teba 😀

nechsazadari
19. júl 2010

😀 chápem, teraz sa Ti bude dať konečne spokojne spinkať. Jój, to je tak, keď netrčíš na nočnej ako niekto. Ale aspoň mám dnes čas písať, snáď nedofrčí mail s prácou až do rána. Ale inak pekné od Teba. 😉 Aj ty sa chystáš začiatkom jesene zasa zabojovať?

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari to co za foto si sem praskla? 🙂 Noo ja este celkom presne neviem ako to somnou bude ale pocitam aj z variantov 2IVF 😀 a smozrejme cim skor...jesen sa mi paci 😀 😀 😀 ..ale mam este 3mrazacikov v GF mrazených hned po OPU tak budem silno verit ,ze sa rozmrzazia v dobrej kvalite a zapaci sa im u mna 😉 ...tie 4embryjka to po PK to vzdali tak ako aj tie v brusku... tak dufam ,ze zmrzlinky su bojovnici 🙂 Na a ty ches dufam tiez bojovat cim skor..odpoved nie je tu zakazana 😀

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari 😀 😀 😀 😀 pisem ako tatar ...cela ja 😀

nechsazadari
19. júl 2010

to mám fotku urobenú na funny.pho.to, ale je tam moja podoba zakomponovaná, tak som zvedavá, či mi to uznajú... Mohli by, no nie? 😎 Tak ty máš ešte mrazáčikov? Ale Ti je! Jasné, že sa chytia, po tej neskutočnej kose v teple u mamičky... 😉 Ja sa ešte musím nechať od vás všetkých nakaziť tým množstvom optimizmu, lebo pár dní dozadu som drahému zaťala, že injekcie a rozhodené nohy pred zástupom cudzích ľudí už eeeeééé. Ale páči sa mi ten pocit, čo sa zase budí, snáď vydrží. Už len kvôli tej mojej láske manželákovskej doma 🙂 Budem vás sledovať a až sa bude dať tak naskočííím.

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari mohli mohli pekna je 🙂 ...budem ti kazdy den pisat..ze budiceeek 😀 😀 😀 Ty si bola chvilu po mne na IVF,,,takze na teba to pride trosku neskor ..ta obrvska chut zacat znova 😀

nechsazadari
19. júl 2010

Budem dúfať, lebo tá rezignácia a vzdanie sa, čo ti ja poviem...nič moc 😉 No ale nemohla by motyka vystreliť? Sviňa motyka nestrielavá, akási! Mimochodom k bocianom, kt. baby spomínali- ani mi nehovorte. Minulé leto som ich narátala na jednom poli 26, či koľko. Včera som jedného tiež videla. A keď sme išli z ET, tak som videla 2 čiernych (aspoň tak vyzerali, viem, že taký sú, ale neviem, či aj u nás. Možno to boli len volavky). To sú ale podstatné info... Ospravedlňujem sa, ale teším sa, že sa zapájam aspoň tu.

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari snad ta motyka vystreli... 😀 aj ked v nasom pripade by musela byt superzazracna 😀 😀 😀 ...a co tam po bocianoch ja ich akosi neriesim 😀 ..ja pevne verim ,ze raz dozreje ten pocit v tebe a budes pripravena zas poriadne zabojovat 🙂 ...je to tazke ale netreba to vzdat a verit si..musis sa naladit natot tak ..ze sa nato vsetko budes tesit ... 🙂 ja sa to tiez ucim... 😉

yeliel
19. júl 2010

@nechsazadari ...uups ..ze 0:23...idem sa spat..dobruuu.. 😀

nechsazadari
20. júl 2010

@yeliel - Musela som ísť pracovať a vypnúť koníka, tak oneskorene: Dobrúúú 😵 Ja sa ráno cca o 7:00 tiež vrhnem do perín. Všetkým ostatným dobré ráno, dobrý deň a dobrú chuť ak práve papkáte 😉

monicka7299
20. júl 2010

@ninna78 ja do iscare BA a moč nikdy nebrali 😕 ahááá, ja som moč nedávala, lebo predoperačné mi vyšlo 1 DC a už to nebolo možné ale vraveli, že to nevadí..
@kefalinek -jéj máš novú foto 🙂
@janemari inak tak to budeš aj Ty tehula na konci augusta..... dúfam, že sa ku vám pridám v septembri 😉
@annamary27 -ja som sa rozhodla zostať tiež doma min. 2 týždne po ET a nehrabať sa po 5.dňoch do práce a variť a upratovať a chodiť na nákupy - to si nechám na neskôr.... urobím teraz úplne inak ako 1.krát ale doktor hovoril, že sa to nedá ovplyvniť ničím - je to vraj len na prírode 😒 ale ja sa posnažím 😀

chicca555
autor
20. júl 2010

dobre ranko sa praje 🙂

@monicka7299 ja som bola 2 tyzdne doma po ET, ale uz ma mrle zrali, co som sa nudila 😀 ja to tentokrat dam tak na tyzden max...

kocky a do ktorych centier chodite? 🙂

wera
20. júl 2010

@monicka7299 tak tak treba zostať domka aby bol človek kľudnejší že spravil všetko čo len mohol 🙂 ja som sa rozhodla že zostanem na PN už počas stimulky, na nejaký 5-6 deň cyklu by som už chcela zostať doma...budem kľudnejšia a nebudem stresovať v robotke... hlavne najhoršie bolo sa pýtať každý druhý deň k lekárke... a potom sa zase náhliť domov pichnúť si a potom zase do robotky...tieto stresy už nechcem... budem omnoho viac spokojná keď budem domka 🙂

@nechsazadari @yeliel jejeeeeej nové babulky tu vidím 🙂 tak teda vrhne sa nás do boja doooosť veľa 😀 😀 😀 verím že sa nám to podarí 😀

monicka7299
20. júl 2010

@wera aj ja pozerám - až sa mi to nepáči, že je nás toľko čo ideme ešte raz.....tak potom to percento úspešnosti je fakt okolo spomínaných 20% 😕

wera
20. júl 2010

@monicka7299 tak percento je asi okolo 40% ale to je iba také ktoré mali aj ET, také ako ja že sme sa k ET ani nedostali tak také v tých percentách ani nie sme zahrnuté.... každopádne pri druhom IVF sa percento zvyšuje, tak treba veriť a dúfať 🙂 moni a Tebe dajú teraz nejaké nové liečiky?

yeliel
20. júl 2010

Pekný den sa praje babule 😀 😀 😀 ...
@nechsazadari sladko odfukuj moja 😀
@wera zdraviim 😉 čo to čítam ty sa sa až po ET ani nedostala? 😕 a to už prečo? 😒
@chicca555 🙂 chodím do GF v Ba 😵

wera
20. júl 2010

@yeliel ahoj 🙂 no mne sa pri OPU nepodarilo nájsť ani jeden oocyt... ☹