icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

shandy
9. aug 2010

ahojte babule, tak ja sa tu nakoniec hlasim 🙂 . dovca sa nekonala, lebo drahy nieco pojedol a bol nepouzitelny na cestovanie...no co uz....najlepsie nic neplanovat 😀
tak pekny dnik prajem 🙂
moni mnaaaaaam bedle vyprazane, slinky mi tecu az na klavesnicu... 🙂
a kdeze ste vsetky?

annamary27
9. aug 2010

@monicka7299 viac som si nedala,lebo ma už motalo na hladný žalúdok a domov mi nepribalili. 😠

monicka7299
9. aug 2010

@annamary27 ja mám doma vodku s chili...... pozývam 😀

kefalinek
9. aug 2010

ahojte baby , tak ta moja mrcha mrchata nechodi a nechodi, uz tyzden meska, od piatku mi je stale zle, aj by som si mylsela, ze som tehotna, keby mozem, ale asi to je neralne aby som otehotnela bez vajcovodov??? ze ale pripadam si tak
monicka a kde to byvas, ze by som sla na vyletik ? ! 😀 😀 😀 😀 😀

monicka7299
9. aug 2010

@kefalinek
@annamary27 holá holá Petržka volá 😉 😀

monicka7299
9. aug 2010

@kefalinek inak bola si už u lekára???? šak to neni normálne 😒

kefalinek
9. aug 2010

monicka nebola zacalo mi to piatok v noci a dnes som nesla lebo ma dovolenku tak ak sa to do zajtra nezmeni tak idem, bojim sa ist na pohotovost,aby ma tam zase nenechali

wera
9. aug 2010

@kefalinek určite zajtra zbehni k dokimu... pre istotu nech Ťa pozrie... a prípadne nech dá vyvolávačku...

... ja som MS dostala v piatok po meškaní 5 dní a v sobotu mi už aj skončila.... teda takúto krátku som v živote nemala.... 😕

@monicka7299 teda tá vodka znie lákavo 🙂 treba si dať trošičku do nosa ešte kým môžeme 😉

@shandy ahojky 🙂

kefalinek
9. aug 2010

moj doky mi vyvolavolacku neda on je taky priroda vie, pozna, zariadi a az potom on 😒

kefalinek
9. aug 2010

monicka len moc nekric hola hola , lebo sa chystam za brachom do blavy tak az ti nahodou nezazvonim u dveri 😅 😅 😅 😅 😅

lubka0506
9. aug 2010

ahojte 🙂 @kefalinek mala by si íst k dokimu nemal by to nechávat na prírodu,aj ten moj to nechával na prírodu a tiež mi vybrali vajcovody...príroda sa s nami hrá!!! a ešte som ti chcela povedat že som ta videla v piatok v meste... 🙂

annamary27
9. aug 2010

@monicka7299 jéééé,v Petržke býva aj moja spolužiačka,myslím na ulici Beňadická.

shandy
9. aug 2010

@kefalinek veru s tou tvojou mrchou to je zahada...tak moja este tiez nechodi, asi ste ma tu fakt nakazili 😀
moni a kde sa dievca z Peeetrzky naslo takmer na Zahori? ja pochadzam kusok odtial 😀 teda od Borinky 🙂

kefalinek
9. aug 2010

dakujem za rady,takze zajtra idem k tomu doktoeovi ste ma prehovorili, ide aj svagrina tak pojdeme dve, bude nam aspon veselsie.
@annamary27
@monicka7299 babenky a vy kedy zacinate so stimulkou ?? ?

annamary27
9. aug 2010

@kefalinek ja idem len teraz na konzultáciu,takže stimulku po schválení rátam tak na koniec septembra najskor.

kefalinek
9. aug 2010

@annamary27 ja som myslela, ze uz teraz nejako zacinate, my mame to KETko, ja verim ze sa rozmrazia tie babulky idem 23.8. na pohovor s embryologickou

kefalinek
9. aug 2010

tak akurat odisla kamaratka robi sestricku na gynde a povedala, ze ta moja mrcha teraz po tom potrate moze haprovat, takze mi je zbytocne ist k lekarovi, teda ak mi bude rano zle tak pojdem

shandy
10. aug 2010

dobre ranko dievcence,
@kefalinek, tak to teda budes asi cakat, kym pride mrcha jedna?
mne inak zatial tiez neprisla, tak som cakanka 😀

monicka7299
10. aug 2010

@annamary27 ja Budatínska 🙂

monicka7299
10. aug 2010

@shandy ja nie som origoš z Petržky 😀 ja som sedlák z dzedziny medzi NM a PN 😀 😀 😀 😀 ja tu len žijem momentálne 😀

monicka7299
10. aug 2010

@kefalinek ja čakám na potvrdenú žiadosť.... " o p ä ť " ......... no a potom uvidím či stihne žiadosť prísť a aby som mohla začať na začiatku septembra .... mala by som doma aj kľud - v škole sa decká eščte neučia a nemusím sa nervákovať ako pri 1.IVF na konci pred vysvečkom a hrozili mu gule 😠 ..možno aj to bol jeden z dôvodov prečo nič...

wera
10. aug 2010

ahojte babulky 🙂

shandy
10. aug 2010

moni, tak ty si sedlak, no ja som tiez sedlak, zabijeme sa, ked sme dobre?? 😀 😀 . tak verim, ze tentokrat ta ziadost uz nebude trvat tolko co minule, si pamatam, ze si s tym mala opletacky riadne 🙄 . no kto vie, co vsetko na to vplyva, ale to vies, ak mas zostat tehotna, tak mozes aj zo skrine skakat a uchyti sa a a udrzi, ak nie, tak ti nepomoze ani svaty pokoj 😒 .
wera@ahojcek moja ako? ako postupujes s tvojimi vysetreniami? a kde sa stratila @yeliel?

wera
10. aug 2010

@shandy tak vyšetrenia zatiaľ nijako... o dva týždne som objednaná na endokrinológiu a potom uvidíme čo ďalej doporučia 🙂

shandy
10. aug 2010

do kelu ja som zabudla, ze este mam ist aj na preventivku, ale pocas toho IVF to nebude dobre, tak to budem musiet posunut...

annamary27
10. aug 2010

ahojte,tak dnes som sa znova presvedčila o tom,že vo firme,kým som bola na Pnke pri prvom IVF fungovali tamtamy o tom,že som tehotná.Prišiel mi toVar a pri jeho vykladaní mi šofér hovorí,že by som to nemala dvíhať,už som tušila voč kráčí.Ja,že prečo?No lebo som počul,že ste vraj tehotná.Tak som mu povedala,že počul šu-šu-šu a tehotná nie som a ked raz budem,tak ma určite neuvidí nosiť ťažké kartony,lebo to budem doma vylihovať v kľude.Človek je doma na dlhšej PN a čo si tí ludia nedomyslia,ale mna sa nikto priamo nespýtal,len si šušká celá firma. 😝 😝 😝 😝 😝 😝

wera
10. aug 2010

@annamary27 jeeej nič si z toho nerob.... takéto "zákulisné klebety" budú vždy a všade... treba sa nad tým len pousmiať 🙂 🙂 🙂 ... ja keď som sa teraz vydávala tak sa mi tiež každý stále pozerá na brucho lebo si myslia že som sa "musela" vydávať.. a ja si just dám ešte také voľné tričko strihané pod prsiami, veď nech majú o čom klebetiť 😝 😀
a zdravíčo je už okey?

yeliel
10. aug 2010

Ahojte babule 🙂
@shandy ahoj moja 🙂 tak zatial niako...moja Dr..ma dovcu..ale tie papiere som dala posudit jednemu Dr.a povedal....ze potrebujem doplnujuce vysetrenie z hemato..ale niesom si ista ci mi ich moja gyn .uz nedavala robit tak po dovolenke tam pojdem..ale som velmi rada a dekujem Ti ,ze sme to minule rozobrali..je to tak ako si vravela nechapem ako to moja Dr.mohla posudit akoze to nieje problem..ten hematolog povedal,ze uz nezavisle od vysledkou doporucuje injekcije pretoze ten faktot tam uz je(ten Levin ved vies 😀 )...dava sa aj ten anopirin ale jeho nazor je ze ak meme take problemi tak injekcije su lepsie..Takze s Ketkom pockam a objednam sa este do Car ked budem mat tie doplnujuce vysetrenia..chcem tomu pomoct najviac ako sa da 🙂 Este raz ti chcem podakovat moja.. 🙂 si naozaj zlata,ja som ani netusila,ze to nieje v poriadku..tak som to drahemu vytmavila..ze sa moze tesit z nasej ordinacie 😀 😀 😀 pa 😵

janemari
10. aug 2010

@annamary27 mi nieco hovor o klebetach.Ja ked som sa vratila s PN sa na mna divno pozerali a postupne som sa dozvedala,jedny si myseli ze som v nemocnici,druhy ze ma operovali,treti ze som tehotna a ostatnych ani neratam.A ked som pocula ze jedna povedalao mne ze ved ona by uz deti ani nechcela mat som sa len 😀 Ako fantazia pracuje u niektorych ludi ...

annamary27
10. aug 2010

@wera zdravíčko,ked myslím,že je už fajn chytí ma taký záchvat kašla,dávam tomu ešte čas do konca týždna,doužívam sirup a ked mi kašel nezmizne,tak si vypýtam papier na plúcne.Teraz som sama v práci,tak neviem ani odbehnúť,aj ked ich mám pod nosom.