icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

nechsazadari
31. jan 2011

@yeliel - ešte som nebola, lebo mám obvoďáčku v mojom rodnom meste (je skvelá a mienim si ju nechať). Zajtra idem zasa do susedného mesta- asi 10 km, na sono. Na to sa teším už mesiac, to neodložím, ani za svet 😵 Takže pôjdem v stredu. Zoberiem knihu a tiež si asi precvičím nervačenie, lebo u kožnej je to vždy nekonečný príbeh. Ale možno ma tam do ordinácie natlačia ľudia z čakárne, lebo mi tie rôzne fľaky pribúdajú tuším z minúty na minútu. (moja hypochondria je v šoku, že mi niečo fakt je 😝 ) Skúšala si čeknúť poštu kvôli tej žiadosti? Takéto zbytočné zdržovanie je na porazenie 😠 a mrcha asi jedného neupokojí, že? Nech sa ti to rýchlo a hlavne k spokojnosti vyrieši!

sunday1
31. jan 2011

@yeliel Tebe sa snáď všetko naťahuje, pamätám si tie peripetie pred KET 😠 Hlavne vydržať, teraz sa to už musí podariť 😉 Čítam, že si sa predsa odhodlala skúsiť to s Maršíkom, myslím, že bude v pohode. V Iscare bol riaditeľom alebo niečo v tom zmysle, tak musí byť šikovný 😉 Ja som dnes dostala super pracovnú ponuku, tak rozmýšľam, čo mám robiť 😒

wera
31. jan 2011

ahojte babuľky 🙂

@yeliel a kedy začínate stimulku? ostatné vyšetrenia ktoré si si chcela dať porobiť už máš? budem Ti strašne moc držať palčeky a verím že za chvíľku budete všetky babuľky odtiaľto už tehuľky 🙂 🙂 🙂

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 jo mne sa to vsetko a vzdy natahuje 😝 nic nikdy nejde normalne..sak aby som sa nenudila a mala vzruso😀 Rozhodla som sa pre Marsika preto,ze uz nbudem cakat na nevim kedy pride Durechova 😀 😀 😀 a nechce sa mi do seba tlacit prednison len tak,,nerobi mi dobre 😝 tak necha ma berie do parady on 😀 😀 😀

@wera dakujem moje 😉 🙂 no moja ziadost sa zatulala,,trochen a mrcha ja od dnes uz tu..tak sihacky ,,nahannacky ziadosti aby som mohla zacat 😀 😀

@nechsazadari skusala som mozne aj nemozne uz vedia o mne vsade 😀 😀 😀 drzim palceky na sone 😉 🙂

noe
31. jan 2011

@annamary27
@franina
@piskotka207
@nechsazadari
@chicca555
@sunday1
@yeliel
@wera
Ahojte babulky. Sprava dnesneho dna ma nesklamala 😠 Vypisala som novu ziadost a ideme do druheho kola. Nasi milacikovia to zabalili 😒 😢

noe
31. jan 2011

@franina moja ako si dopadla? halooooooo ozvi sa 😕

yeliel
31. jan 2011

@noe ahoj zlatko..to je mi luto..prajem vela sil do noveho boja 🙂

kefalinek
31. jan 2011

@noe ahojcek to mi luto, budeme ti drzat palceky pri dalsom pokuse
ja som si dnes zafarbila vlasy samponom bez amoniaku a je na 6-8 umyti,dufam, ze som nieco nevyviedla zle klop klop
teraz idem piect tvarohove buchy,lebo mam na ne nenormalnu chut, teda mame 😀 😀 😀

wera
31. jan 2011

@noe zlatinko je mi to úprimne ľúto, tak som na Teba myslela a držala palčeky...
ale verím že druhé IVFko bude pre Vás úspešné tak ako bolo pre nás to naše 😀
ak sa dá tak si sprav teraz nejakú radosť... choď si kúpiť niečo pekné čo poteší Tvoje srdiečko 🙂

noe
31. jan 2011

@yeliel
@kefalinek
@wera dakujem babulky..... ja neviem ci mi to nedochadza. Sedim tu ako zamrznuta a slzy nikde. Asi mi to dojde, ze je koniec az ked pride cervena 😢 Manzelik pride v stredu po mna a pojdem na mesiac zmenit vzduch do Belgicka a ked nam schvalia ziadost, tak sa vratim a sup bojovat 🙂 Musi sa to podarit, aj keby som mala toho bociana za nohy dotiahnut 🤐

kefalinek
31. jan 2011

@noe pekne sa aspon prevetras,zmena prostredia ti pomoze ,neboj aj nam vyslo az druhe IVF , a sme tu stale s tebou

sunday1
31. jan 2011

@noe Je mi to naozaj ľúto 😢 Som ale strašne rada, že to nevzdávaš. Vieš, že si strašne silná baba? To Ťa ten bocian fakt bude musieť brať vážne, takže určite čoskoro priletí. Myslím na Teba, aby to čo najskôr prebolelo.

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 baby ja tak romzylslam ,,ze uz sem ani nepatrim lebo toto bude moje 3IVF 😝

sunday1
31. jan 2011

@yeliel Cica, čo si sa zbláznila? 😀 To by sem už nepatrila žiadna, ani tehuľky, ani zúfalky 😀 😀 😀

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 asi mi dnes sibka 🙂 to z toho stresu koli tej ziadosti..som si za odmenu spravila varene vinko 😀 😀 😀

franina
31. jan 2011

@noe
@yeliel
@sunday1
@wera
@nechsazadari tak ze som si poplakala, som bola v horucej vani vyse hodiny, tak ze viete asi ako som dopadla, spravicka negativna... 😢 😢 😢 😢 neviem, co a ako dalej.... 😢

sunday1
31. jan 2011

@yeliel No vidíš, urob si pohodičku a vykašli sa zatiaľ na žiadosť. Ak nepríde do konca týždňa, potom je najväčší čas urobiť v car ohňostroj 😉

sunday1
31. jan 2011

@franina Moje, na Teba som sa spoliehala, že keď to našej @noe nevyšlo, tak Ty vylepšíš štatistiky 😢 Je mi to úprimne ľúto. A aké bolo HCG? 0 alebo bolo "len" nízke?

yeliel
31. jan 2011

@franina moje to ma mrzi..tak aj noe aj tebe prajem vela sil aj nam vsetkym 🙂

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 ozaj na prednison mozem vino? 😀

sunday1
31. jan 2011

@yeliel To neviem, ale trošku vareného Ťa nezabije 😉 Ja som si na plese trošku vínka dala a bolo to v pohode 😀

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 sak ved zistim 😀 😀 😀 ked ma tu neuvidite tak ja po mne 😅 😀 😀

franina
31. jan 2011

@sunday1 ani neviem ci tam bolo hcg.. lebo som sa dohodla so sestrickou, lebo som isla do roboty, ze ked bude pozitivne tak mi zavola, ale ked negativne tak mi nebude volta, ale uz o 13 15 hod. som vedela ze to nevyslo tak som zavolala ze ci uz mozem prestat brat lieky a ona povedala ze hej... viac sme sa nerozpravali lebo by som sa rozplakala a to som nechcela v robote pred vsetkymi....

@yeliel ano tiez prajem kazdej vela sil, sice ja teraz nemam vobec silu, ani na myslenie...

sunday1
31. jan 2011

@franina Je mi ľúto, že Ti neviem pomôcť ☹ Aspoň Ti posielam pozitívnu energiu a myslím na Teba 😔
@yeliel Tak sa rýchlo ozvi, aby sme vedeli, že si OK 😀 😀 😀

yeliel
31. jan 2011

@franina viem moja..teraz je to take cerstve,neboj ta energia pride..ty mas za sebou 1IVF a teraz KET?

yeliel
31. jan 2011

@sunday1 zatial som Ok 😅 vinko je dobrucke 😀 😀 😀 este vianocne 😅

annamary27
31. jan 2011

@nechsazadari ahoj,moja.Ja som to zemetrasenie necítila,práve som v tom čase triedila recepty z roboty,ale kolegynka o pár kilometrov od nás vraj cítila ako sa trasie vitrínka.
Celý víkend som skákala okolo pacošov a vyvárala som.V sobotu som vybehla za našimi,včera za krstnou,ale asi ma už niečo dobieha,bolí ma hruď,pomaly sa mi začínajú pretrhávať priedušky a poobede som mala 37,6teplotu.Bol by zázrak ,aby v tom sídle chorých aspon niečo neštrajchlo,ale možno to nebude mať taký dramatický priebeh ako u svokry,ked beriem kopu prípravkov na imunitu.
Predstav si došli mi papiere z GF,tak vyšli im z hematologie tie isté výsledky ako robila moja gyn pred rokom.Ona mi povedala,že je všetko o.k a ony ma s tým posielaju na hematku,no som zvedavá čo z toho bude.

franina
31. jan 2011

@sunday1
@yeliel ano 1IVF aj 1KET, dakujem dievcata ... ☹

annamary27
31. jan 2011

@noe ajooooj,tak to mi je lúto,že to nevyšlo.tfuj-tfuj držím palčeky do dalšieho kola.
Mne prišli výsledky z CAR kvoli hematologii.Su presne také isté ako robila moja gyn,ona povedala,že je to o.k. a z Car ma posielaju na hematologiu,tak nechápem prečo. 😒 Skúsim skočiť zajtra k nám na tú hematku,ale celý víkend som sa starala o troch chorých/mm,svokra,švagor/ a asi začína už aj na mna niečo liezť. 😝

yeliel
31. jan 2011

@annamary27 cavelo..ja som to mala podobne..moja gyndoska povedala,ze je to Ok a ja som tie vysledky porovnala z babou od tial z konika a poradila mi,ze to nieje ok.tak som bola na hemato a jasne,ze to nebolo Ok..mozno tvoja gyndoska nema taky prehlad ako v GF..ak mas mutaciu V.Leiden tak uz je to na hemato... 😉