icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

franina
28. jan 2011

@nechsazadari uz chcem aby bol pondelok 13:15 hod. 😅

noe
28. jan 2011

@franina uz netestuuuuuuuuuuuuuuj 😀 😀 😀 co si pocne s tebou manzel, ked sa mu zblazis 😀 😀 😀
Ja som teda velmi zvedava na pondelok. Inak sme sa s manzelikom rozhodli, ze este jeden pokus v Heliose a potom treti skusime v inom CAR. A potom uvidime, drahy tvrdi, ze adopcia najskor za 5 rokov, ked bude mat 40. Ze dovtedy robime deti my 😀 😀 😀

@nechsazadari pekne chod..... ja upratujem. Ale uz musim zatvorit kona, lebo mi to ide strasne pomaly, stale som tu. A metla caka 😀 😀 😀

franina
28. jan 2011

@noe ja sa nechystam zblaznit sa, ale som na dobrej ceste.....

Ja sa dievce s Vami lucim pridem az v nedelu tak sa mi tu drzkajte a pekny vikendik

mirka321
28. jan 2011

@noe ale vieš , asi nemôžeme mať všetko, to , že je krásny dom, nové auto a neviem ešte čo všeličo , nie je všetko....
prepáč, ale aj matky , ktoré sú ako píšeš soc.prípady a nemôžu dať deťom všetko , myslíš teraz hmotné veci, nie je to všetko...aj oni túžia byť mamičkami a dávať svoju lásku svojmu dieťatku a počuť od dieťatka to kráásne slovo mamička....
nechcela som sa Ťa dotknúť, ale všetci fakt nemôžu dostávať dary a mať domy ....
pekný večer

noe
28. jan 2011

@mirka321 si ma nepochopila. Ja netvrdim, ze len bohati si zasluzia byt rodicmi. Ja hovorim, ze je nespravodlive (prave to bolo v spravach, cigani sa rozkrikovali) ked ma zena 8 deti a posiela ich zobrat, alebo 16 rocna pubertacka ani nevie ako otehotnie a potom sa tak aj sprava, a odnesie si to dieta..... to mi trha srdce.
Poznam mamicky, ktore su sami, nemaju vela ale o to jedno babatko sa staraju tak,ze by mohli byt prikladom vsetkym ostatnym. Lenze su tisice takych, ktore rodia ako zajace a tak sa aj k detom spravaju. Pozname jednu taku, byva nedaleko mojich rodicov. Kazde dieta ma s inym, kazdu chvilu posiela tie deti zobrat, pred par dnami pustili chlapa s ktorym ma jedno dieta z basy a mozme cakat, ze je za chvilu zas tehotna. A trha mi srdce, ked stoja tie deti pred nasimi dverami a mama si doma sunky vala a caka, ze sa o nu male deti budu starat.

Ale ak tvrdis, ze preto ze mam sikovneho manzela, ktory dokaze zarobit korunky, nemam narok na babatko, tak ti dakujem 😒

yeliel
28. jan 2011

@mirka321
@noe ahoj babule? co to? co to? chcete na ritky? 😀 😀 😀

noe
28. jan 2011

@yeliel nestras na to mam svokru 😀 ona tak preventivny zvykne vsetkym v rodine 😉

mirka321
28. jan 2011

@yeliel áno

yeliel
28. jan 2011

@noe
@mirka321 radsej ma ukludnite..lebo som nervozna ako tiger 😀 😀 😀

noe
28. jan 2011

@yeliel ahoj tigriiiiiiik 😉 ja som v pohode a dam ti recept. Od 14.00 do 14.45 som mrzla pred domom. Som sa vybuchla ako som vynasala odpadky, a aj brana zamknuta, tak som stepovala na zahrade. Zachranila ma buduca svagrina, ktora nasla nahradne kluce 🙂 takze sa dnes uz len vytesujem, ze som v teple 😉

annamary27
28. jan 2011

ahojte .
doma mám lazaret...svokra má druhé antibiotiká.....manžel začal od dnes fičať na antibiotikách tiež a škaredo kašle a aby švagor nezaostával tak aj on sem-tam zakašle a vraj ho bolí hrdlo 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 Zajtra asi navarím a vypadnem niekam preč z tohto brlohu plných bacilov 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

nechsazadari
29. jan 2011

@annamary27 - správne- utééééč! 😉 😀 😀 😀
@yeliel - a kde sa nabrala tá nervo-Zitka? Aj keď hádam od včera už je aj preč, že?

wera
29. jan 2011

ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
ako sa darí? čo máte nového?

@yeliel ako sa darí? ako je v novom centre?

@noe @franina juuuj som straaašne zvedavááááá, držííííím moooc palčeky 🙂 a posielam TTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀

franina
30. jan 2011

@noe ahoj spolubojovnicka, co mas nove? uz chcem aby bolo zajtra a takto poobede, lebo to cakanie ma strasne nici, ani neviem ci som pripravena na negativnu spravu... neviem ako ju zvladnem, ked im budem volat z roboty, dufam, ze sa v robote nerozrevem... 😒

noe
30. jan 2011

@franina ahoj.... ja sa zajtrajska bojim a najradsej by som bola, keby ani nebol 😠 Na negativne spravy nikdy niesi pripravena. Ja som dnes testovala a uz nemam ziadnu nadej. Takze vlastne ani neviem naco tam zajtra idem, ked viem vysledok. No ale ked to chcu mat na papieri 😒
Ale ty cakas krasne HCG, tak nemas byt preco nervozna 🙂

franina
30. jan 2011

@noe hcg??? mojko ja uz som na teste nevidela // som z toho dost smutna... alebo ja uz neviem co... som zmätená úplne...

noe
30. jan 2011

@franina ale boli.... tak HCG bude 🙂

franina
30. jan 2011

@noe mojko este ty mna povzbudzujes? este ty mna? ty mi davas pozitivne myslienky, dakujem ti pekne.... ale nemozem si tak namyslat, lebo to bude strasny pad potom... ☹
o ktorej ides rano? a ako si vikendovala?

nechsazadari
30. jan 2011

@noe, @franina - myslím na vás a držím palce! Zajtra budem s napätím čakať na výsledok. Nech vám tie posledné hodiny do výsledku uletia.

Baby neviete, keď chcem ísť ku kožnej, potrebujem mať papier od svojej obvoďáčky? Narobili sa mi akési akoby exematické fliačiky kade- tade po tele- dokonca aj na viečku a na ústach. Tak by som sa tam asi mala čo najskôr dokopať... 😒

franina
30. jan 2011

@nechsazadari dakujeme aj ked sa uz pripravujem na nie celkom pozitivne spravy...

a ano bohuzial potrebujes od obvodacky papier, nezrusili ten debilny zakon 😠 a chod cim skor...

annamary27
30. jan 2011

@franina
@noe kočky držím palčeky zajtra na krvičke,tfuj-tfuj 😉

franina
30. jan 2011

@annamary27 dakujem 🙂

piskotka207
30. jan 2011

@franina
@noe
budem na vas mysliet, mna to caka v stredu... Drzim prsty 🙂

chicca555
autor
31. jan 2011

@franina podobne som to mala aj ja ☹ najprv na 2 testoch // a potom uz len /... ale drzim prsty, aby to u teba bolo ine ako u mna 😉
@noe drzim prsty, aby sa zadarilo, mozno sa babo len neskor uchytilo 😉

sunday1
31. jan 2011

Ahojte všetky 🙂
@franina @noe Dievčatá, dajte čo najskôr vedieť. Myslím na Vás 🙂
@yeliel Čo sa deje, tigrica? Inak, včera som sa aj ja tak rozčúlila, ako už dávno nie. Normálne ma chytila triaška a ešte ma aj hlava začala bolieť 😖 Myslela som si, že aj blbosť má limity, ale asi som sa mýlila 😕

nechsazadari
31. jan 2011

@annamary27 - ako sa mávaš? Cez víkend u vás netriaslo? Teda okrem kašľa celej rodiny. Dúfam, že si všetkým bacilom odolala! 😉

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 ahoj moja...ale vrrrrrr...moja ziadost si kdesi lieta svetom z poistovne ju poslali a v Car ju nemaju...tak im tam vyvolavam kazdy den,,26 ju odoslali z poistovne a do nesneho dna ju v Car nemaju...takze mi je to precudesne cudne,,tak som v takej malej vyvrtke 😀 este k tomu som dnes aj mrchu dostala tak pokracujem nervaceni 😀 a co ty ako?uz papam chlorellu. 😉

yeliel
31. jan 2011

@mirka321
@franina babule dzrim palceky 😉 🙂

yeliel
31. jan 2011

@wera ahoj moja..rada ta vidim ..tesim ma,ze sa vam dari..zatial neviem posudit ako v novo Car..lebo som tam bola len 2krat a vtedy bola Dr.mila zlata...ale nakoniec budem stimulovat pri Marsikov 😉 🙂 ..lebo Durechova je dlhodobo PN.

yeliel
31. jan 2011

@nechsazadari a co ty moje uz si bola na tom koznom? 🙂 nevacim preto co som pisala sunday 😉 ziadost,mrcha,vsetko do kopy ale to nie ja to hrmony 😀 😀 😀 😀