2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kefalinek no neviem, ja som po 2 dnoch od OPU mala velke bolesti, brucho ako balon, tak som volala a kazali mi hned prist. Nastastie som mala len velmi zvacsene vajecniky. Ale este dlho ma chvalili, ze dobre, ze som volala a prisla sa skontrolovat. Lebo tam maju pacientky, ktore to beru na lahku vahu, nezavolaju, a pridu az ked je to hodne zle a skoncia potom v nemocnici 😒
@annamary27 ze by si mala zlu hustotu krvi ?
@annamary27 cavelo neboj...to nieje ziadna katastrofa,fraxik sa picha v pohode 😉 🙂
@yeliel cavelo,nebojím,ale bola by som aj bez toho 😝 a to si musím pichať furt celý život alebo iba v čase ,ked chcem mimi až do pôrodu.
@annamary27 ahoj,mne kazali pichat fraxik uz v case stimulky,koli tomu mnozstvu hormonou a potom sa zvykne pichat cele tehu ..ale to ti ne hemato vsetko vysvetlia podla toho ake budes mat vyseldky. 🙂
ahojte, som tu dlhsie nebola 🙂 co je noveho? 🙂
@franina - blahoželám k skúške! 🙂 Už budeš mať pokoj, alebo ťa ešte nejaké skúšky čakajú?
@annamary27 - teda krvička jedna neposlušná! 😠 Ale dobre, že na to prišli a môže sa to riešiť. Radšej takto, než sa stále snažiť a nevedieť, kde je chyba. Dúfam, že to bude čo najmiernejšie a už pôjde všetko ako po masle. 😎
@janemari - to je dobre, že si u vašich a nie ešte vo svojom. Predsa len nie je všetko na tebe a hádam môžeš riadne odpočívať a ukecávať Laurinku, aby počkala na narodenie pod správnymi hviezdami (veď by si mohla pokaziť horoskop! To je ale veledôležitá vec, čóó 😀´)
@kefalinek - ale podrástli drobčekovia- fakt ako z vody 😉 😝 😀 Hlavne, nech ste zdravučkí! Kedy sa chystáte povedať to sestričke?
@chiccy555 - vitaj zakladateľka! 🙂 Ty sa pochváľ- ako sa darí?
@nechsazadari ako ja by som bola rada keby sa narodila v znameni ryb to by bola taka stredna cesta.Ale je to na nej kedy sa rozhodne prist na svet.Zatial som vdacna za kazdy den ktory tam vydrzi,aj ked mam pocit,ze na mna lezie nejaka chripka alebo co. 😖
@nechsazadari no som zvedavá čo bude na hematologii,lebo dnes som si bola po výsledky štítnej u mojej gyn ,tie su v poriadku a dala mi aj výsledky zrážanlivosti,ktoré mi robila ona a všetko bolo o.k.,takže neviem čo mohlo vyjst v GF zle.
@chicca555 ahooooj,ako?
@nechsazadari aaaale, tak pomaly, furt sa odhodlavam, ze schudnem tych mojich 5 kil co som pribrala cez obe stimulky, ale akosi sa k tomu neviem dokopat, vitazi pohodlnost 😝 😀
@annamary27 ahoooj 🙂 celkom pohoda ked je piatok 🙂

@janemari mala je bojovnicka a obe to zvladnete 😉 teraz si u rodicov, alebo sama v novom bytiku?
@nechsazadari ahoj.... presne to som vcera bobacikom dohovarala. Ze bratranceka uz maju, tak nech ho nenechaju dlho sameho, aby sa mohli spolu hrat 😀 Ako sa vy mate? babatko poslucha? pozeram, ze uz mate aj mena vybrate, ste rychli 😉
@franina ako ??? 2 mozocky naviac pomohli? 😉
@yeliel
@sunday1 ahojky... uz nieje teda rano, tak pekny den...
Mam otazku, mate niekto skusenosti s tym, ze sa vam po tych vsetkych hormonoch zacali kazit zuby? Lebo za posledny mesiac mi probudli 3 a to doteraz som mala jeden kaz za dlhe roky 😒 Zubarka to pripisuje hormonom. Tak to ma velmi nepotesila.