2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
to je moja oblubena rozpravka 🙂 nech ta trocho rozosmeje 😵
@sunday1 ahoj moja 🙂 dakujem toto som si potrebovala precitat..vies ja som gonalom uz stimulovala ale mala som dlhy protokol a vtedy som ho vypichala strasne vela ..zacinala som na 150 a pridavalo sa az na 250 ..tak preto ta panika,ked povedal,ze mi predpise len jedno prero a o dva dni mi povie,ci vobec pokracujem,ze ako to moze za 2dni vediet ☹
@yeliel Myslela som to tak, že podľa nich taký vážny prípad, aby si musela tak dlho stimulovať 😉 Však si písala, že Ti porobila nejaké vyšetrenia a tak 🙂 Mysli pozitívne, určite sa to podarí 😉 Ja som dnes bežala jak blázon skontrolovať schránku, či tam už mám nový Jonášov výpočet a nič 😒 Tak snáď zajtra 🙂
Ahojte žienky, po dlhšom čase sa ozývam. 2 týždne som bola v nemocke, mala som zas špinenie 😠 Včera ma pustili a dnes som ešte bola v BA na Kramaroch na sone, ale všetko je ok, tak som už spokojnejšia a možem sa vam začat venovať. 😉
@sunday1 nebolo to nič vážne, dr mi povedal, že to špinenie mohla sposobit maternica, že sa ešte može čistit 😅 , ale aj tak si ma tam nechali na pozorovaní, ked som riziková.
V Ba som bola u dr Čunderlíka.
Z Heliosu som odchadzala v tom že čakáme monoamnialne jednov. dvojíčky, ale v nemocke sa im to nepozdávalo, len v 14 tt sa im to nedalo presne stanovit, tak som musela cestovat do Ba a tam mi potvrdili, že v nemocke mali pravdu, čakáme biamniláne jednov. dvojky.
@sunday1 Ano Mudr bol milý, mala som z neho dobrý pocit.
Tak na vysvetlenie: monoamnialne maju všetko jedno, aj placentu, amnionový vak aj vonkajší plodový obal, tieto dvojíčky su najrizikovejšie.
biamnialne: maju jednu placentu ale vak aj obal ma každe svoje. To je ta lepšia varianta, ale aj tak od 20 tt budem musiet byt sledovaná v ambulancií pre rizikovu graviditu . Aspon budem pod dohladom.
Dievčatá, našla som na nete (www.ulozto.cz) DVD s cvikmi Mojžišovej na stiahnutie.
@yeliel - pri prvom protokole mi pekne nastimulovali 13 vajok, z toho 12 zrelých a tak som bola tiež trochu nervózna, keď mi menili pri druhom protokole systém pichania. Aj toho Gonalu (mimochodom zo všetkých injekcií najobľúbenejšieho 😝 ) som mala oveľa menej. A narobilo mi to 15 vajok s 13 zrelými. Lekári sú bohužiaľ niekedy taký divní roboti, ale dúfajme, že v hlave im to funguje. 😉 Ak by ti to nejako pomohlo, tak v chladničke mám stále asi do 3\ 4 plné Gonalové pero....
@noe - super, že máš pri sebe mačacieho utešiteľa a o chvíľu aj toho dvojnohého 😀
@franina - skúšky ako? Dá sa ti sústrediť? Či aspoň máš niečo pri čom treba myslieť na niečo iné?
@annamary27 - bola som včera u tej kožnej. Mám niečo čomu sa hovorí tehotenský herpes. Našťastie to nie je vírus a ani to tak veľmi nebolí. Ale svrbíííí. Som teraz taká malá obludka, tak sa pôjdem v pondelok zasa lekárke ukázať a dať jej trošku krvi. MM išiel zasa na 2 dni do Skopčákova, tak si budem vymkýnať ruky a natierať si aj chrbát sama 😝 😉

@noe ajooooj,tak to je dobré,že si to takto prekonala a ideš dalej 😉 a tešís sa aj na iné veci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .Držím palčeky do dalšieho boja. 😵 Ja som objednaná na hematologiu a ešte budem musieť niekedy vybehnuť zas do centra na imuno,takže sa vklad mrazáčikov poriadne odsunie,kým sa všetko vyšetrí,ale budeme vedieť na čom sme a čo treba urobiť kvoli zdárnemu koncu 😉 .Uži si BE 😎