2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@chicca555 tak to sa dokopávam aj ja,tiež by mi stačilo aj 5kíl dole,klesnúť pod 70.aj som začala chodiť na pilates,cítim sa lepšie,len papkať som neprestala menej 😀 😀 ,takže sa to na mne ešte drží 😵 tiež som rada,že už je piatok,aj ked mám doma nakapatú svokru,tak by som bola radšej v robote ako v dome plnej bacilov,ale neva,zajtra a dnes ideme na návštevu a nedelu asi na obedík a kino 😉
@annamary27 ja sa potrebujem dostat pod 60 a konecne sa vpratat do polovice rifli, lebo ma nebavi furt otvarat a nasledne zatvarat skrinu s tym, ze sa do nicoho poriadne nezmestim 😝
mna dnes caka kozmeticka a pak pohodovy vikend - dufam... ma dojst na navstevu svagrinka so svokrou, ale ja mam super svokricku (klop klop klop), tak sa aj tesim 🙂 🙂
@sunday1 @yeliel 😀 si nerob srandu 😀 celu pubertu som nosila rovnatka, tak teraz konecne ked si zacinam uzivat pekny usmev mam o ne prist??? 😠 nedaaaaaaaaaaaaam zuby 😀
Nic ma neboli, ale uz mam termin, kedy mi bude vrtat. Sa tesiiiiim 😠
@janemari to je fajn, ze si este u rodicov a niesi tak sama 🙂 A manzel nedostal rozum?
@franina ahoj spolucakatelka 🙂 pockaj budest tehulka a prsia nic 😀
@annamary27
@chicca555 juj babulky, nerieste kila 🙂 treba vahu schovat. Tu na Slovensku ju nema a ani nejdem kupovat, aj ked som uz obzerala. Ale naco sa stresovat 😀
@noe ja cakam ze ma budu boliet prsia, ale paradox je ten, ze si uz namyslam, ze ma uz bolia no chapes uz mi sibe....asi sa zacnem ucit, aby som vytriezvela 😀 😀 😀 😀
a ako sa citis? prsia nic? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 kino je fajn.... aj ja rada chodim do kina.... sice stale sa tam skoro zadusim, kvoli klime, ale rada tam chodim
@franina chcela by som isť na film Zámena- Jenifer Aniston sa tam chce oplodniť spermiami od darcu,lenže naj kamoš jej to vyleje a dá tam potajme svojich bojovníkov a po 7mich rokoch sa stretnú už aj so synátorkom.Dostala som v KFC na to 1lístok zadara,ked si druhý kúpim 😀
@noe sem-tam treba aj kilá poriešiť,lebo ked sa to dostane spod kontroly,tak by zo mna mohla byť aj Helenka Rúžišková 😀 😀 😀 😀 ,ktorá bola fajn,ale tie kilá by som nechcela 😎 a manžel povedal,že strašiť ma nechce,ale tučnú ma nechce 😖 ,ale to,že aj jemu pupek raste je o.k. 😵
@annamary27 musi byt dobry film 😎 aj u vas tak fuka vietor???
@franina nic si nenamyslaj 😀 ja ma citlive prisia pocas cervenej, ale ake budem mat priznaky tehu netusim, este som nemala to stastie 🙂 ja som este nikdy nemala na teste // takze neviem ake to je 😒
@annamary27 jasne obcas treba aj nejake to kilo postrasit, no nie prilis casto. Nic netreba prehanat 🙂 aj mna manzel strasi, ze nema rad tucne a presne ako pises je sirsi ako ja 😀 teda vzhladom na vysku a vahu 😀 😀 😀
@noe
@annamary27 ahoj baby...ake to mam ja stastie,ze ten moj chce tucne 😀 😀 😀 😀 😀
Tu krvicku zalezi od toho co ti dala robit pri stitke,takze tam to moze byt ok ale v GF ti dali robit zrejme dignostiku markerov vrodenej trombofilie a to asi ona nedavala 😉
@franina fúúúka jak šálený,keby nefukalo ako pekne by bolo 😒 ale to je vždy tak,že cez víkend sa to pokafre s tým počasím.
@yeliel moja mi robila aj markery trombofílie,ale pred rokom,ona mi urobila totál všetko,kým ma poslala do centra.tak som zvedavá,že aký tam bude rozdiel.
@annamary27 fakt? tak to je cudne 😕 tak som zvedava co mohli objavit 😕
@noe manzel dostal asi taky rozum,ze ja riesim aby dieta prezilo,trasiem sa o kazdy den a on ma psych.depta prisla mi pozvanka do psych.poradne a podobne.Akoby by mu vobec nedochadzalo ze o to dieta mozem stale prist,alebo pri stresoch moze nastat porod a kedze nieje este vyvinute moze byt pri skorom porode postihnute.Ale snazim sa ho neriesit 😅
@yeliel no tak to mas stastie, ze mozes pribrat a manzelik je rad 😀 alebo,ze by nie??? 😀
@annamary27 ty si kde??? u nas dnes konecne svietilo slniecko a len slniecko 😵 ziaden vietor. To som bola trochu vonku 🙂
@franina no ta chvila coskoro pride 😀 kolajnice ako svet //. Len musime pockat par dni 😉
@janemari moja. Uz sa na tvojho 'mudreho'muza radsej nespytam. To by clovek neveril, ze taky blbci chodia po svete. Prehnut cez koleno a na holu by si zasluzil 😠 😠 😠
ahojte babuľky 🙂 ako sa máte? čo nového?
som sa prišla pochváliť, sme boli včera na morfologickom utz a čakáme dievčatko a chlapčeka 🙂 juj ale sa vytešujeme 😀 ale hlavné je že majú babatka všetko v úplnom poriadku 🙂
posielam zopár TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíkov pre tie, ktoré to ešte potrebujete 😉
@wera - jéééj to je super správička! Na koľko sú si istý? Kamoška to tiež tak povedali, ale po čase zmenili predpoveď na dvoch chlapčekov. Ešte sa nenarodili, takže- ktohovie 😝 😀 Každá kombinácia skvelá, ale dúfam, že sa lekári trafili na 100% - chlapček a dievčatko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Hlavne blahoželám, že sú zdravučké!!!
@annamary27 - musím mrknúť, či ten film nepôjde aj u nás. Už sa chystáme asi 3 týždne, ale stále tam nič poriadne nedávajú. A ja sa tak teším na nachos 😝 😎
@franina - joj a ja som si myslela, že už budeš mať pokoj. Ale to je tým, že som už dlho zo školy a zabudla som, že v tejto fáze januára... 🤐 Bude sa ti učiť čím ďalej ľahšie- mozgové bunky rastúúú 😉 😀
@janemari - psychologička môže byť dobré miesto na poohováranie manžela 😝 Škoda, že si teraz taká zraniteľná, lebo inak super, že sa takého hňupa práve zbavuješ. Nech sa mu na zadku vredy vyhádžu! 😉 Vám dvom nech sa krásne darí.
@nechsazadari no akurat ochvilku idem na dalsiu skusku, no strasne a nic neviem ... 😀 opakovanie je matka mudrosti? 😅 ja uz chcem vedieeeeeeeeeeet .... neznasam, ked mam v niecom nejasno, skoda ze nie su uz take testy ze by vedeli urcit ci som .... vsak 5 dni uz to je dost, ci nie? 😅
@franina - chi,chi teraz niekedy dávali Priateľov, keď Phoebe vložili embrijka a ona si ešte v ten deň spravila 2 testy a ten druhý už jej ukázal, že je tehu. Som sa pobavila...S testíkmi ešte počkaj- zatiaľ by si len vyhodila peniažky a bola zbytočne sklamaná. Myslím, že najskôr sa to oplatí vyskúšať tak na 9 deň- ako som tak odsledovala 🙂 Ale veď vidíš, že všetky hlavičky na skúške zafungovali- to je miesto testu 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari hej hej aj ja som pozerala Priatelov a tiez som sa pobavila 😀 😀 😀 nie nebudem testovat, ale keby som mala tiez taky zazracny testik ako Phoebe tak mozno aj mne by ukazalo 😀 😀 😀 😀 😀
este nam musis povedat s noe ci si citila prsia... 😀 😀 😀 😀 to je moja dilemma teraz, ci citit, alebo necitit 😀 😀 😀 😀
@yeliel moja ja som sa smiala 😀 jasne manzelik prve roky tvrdil, ze ma rad stihle, a nevie ci sa mu budem pacit, ked priberiem. Ale ked sa tak stalo koli hormonom a nejake kilo je navrh, tak ho take reci ani nenapadnu. Jednoducho ma lubi aka som 😉
@wera moja od vcera ako som to citala sa velmi s vami tesim. A hlavne, ze su drobcekovia vporiadku 🙂 a virusiky potrebujem, a idealne dvojickovske. Jeden chlapcek, jedno dievcatko 😵 😵 😵 Niesom narocna 😀 😀 😀
@franina tesim sa na dobre spravy, uz mas urcite po skuske 😉 ja ti ani neviem. Ja som do tohoto KET isla s tym, ze pravdepodobne bude neuspesny, no nechcela som nechavat mojich dvoch fesakov v mraznicke. Ale viacmenej som uz spracovala to, ze nas caka druhe IVF. Takze teraz si uzivam bobacikov v brusku, lebo o par dni pride realita a uz nebudem ani neoficialna tehulka 😠 Pred Voanocami sme sa s manzelom prestahovali do domu, takze este bruzdam netom a objednavam svietidla, obrazy.... dekoruje a to ma strasne bavi. mam tu kocura, ktory sa posledne dni velmi rad tuli. Strasne zazera, ked si z neho robim srandu, ze bude velky brat 😀 A inak manzelik je v zahranici, takze som sama, takze niesom v uplnej pohode no snazim sa 😉
@nechsazadari
@annamary27 krasky ja idem dnes na ZAMENU 🙂 som si bola vcera zobrat v kine program a dnes sa idem inspirovat. Uz sa mi v noci snivalo, ze sa nam narodilo ciganca 😀 tak sa ukludnujem, ze tmavi na IVF nechodia 😀

@nechsazadari ale kdeeeeeee posledna skuuuuuuska, este ma cakaju tri 😠 strasne...
a ty sa ako citis?
ja uz len cakam na to aby ma boleli prsia, to by uz znamenalo, ze je to na dobrej ceste 😅