2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 napodobne kocka 🙂 🙂 🙂
@noe moja, ja som mala krv tiez negativnu 😒 na 9 den po ET som mala pozitivny test, aj na 11 den, ale pak uz bol treti test negativny, tak krpec to zabalil, svinuch maly... mrazacikov nemame, mali sme len to jedno embryjko, aj to bol zazrak, ze sa nam cosi vytvorilo, muz mal katastrofalne vysledky... zatial si davam oddych od IVF, min. rok 2010 som absolvovala 2 IVF-ka a potrebujem si oddychnut od tych hormonov a schudnut nabrate kila
@chicca555 tak to mi je luto ze maly to zbali ☹ l.Ale budem drzat palceky aby to do tretice vyslo. 😔
Virusiky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@chicca555 joj moja, to mi je luto. som citala v tvojom profile, ze sa to vyvija slubne. Hlavu hore, ti drobci nas skusaju ale raz aj my budeme stastne mamulky 😉
Ja som sa pustila do konecnych prac na nasom dome, ani som nespavala, aby sme to do Vianoc stihli a to mi pomohlo. Nemat cas na nic mysliet 🙂 A teraz som zobrala rodicom kocurika, tak mam spolocnika ked uz manzelik musel zas prec. Zvieratko je velky lekar na srdiecko 😵
Urcite si od toho kolotocu hormonov odpocin a cas ukaze co bude dalej. A myslim na teba 😉
@noe zazrak bol, ze sa z tej "divnej" spermosky cosi vyvinulo az do blastocysty, ktora sa aspon na chvilku uchytila 🙂 co uz... ale boli to moje prve // ciarky v zivote, veeeeelmi fajny pocit 🙂 🙂 my mame havkaca, ale je to o drzku, lebo hafan ziarli na muza a muz sem tam na havkaca 😀 😀 aspon sa doma nenudim 😝
@evasbk veru Mirky mi je velmi luto. Jej maly drobcek bol velky bojovnicek a je tazke pochopit preco to zabalil, ked tak statocne bojoval 😒
A ty hlavne na nic negativne nemysli. Nech ani nenapadne tvojich malickych vymyslat. Su u mamicky a este par mesiacov tam budu 😉 Si predsa moj vzor 😉
Tak v stredu sa tesim na dobre spravy 🙂
Prave som sa konecne dovolala do Heliosu, tak 11.1. idem na sono a pohovor 🙂
Krásny, šťastný, úspešný rok 2011 plný zdravíčka, zubatých embryí a najúžasnejších bábätiek želám všetkým spolubojovníčkam a budúcim víťazkám- maminkám!!!! (@annamary27, @noe, @chicca555, @evasbk, @janemari, @ monicka7299, @wera, @sunday1, @kefalinek, @kukucka78, @zlatanka30, @mirka321 etc. etc..... 😎 )
Zajtra idem prvý krát k novému gyndošovi. Kamarátka ho vychválila, tak uvidíme. Dúfam, že budeme podľa pána doktora v poriadku. Lebo mi dnes skoro nebolo zle (inak si to užívam takmer non-stop), tak tá kontrola príde práve včas a snáď ma upokojí.
@balinka tak to ma tesi,len tak dalej nech to male rastie.
@nechsazadari no uzivaj si tie nevolnosti 😉 ja som to mala do 14tt a skoro som umrela,potom pohodicka a teraz troska problemy s tlakom a tak,ale inak v pohode.Zajtra idem k zubarovi,nejako sa zacali zuby kazit,ak bojim bojim 😅
Ahojte babulky 🙂 všéétky zdavím a prajem všetko naj v novom roku 🙂
Tehlukam blahželam,znažilkam držím palčeky.
@balinka Moje s teba sa strasne tešiiim 😉 Verim,ze sa coskoro aj ty budes tesit somnou 😀 😀 😀 uz ti crnknem len sme boli strasne rozlietaný,Praha,Rakusko,nasi 🙂
@noe takze,ty zase bojujes.. 😉 drzim palceky...
@evasbk aj teba zdravim mojko...nebojkaj bude knizocka a vetko dobre ,ty si moj vzor,ze to netreba vzdavat 🙂
@nechsazadari jej teba ako pekne svieti uz 9tt.len tak dalej tehulka 🙂
Vsetky vseetky zdarvim len som uz trochen stratila prehlad ...tak sa ospravedlnujem 😀 😀 😀
@sunday1 ahoj,dakujem,ešte neviem kedy bude Ket,uvidím podla výsledkov imuna,zrážanlivosti a štítnej žľazy a možno sa pustím do Pilates cvičenia,ktoré u nás v meste začína,musím niečo porobiť s mojím telom a tak asi v marci by sme sa do toho pustili.
@yeliel ahoj cestovatelka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cavelo-želám šťastný nový rok 😵 😵 😵 😵 😵
@annamary27 cavelo..aj tebe vsetko dobre 😉 ako sa mas?
kukam ,ze ze si sa pustila do vysetreeni..kde si davas robit imuno?
@noe ahoj,držím palce,aby Ketko bolo úspešné 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ja pojdem na to o mesiac-dva,ak motyka dovtedy nevystrelí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@yeliel imuno mi robia v GF,mali tam teraz na to nejaku akciu či čo,že to robili aj oni.štítnu mi pozrie moja gyn a zrážanlivosť tiež GF.Mala som dlhšiu dovolenku cez sviatky,dnes som bola v robote precenovať a zajtra-pozajtra už naplno frčím v práci,potom v piatok mám volno,takže znova predlžený víkendík.Mám už doma recept na Ketko,ale ešte neviem kedy sa do neho pustím.
@annamary27 super akcia 😀 😀 😀

Ahojte bambulky.... kolko tehuliek tu je 😵 😵 😵
Zas tu budem castejsie. manzelik mi vcera odisiel, sme prestahovani v novom domceku a uz bude cas aj na konika 😀 A hlavne uz papam lentilky na KET, ktory vychadza okolo 17.1. tak sa tesim 🙂 🙂 🙂
Vsetkym prajem tehulovsky / mamickovsky rok 2011 😵 😵 😵