icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
2. feb 2011

@noe ajooooj,tak to je dobré,že si to takto prekonala a ideš dalej 😉 a tešís sa aj na iné veci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .Držím palčeky do dalšieho boja. 😵 Ja som objednaná na hematologiu a ešte budem musieť niekedy vybehnuť zas do centra na imuno,takže sa vklad mrazáčikov poriadne odsunie,kým sa všetko vyšetrí,ale budeme vedieť na čom sme a čo treba urobiť kvoli zdárnemu koncu 😉 .Uži si BE 😎

noe
2. feb 2011

@franina

https://www.youtube.com/watch?v=uWxz_v5RWnE

to je moja oblubena rozpravka 🙂 nech ta trocho rozosmeje 😵

sunday1
2. feb 2011

@noe Som rada, že si na tom lepšie a tešíš sa do ďalšieho kola 🙂 Nezabudni sa z Belgicka čo najskôr ozvať 😉

yeliel
2. feb 2011

@sunday1 ahoj moja 🙂 dakujem toto som si potrebovala precitat..vies ja som gonalom uz stimulovala ale mala som dlhy protokol a vtedy som ho vypichala strasne vela ..zacinala som na 150 a pridavalo sa az na 250 ..tak preto ta panika,ked povedal,ze mi predpise len jedno prero a o dva dni mi povie,ci vobec pokracujem,ze ako to moze za 2dni vediet ☹

sunday1
2. feb 2011

@yeliel A povedala Ti Ďurechová, prečo teraz krátky protokol?

yeliel
2. feb 2011

@sunday1 nie moja nepovedala,len tolko ze podla nej je pre mna vhodnejsi kratky ,no a teraz je uz PN

sunday1
2. feb 2011

@yeliel Asi si mala dobré výsledky vyšetrení 😉 Len tak mimochodom, aj môj "krízový" gynekológ je dochrámaný, bol lyžovať cez zimné prázdniny a zlomil si panvu 😖

yeliel
2. feb 2011

@sunday1 no ja neviem ..co to ma z vysledkami? ja mam PCO tak vtedy je vraj lepsi dlhy..ale tak ved oni vedia.. 😝

sunday1
2. feb 2011

@yeliel Myslela som to tak, že podľa nich taký vážny prípad, aby si musela tak dlho stimulovať 😉 Však si písala, že Ti porobila nejaké vyšetrenia a tak 🙂 Mysli pozitívne, určite sa to podarí 😉 Ja som dnes bežala jak blázon skontrolovať schránku, či tam už mám nový Jonášov výpočet a nič 😒 Tak snáď zajtra 🙂

yeliel
2. feb 2011

@sunday1 robila mi len hormonalny profil...ale tak to neriesim preco dala ona kratky co lekar to iny postup,verim,ze vedia co robia..Toho som ja este neskusala 🙂

evasbk
2. feb 2011

Ahojte žienky, po dlhšom čase sa ozývam. 2 týždne som bola v nemocke, mala som zas špinenie 😠 Včera ma pustili a dnes som ešte bola v BA na Kramaroch na sone, ale všetko je ok, tak som už spokojnejšia a možem sa vam začat venovať. 😉

sunday1
2. feb 2011

@evasbk Nestraš, dávaj na Vás všetkých pozor 😉 U koho si bola na Kramároch?

evasbk
2. feb 2011

@sunday1 nebolo to nič vážne, dr mi povedal, že to špinenie mohla sposobit maternica, že sa ešte može čistit 😅 , ale aj tak si ma tam nechali na pozorovaní, ked som riziková.
V Ba som bola u dr Čunderlíka.
Z Heliosu som odchadzala v tom že čakáme monoamnialne jednov. dvojíčky, ale v nemocke sa im to nepozdávalo, len v 14 tt sa im to nedalo presne stanovit, tak som musela cestovat do Ba a tam mi potvrdili, že v nemocke mali pravdu, čakáme biamniláne jednov. dvojky.

sunday1
2. feb 2011

@evasbk A aký je v tom rozdiel? Vôbec tým výrazom nerozumiem 😕 MUDr. Čunderlík je najlepší ultrazvukár na Slovensku, uňho si bola v dobrých rukách 😉

evasbk
2. feb 2011

@sunday1 Ano Mudr bol milý, mala som z neho dobrý pocit.
Tak na vysvetlenie: monoamnialne maju všetko jedno, aj placentu, amnionový vak aj vonkajší plodový obal, tieto dvojíčky su najrizikovejšie.
biamnialne: maju jednu placentu ale vak aj obal ma každe svoje. To je ta lepšia varianta, ale aj tak od 20 tt budem musiet byt sledovaná v ambulancií pre rizikovu graviditu . Aspon budem pod dohladom.

kefalinek
2. feb 2011

@evasbk ahoj no to som ani nevedela,ze dvojicky sa takto delia, no my sme dnes videli dve krasne bijuce srdiecka, len moj doktor je asi trochu mimo lebo uz druhy tyzden sme v 5tt 😀 😀 😀
evi aj ja som v rizikovej poradni,ale mala som uz rizikove tehu pri malej

evasbk
2. feb 2011

@kefalinek tak som to do teraz netušila ani ja 😕
Inak, kde chodíš na rizikovu??? ja som bola hospitalizovaná v PB, lebo moj dr tam mávam niekedy služby, tak ma mal pod dohladom 😉 Ale ty čakáš dvojvaječné, že??

kefalinek
2. feb 2011

@evasbk ano dvojvajecne no teraz chodim ku dr. Kutis a dr. Ďurček, a ku komu chodis ty??

yeliel
2. feb 2011

@evasbk ahoj zlatko..opatrujte sa vsetci 😉 🙂

sunday1
2. feb 2011

@evasbk Tak som zas o niečo múdrejšia 😀

evasbk
2. feb 2011

@kefalinek aha poznám ich len z vizity. Mna mal nastarosti primár Furo, ale moj dr je Pecina, je to naš rodinný doktor 😉

evasbk
2. feb 2011

@yeliel ahojky, davam pozor. Mám nariadený prísny kludový režim, tak idem zalahnut do perín a kukat na dr hausa 😉

evasbk
2. feb 2011

@sunday1 nie len ty 😀 Ja som na dr kukala ako vajco, čo mi to hovorí, ked mi to vysvetloval

sunday1
2. feb 2011

Dievčatá, našla som na nete (www.ulozto.cz) DVD s cvikmi Mojžišovej na stiahnutie.

kefalinek
2. feb 2011

@evasbk jej doktor pecina ma operoval pred 10 rokmi mam krasnu jazvu na brusku 😀

nechsazadari
3. feb 2011

@yeliel - pri prvom protokole mi pekne nastimulovali 13 vajok, z toho 12 zrelých a tak som bola tiež trochu nervózna, keď mi menili pri druhom protokole systém pichania. Aj toho Gonalu (mimochodom zo všetkých injekcií najobľúbenejšieho 😝 ) som mala oveľa menej. A narobilo mi to 15 vajok s 13 zrelými. Lekári sú bohužiaľ niekedy taký divní roboti, ale dúfajme, že v hlave im to funguje. 😉 Ak by ti to nejako pomohlo, tak v chladničke mám stále asi do 3\ 4 plné Gonalové pero....
@noe - super, že máš pri sebe mačacieho utešiteľa a o chvíľu aj toho dvojnohého 😀
@franina - skúšky ako? Dá sa ti sústrediť? Či aspoň máš niečo pri čom treba myslieť na niečo iné?
@annamary27 - bola som včera u tej kožnej. Mám niečo čomu sa hovorí tehotenský herpes. Našťastie to nie je vírus a ani to tak veľmi nebolí. Ale svrbíííí. Som teraz taká malá obludka, tak sa pôjdem v pondelok zasa lekárke ukázať a dať jej trošku krvi. MM išiel zasa na 2 dni do Skopčákova, tak si budem vymkýnať ruky a natierať si aj chrbát sama 😝 😉

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Došiel mi výpočet od Jonáša 🙂 Ide sa na to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
3. feb 2011

@sunday1 drzim palceeeeeeeeeeeeeeeeee TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

sunday1
3. feb 2011

@janemari Ďakujem 🙂 Ako malinká? Vidím, že ste sa už prebojovali do 30tt 🙂 🙂 🙂

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 ahoj no parada cica...tak kedy si to tehotna? 😉 🙂