2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@franina uz netestuuuuuuuuuuuuuuj 😀 😀 😀 co si pocne s tebou manzel, ked sa mu zblazis 😀 😀 😀
Ja som teda velmi zvedava na pondelok. Inak sme sa s manzelikom rozhodli, ze este jeden pokus v Heliose a potom treti skusime v inom CAR. A potom uvidime, drahy tvrdi, ze adopcia najskor za 5 rokov, ked bude mat 40. Ze dovtedy robime deti my 😀 😀 😀
@nechsazadari pekne chod..... ja upratujem. Ale uz musim zatvorit kona, lebo mi to ide strasne pomaly, stale som tu. A metla caka 😀 😀 😀
@noe ale vieš , asi nemôžeme mať všetko, to , že je krásny dom, nové auto a neviem ešte čo všeličo , nie je všetko....
prepáč, ale aj matky , ktoré sú ako píšeš soc.prípady a nemôžu dať deťom všetko , myslíš teraz hmotné veci, nie je to všetko...aj oni túžia byť mamičkami a dávať svoju lásku svojmu dieťatku a počuť od dieťatka to kráásne slovo mamička....
nechcela som sa Ťa dotknúť, ale všetci fakt nemôžu dostávať dary a mať domy ....
pekný večer
@mirka321 si ma nepochopila. Ja netvrdim, ze len bohati si zasluzia byt rodicmi. Ja hovorim, ze je nespravodlive (prave to bolo v spravach, cigani sa rozkrikovali) ked ma zena 8 deti a posiela ich zobrat, alebo 16 rocna pubertacka ani nevie ako otehotnie a potom sa tak aj sprava, a odnesie si to dieta..... to mi trha srdce.
Poznam mamicky, ktore su sami, nemaju vela ale o to jedno babatko sa staraju tak,ze by mohli byt prikladom vsetkym ostatnym. Lenze su tisice takych, ktore rodia ako zajace a tak sa aj k detom spravaju. Pozname jednu taku, byva nedaleko mojich rodicov. Kazde dieta ma s inym, kazdu chvilu posiela tie deti zobrat, pred par dnami pustili chlapa s ktorym ma jedno dieta z basy a mozme cakat, ze je za chvilu zas tehotna. A trha mi srdce, ked stoja tie deti pred nasimi dverami a mama si doma sunky vala a caka, ze sa o nu male deti budu starat.
Ale ak tvrdis, ze preto ze mam sikovneho manzela, ktory dokaze zarobit korunky, nemam narok na babatko, tak ti dakujem 😒
@yeliel ahoj tigriiiiiiik 😉 ja som v pohode a dam ti recept. Od 14.00 do 14.45 som mrzla pred domom. Som sa vybuchla ako som vynasala odpadky, a aj brana zamknuta, tak som stepovala na zahrade. Zachranila ma buduca svagrina, ktora nasla nahradne kluce 🙂 takze sa dnes uz len vytesujem, ze som v teple 😉
ahojte .
doma mám lazaret...svokra má druhé antibiotiká.....manžel začal od dnes fičať na antibiotikách tiež a škaredo kašle a aby švagor nezaostával tak aj on sem-tam zakašle a vraj ho bolí hrdlo 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 Zajtra asi navarím a vypadnem niekam preč z tohto brlohu plných bacilov 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@annamary27 - správne- utééééč! 😉 😀 😀 😀
@yeliel - a kde sa nabrala tá nervo-Zitka? Aj keď hádam od včera už je aj preč, že?
ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
ako sa darí? čo máte nového?
@yeliel ako sa darí? ako je v novom centre?
@noe @franina juuuj som straaašne zvedavááááá, držííííím moooc palčeky 🙂 a posielam TTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀
@franina ahoj.... ja sa zajtrajska bojim a najradsej by som bola, keby ani nebol 😠 Na negativne spravy nikdy niesi pripravena. Ja som dnes testovala a uz nemam ziadnu nadej. Takze vlastne ani neviem naco tam zajtra idem, ked viem vysledok. No ale ked to chcu mat na papieri 😒
Ale ty cakas krasne HCG, tak nemas byt preco nervozna 🙂
@noe, @franina - myslím na vás a držím palce! Zajtra budem s napätím čakať na výsledok. Nech vám tie posledné hodiny do výsledku uletia.
Baby neviete, keď chcem ísť ku kožnej, potrebujem mať papier od svojej obvoďáčky? Narobili sa mi akési akoby exematické fliačiky kade- tade po tele- dokonca aj na viečku a na ústach. Tak by som sa tam asi mala čo najskôr dokopať... 😒
@nechsazadari dakujeme aj ked sa uz pripravujem na nie celkom pozitivne spravy...
a ano bohuzial potrebujes od obvodacky papier, nezrusili ten debilny zakon 😠 a chod cim skor...
@annamary27 dakujem 🙂
@annamary27 - ako sa mávaš? Cez víkend u vás netriaslo? Teda okrem kašľa celej rodiny. Dúfam, že si všetkým bacilom odolala! 😉
@sunday1 ahoj moja...ale vrrrrrr...moja ziadost si kdesi lieta svetom z poistovne ju poslali a v Car ju nemaju...tak im tam vyvolavam kazdy den,,26 ju odoslali z poistovne a do nesneho dna ju v Car nemaju...takze mi je to precudesne cudne,,tak som v takej malej vyvrtke 😀 este k tomu som dnes aj mrchu dostala tak pokracujem nervaceni 😀 a co ty ako?uz papam chlorellu. 😉
@nechsazadari a co ty moje uz si bola na tom koznom? 🙂 nevacim preto co som pisala sunday 😉 ziadost,mrcha,vsetko do kopy ale to nie ja to hrmony 😀 😀 😀 😀

@nechsazadari uz chcem aby bol pondelok 13:15 hod. 😅