icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 vzduch si vytalcala tak pokial nebola kvapka na ihle? ci ? 🙂

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Presne tak. Inak som sa pýtala sestričiek, či by veľmi vadilo, keby som sa náhodou trafila do žili, ale že vraj nie 🙂

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 este jedna otazocka..pytam sa ako debilko 😀 😀 😀 si vytlacala vzduch ked uz bola ta malicka ihla? 😕 ci ked bola ta zlta co si nou miesala? 🙂 sa pripravujem na 7.2 po tutu mutu a ja cetrotide 😀 😀 😀

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Už s tou malou. Budeš si ho pichať sama? Mne s tým pomáhal manžel.

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 ale miesas aj natahujes s velkou ,ze? 🙂
budem sama ,,ten moj na take nieje 😉 len by ma rozculoval 😀 😀 😀

sunday1
3. feb 2011

@yeliel 😀 😀 😀 Áno, všetko pripravuješ veľkou a picháš malou. Znie to hrozne 😀 😀 😀 A Ty už včeličkuješ???

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 jo jo vcelickujem,sak preto som stresovala,,dnes som si uz pichla 3vcielku gonalu do bruska ...picham 150j od zajtra 225 a 7.2 pridavam aj cetrotide no a samoska som na fraxiku 🙂
Dik za vysvetlenie.. 😉 🙂

sunday1
3. feb 2011

@yeliel A to sa ani nepochváliš? 😠 Ja som si myslela, že si namosúrená, lebo si prešvihla tento mesiac a začneš až o mesiac. Najprv mi vôbec nedochádzalo, prečo sa pýtaš na Cetrotide 😕 Dnes si bola na kontrole?

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 ako ze sa nepochvalim,,,ved som tu pisala,ze sa bojim jak fras ci ma po dvoch dnoch pichania doktorko nestopne,, 😖 ano dnes som bola ..a dal mi rozpis na dalsie dni ako mam pichat vcielky som 4DC a 3den vcelickovania 🙂

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 preto som aj tak nahanala tu ziadost lebo som dostala mrchu tak v ten den som voala ako o zivot lebo som mala zacat pichat na 2DC ,tak bolo vzruso 🙂

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Mne to akosi nedochádzalo 😀 😀 😀 Ja som si furt myslela, že rozmýšľaš dopredu 😀 A čo Ti Maršík povedal, rozbehli sa dobre vaječníky?

franina
3. feb 2011

@noe
@annamary27
@nechsazadari
@yeliel
@sunday1 ahojte dievcence ! hlasim sa, je mi troska lepsie, dneska som urobila velmi velmi tazku skusku, z ktorej som minule vyletela.... tak ze sa tesim... snazim sa na to nemysliet aj ked sa to velmi neda, moj manzel ma podporuje a povzbudzuje tak ze aj to mi dava silu... v praci je frmol tak ze tam tiez nemam sancu na to mysliet... uz teraz viem, ze to bude ok ...

a ako sa vy mate?

sunday1
3. feb 2011

@franina Ahoj 🙂 Gratulujem k skúške 😉 To je super, že sa z toho pomalinky dostávaš, už to bude len lepšie 😉 A manželík nech sa len pekne stará 😉 😀 😀

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 ja ti ani neviem,pri ultrazvuku povedal,ze je to ok ale sak to bol len 2den pichania tak asi sa moc nedalo vidiet 😀 no a vravel,ze ak bude nieco zle a uvidi,ze to nema sancu tak ma dnes stopne ,podla krvicky sa chcel rozhodnut,tak som cakla,ze ci nezazvoni fon a nepovedia mi nieco zle. 😝 ale kedze nezazvonil tak pokracujem ako mi dal rozpis 🙂

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Tak je to na dobrej ceste. Dúfam, že o 3 týždne budeme oslavovať pozitívnu krvičku - ideálne by bolo, keby sme oslavovali spolu 😀 😀 😀 Ja som zase neskromná 😀 😀

yeliel
3. feb 2011

@franina ahojcek...grtulujem..si sikovna 😉 🙂
som rada,ze sa citis lepsie 🙂

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 jakaa zurka by bola..ja mam dalsi kontrolu na moje narodky 😀 😀 😀 tedaa ty mas 7den D ..a ja 8 😀 😀 😀

sunday1
3. feb 2011

@yeliel 😀 😀 😀

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 ale inc sa priznam..myslela som,ze budem viac v poho..este nic a uz stresujem 😝

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Len kľudne stresuj, to je určite dobré znamenie 😉 Normálne mám tušáka, že sa Ti to teraz podarí 😉 😉 😉

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 myslis? jo keby si mala pravdu..moj drahy povedal,ze to zas budu nervy a tie tvoje nalady,,najredsej by som sa na mesiac odstahoval 😀 😀 😀 ale pritom ked to hovoril tak ma drzal za ruku..ale po 1navsteve u Dr.zadrel taku hlasku,ze som sa tak rehotala,videl ze som hotova a hovori,,co bojis ,,neboj,,bude to 3,30 a 45cm len este neviem co to bude 😅 😀 😀 😀 😀

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Zlatý 🙂 Tak je objednávka poslaná, výsledok vopred známy (i keď pomer váhy a dĺžky je divný 😀 😀 😀), už len vydržať 😉

yeliel
3. feb 2011

@sunday1sak vies,,muz 😀 😀 😀 tresne co ho napadne 😅

sunday1
3. feb 2011

@yeliel Ešte že ich máme 😀 😀 😀

janik777
3. feb 2011

ahojte babulky 🙂
nehnevajte sa že vám sem tak vpadám, ale už skúšam všade. V októbri som mala MA ☹ v 5 mesiaci a teraz 19.1. som mala KET bohužial negatívne . Neostal vám niektorej gonal ,lebo by som chcela začať hned s novou stimulkou a som od začiatku samoplatca už 4IVF.Tak za nejakú rozumnú cenu by som potrebovala zohnať.
Ak ano píšte prosím IP.

sunday1
3. feb 2011

@janik777 Je tu téma Mám/nemám lieky, tam Ti budú vedieť baby pomôcť. Držím palce 😉

yeliel
3. feb 2011

@sunday1 take tu mame? no paradicka...dobre vediet 🙂

sunday1
3. feb 2011

@yeliel 😀 😀 😀

janik777
3. feb 2011

@sunday1 ja viem ved aj tam skúšam... dík

janemari
3. feb 2011

@sunday1 ano dnes sme sa prebojovali do 30tt aj ked u dokiny to bude stale 29tt.Dnes som mala slabe ruzovkaste spinenie tak som trochu nespokona.Ale bolo to naozaj len rano a trosku poobede tak som podstivo oddychovala a nesilila sa.