2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@noe
@annamary27
@nechsazadari
@yeliel
@sunday1 ahojte dievcence ! hlasim sa, je mi troska lepsie, dneska som urobila velmi velmi tazku skusku, z ktorej som minule vyletela.... tak ze sa tesim... snazim sa na to nemysliet aj ked sa to velmi neda, moj manzel ma podporuje a povzbudzuje tak ze aj to mi dava silu... v praci je frmol tak ze tam tiez nemam sancu na to mysliet... uz teraz viem, ze to bude ok ...
a ako sa vy mate?
@sunday1 ja ti ani neviem,pri ultrazvuku povedal,ze je to ok ale sak to bol len 2den pichania tak asi sa moc nedalo vidiet 😀 no a vravel,ze ak bude nieco zle a uvidi,ze to nema sancu tak ma dnes stopne ,podla krvicky sa chcel rozhodnut,tak som cakla,ze ci nezazvoni fon a nepovedia mi nieco zle. 😝 ale kedze nezazvonil tak pokracujem ako mi dal rozpis 🙂
@sunday1 myslis? jo keby si mala pravdu..moj drahy povedal,ze to zas budu nervy a tie tvoje nalady,,najredsej by som sa na mesiac odstahoval 😀 😀 😀 ale pritom ked to hovoril tak ma drzal za ruku..ale po 1navsteve u Dr.zadrel taku hlasku,ze som sa tak rehotala,videl ze som hotova a hovori,,co bojis ,,neboj,,bude to 3,30 a 45cm len este neviem co to bude 😅 😀 😀 😀 😀
@sunday1sak vies,,muz 😀 😀 😀 tresne co ho napadne 😅
ahojte babulky 🙂
nehnevajte sa že vám sem tak vpadám, ale už skúšam všade. V októbri som mala MA ☹ v 5 mesiaci a teraz 19.1. som mala KET bohužial negatívne . Neostal vám niektorej gonal ,lebo by som chcela začať hned s novou stimulkou a som od začiatku samoplatca už 4IVF.Tak za nejakú rozumnú cenu by som potrebovala zohnať.
Ak ano píšte prosím IP.

@sunday1 vzduch si vytalcala tak pokial nebola kvapka na ihle? ci ? 🙂