2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel ja mám papiere aj od mojej gyn a su presne také isté,len z centra mi tam zaškrtli to,že ,,heterozygot.
@annamary27 sak ano su take iste ..ine ani nemozu..ale tvoja gyndoska ta nikam neposlala lebo podla nej to je v poriadku ale v Car sa tej problematike viac rozumeju..to som ti chcela vysvetlit .. 🙂 to heterozygot znamena ze mas neaku mutaciu podedenu po jednom z rodicov 😉
@yeliel no už to tu čítam na fore,ale nechám to na hematku,lebo tam rozoberaju rozne lahké aj ťažké formy,tak sa nechcem plašiť dopredu.
@annamary27 zalezi ze pri akom slovicku mas pridelene to heterozygot..ale mas pravdu nechaj to na hemato..nic strasne to tak ci tak nebude 😉 🙂
@annamary27 Hi-hi, ja som lepšia, ja som homozygot 😀 😀 😀
@sunday1 zatail neviem čo je lepšie a čo horšie 😖
@annamary27 Ja to mám z oboch strán - aj od mamy aj od otca, Ty "len" od jedného, takže ja som ťažší prípad. Vzhľadom na to, že moja mama to musí mať tiež a bez toho, aby o mutíciách vôbec vedela, bez problémov porodila 2 deti, netreba to brať nejak zvlášť tragicky, ale v našom prípade je to lepšie podchytiť, lebo to môže spôsobovať problémy v tehotenstve. Mne to hematologička vysvetlila tak, že to nie je choroba, len mutácia, ktorú má polovica ľudí.
@yeliel - ako si písala, že sem nepatríš...Ani mňa sa tu tak ľahko nezbavíte. Takéto zlaté baby som inde nenašla. Tie druhé sú jednoducho cudzie, vy ste tu "moje" 😉 🙂 🙂 🙂
@noe, @franina - ja to beriem tak, že otehotnieť pri prvom pokuse je obrovské šťastie a náhoda a každým ďalším pokusom sa to presúva z náhody na istotu. Oddýchnite si, zregenerujte sa a chystajte sa na tutovku. Všetko nakoniec dobre dopadne a hotovo!!! (slová "a hotovo" zabrali, keď som si povedala, že sa drobec uchytí- nech to aj vám prinesie šťastie)
@annamary27 - aspoň, že vás to zemetrasenie obišlo. S tou hematológiou je to zvláštne, ale ako som ti už hovorila: radšej nech niečo nájdu a vyriešia, hlavne, aby to pomohlo. Dúfam, že teraz odpočívaš a teplota sa rozhodne vrátiť čochvíľa do normálu.
ahojte...ide zajtra niekto do GF? Rada by som sa s niekým aj osobne stretla a porozprávala. Ja idem zajtra na krv a UTZ.
@sunday1 dakujem za vysvetlenie 😵
@nechsazadari 😀 😀 😀
ahojte babay....
je tu niekto kto mal kratky protokol s stimuloval Gonalom?
@yeliel mala som toho viacej, druhý DC bol decapeptyl a potom gonal prvé 3 dni 300 jednotiek a od 6. dňa 225 jednotiek a menopur k tomu asi tak do 14. dňa, mala som pero 900 a 450 tuším 3 ks
zatiaľ nové nič, len som bola u toho liečiteľa ako annamary, takže teraz máme liečiky a uvidíme, ale chceme ísť do RF Brno, GF už nie, z druhej stimulky som bola veľmi sklamaná, mala som pocit, že im ide o peniaze a nie o nás, ale to je môj pocit, tak tam radšej nepôjdem a Ty začínaš so stimulkou? v ktorom centre si zakotvila?
@franina ja neviem fakt to bolo take cudnem,ze ked si pichnem 2krat gonal mam prist na kontrolu a uvidime ci vobec budeme pokracovat a dal mi recept len na jedno pero,ze ked nic z toho tak naco mi budu pera doma stat ☹ Sak ale co moze vidiet po dvoch dnoch? ☹ ja som pri prvej stimulke stimulovala do 20Dc aby vobec nieco bolo ☹

@franina mojko idem ta trosku utesovat 🙂 aj ked viem,ze teraz to nema zmysle,ale nevzdavaj to..prve IVF sa malokomu podari to druhe uz bude uspesne 😉 🙂