icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
20. jan 2011

@janemari mala je bojovnicka a obe to zvladnete 😉 teraz si u rodicov, alebo sama v novom bytiku?

@nechsazadari ahoj.... presne to som vcera bobacikom dohovarala. Ze bratranceka uz maju, tak nech ho nenechaju dlho sameho, aby sa mohli spolu hrat 😀 Ako sa vy mate? babatko poslucha? pozeram, ze uz mate aj mena vybrate, ste rychli 😉

@franina ako ??? 2 mozocky naviac pomohli? 😉

@yeliel
@sunday1 ahojky... uz nieje teda rano, tak pekny den...
Mam otazku, mate niekto skusenosti s tym, ze sa vam po tych vsetkych hormonoch zacali kazit zuby? Lebo za posledny mesiac mi probudli 3 a to doteraz som mala jeden kaz za dlhe roky 😒 Zubarka to pripisuje hormonom. Tak to ma velmi nepotesila.

noe
20. jan 2011

@franina BLAHOZELAM. Tak drobcekovia uz dali o sebe vediet a pomahali 😉

franina
20. jan 2011

@kefalinek dakujem a drzkajte sa aj vy 🙂
@noe dakujem, sice skoro som tam ogrcala docentku ale zvladli sme to .... kedy ides na krvicku uz teraz v pondelok?

noe
20. jan 2011

@kefalinek krasne machulky podrastli 🙂 ako to myslis, ze v Heliose maju koli niecomu viac OHHS? 5l nezavidim, ale koli drobcekom cokolvek 🙂
My sa mame dobre. V pondelok sme boli na KET a krasne sa nam rozmrazili obaja mrazacikovia, tak si ich hrejem v brusku a 31.1. ideme na krv 🙂

noe
20. jan 2011

@franina nie az ten dalsi. Teraz by bolo este skoro i kde v niektorych CAR sa chodi myslim uz na 10 den.

kefalinek
20. jan 2011

@noe on mi povedal, ze vacsinu ohhs maju z heliosu,vraj si to oni strazia len do odberu a potom to vraj beru na lahku vahu , ale nas primar je tak trosku frflos, tak to netreba brat doslovne

a to podrastli od pondelka

noe
20. jan 2011

@kefalinek no neviem, ja som po 2 dnoch od OPU mala velke bolesti, brucho ako balon, tak som volala a kazali mi hned prist. Nastastie som mala len velmi zvacsene vajecniky. Ale este dlho ma chvalili, ze dobre, ze som volala a prisla sa skontrolovat. Lebo tam maju pacientky, ktore to beru na lahku vahu, nezavolaju, a pridu az ked je to hodne zle a skoncia potom v nemocnici 😒

yeliel
20. jan 2011

@sunday1 ahojcek...nove ani nic...a co ty? 😉 🙂

yeliel
20. jan 2011

@noe ahoj moja ako sa citis? 🙂 no ktovie ale asi sa moznu kazit zubky z hormonou vved aj tehulkam sa kazia 🙂

@kefalinek ahoj ..no co tam po mne 😀 hlavne je ako sa mas ty ...ved si tehulka 😉 🙂 😅

noe
20. jan 2011

@yeliel citim sa uplne normalne 😀 akoby ani o nic neslo 😉 az na tie zuby ma hnevaju.... ked to pojde takto dalej, tak mam zuby v pohari skor ako porodim 😀 😀 😀

kefalinek
20. jan 2011

@yeliel sak mne to este ani nedochadza tak sa strasne bojim, ze si radsej ani nepripustam, ze som tehotna aj vcera na mna sestricka u dokiho kricala "no podte maminka" kym mi doslo ,ze mysli mna presla dobra chvilka 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
20. jan 2011

@kefalinek
@noe
@yeliel
@franina
@nechsazadari
@lubka506 kočky,tak volala som do GF a bolo mi povedané,že potrebujem hematológa 😒 😒 😒

franina
20. jan 2011

@annamary27 ze by si mala zlu hustotu krvi ?

yeliel
20. jan 2011

@annamary27 cavelo neboj...to nieje ziadna katastrofa,fraxik sa picha v pohode 😉 🙂

yeliel
20. jan 2011

@noe sak umele zubky su tiez sexi 😀 😀 😀 😀

yeliel
20. jan 2011

@kefalinek no neboj vsetko bude dobre a pekne si zvykaj na to,ze maminka 😅

sunday1
20. jan 2011

@yeliel U mňa tiež nič zaujímavé, akurát ma už 2 dni bolí hlava 😖

sunday1
20. jan 2011

@noe Asi má @yeliel pravdu a navyše sú nové často krajšie ako originál 😀 😀 😀 Aj Ťa bolia? Treba si to dať rýchlo do poriadku, aby si potom počas celého tehu mala pokoj 😉

kefalinek
20. jan 2011

@yeliel na to si zvykat nemusim maminka som uz skoro tri roky 😀

janemari
20. jan 2011

@noe som u rodicov byt este nieje prerobeny 😔

annamary27
20. jan 2011

@yeliel cavelo,nebojím,ale bola by som aj bez toho 😝 a to si musím pichať furt celý život alebo iba v čase ,ked chcem mimi až do pôrodu.

yeliel
20. jan 2011

@annamary27 ahoj,mne kazali pichat fraxik uz v case stimulky,koli tomu mnozstvu hormonou a potom sa zvykne pichat cele tehu ..ale to ti ne hemato vsetko vysvetlia podla toho ake budes mat vyseldky. 🙂

yeliel
20. jan 2011

@sunday1 mozno z toho pocasia ,snad to skoro prejde 😉

sunday1
21. jan 2011

@yeliel Neprešlo ☹

chicca555
autor
21. jan 2011

ahojte, som tu dlhsie nebola 🙂 co je noveho? 🙂

nechsazadari
21. jan 2011

@franina - blahoželám k skúške! 🙂 Už budeš mať pokoj, alebo ťa ešte nejaké skúšky čakajú?
@annamary27 - teda krvička jedna neposlušná! 😠 Ale dobre, že na to prišli a môže sa to riešiť. Radšej takto, než sa stále snažiť a nevedieť, kde je chyba. Dúfam, že to bude čo najmiernejšie a už pôjde všetko ako po masle. 😎
@janemari - to je dobre, že si u vašich a nie ešte vo svojom. Predsa len nie je všetko na tebe a hádam môžeš riadne odpočívať a ukecávať Laurinku, aby počkala na narodenie pod správnymi hviezdami (veď by si mohla pokaziť horoskop! To je ale veledôležitá vec, čóó 😀´)
@kefalinek - ale podrástli drobčekovia- fakt ako z vody 😉 😝 😀 Hlavne, nech ste zdravučkí! Kedy sa chystáte povedať to sestričke?
@chiccy555 - vitaj zakladateľka! 🙂 Ty sa pochváľ- ako sa darí?

janemari
21. jan 2011

@nechsazadari ako ja by som bola rada keby sa narodila v znameni ryb to by bola taka stredna cesta.Ale je to na nej kedy sa rozhodne prist na svet.Zatial som vdacna za kazdy den ktory tam vydrzi,aj ked mam pocit,ze na mna lezie nejaka chripka alebo co. 😖

annamary27
21. jan 2011

@nechsazadari no som zvedavá čo bude na hematologii,lebo dnes som si bola po výsledky štítnej u mojej gyn ,tie su v poriadku a dala mi aj výsledky zrážanlivosti,ktoré mi robila ona a všetko bolo o.k.,takže neviem čo mohlo vyjst v GF zle.

annamary27
21. jan 2011

@chicca555 ahooooj,ako?

chicca555
autor
21. jan 2011

@nechsazadari aaaale, tak pomaly, furt sa odhodlavam, ze schudnem tych mojich 5 kil co som pribrala cez obe stimulky, ale akosi sa k tomu neviem dokopat, vitazi pohodlnost 😝 😀
@annamary27 ahoooj 🙂 celkom pohoda ked je piatok 🙂