icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
12. feb 2011

@yeliel my sme mali OPU vo štvrtok a ťuťu-muťu sme mali v pondelok a spermiogram bol lepší ako ked sme mali ťuťu muťu 5dní pred OPU. 😀 😀 😀

nechsazadari
12. feb 2011

čiže nám z toho vychádza,že túlenie je vždy pozitívna záležitosť. Chvalabohu! 😝 😀 😀 😀 😀

evi1
12. feb 2011

@neo Ahoj, áno za 2 týždne som mala schválenú 2 žiadosť- mali toho veľa. 1 som mala schválenú behom týždňa takže už som bola netrpezlivá 😝 ja som v Unionke. Majú na to 30 dní a to každá poisťovňa. Takže už len pre lieky a počkať na mrchu , jupííííííí, už se veľmi teším 😀 😀 😀 😀

ivica7793
12. feb 2011

@noe ahoj...tak už som sa aj pekne vyspinkala...veľmi som sa bála OPU, ale naozaj to nie je také strašné...sem-tam cítim takú menšiu bolesť ako keď mi začína menzes, no to sa dá vydržať. Mala som 5 folikulov, a v každom bolo jedno vajíčko, t.j. máme 5 vajíčok, tak dúfam, že to postačí...embryologička mi povedala, že vzhľadom na manželov SPG máme možnosť oplodnenia vajíčok aj prirodzene...tak sme sa rozhodli 2 oplodniť prirodzene a 3 prostred. ISCI..to mi doporučila embryologička vzhľadom k tomu, že som doteraz prirodzene neotehotnela. Tak dúfam, že zajtra ráno nám zavolajú dobrú správu, že sa všetko delí tak ako má...predpokladám, že v pondelok by mohol byť ET.

yeliel
12. feb 2011

@ivica7793 ahoj tak uz to mas uspesne za sebou...drzim palce bublinkam aby sa pekne delili 😉 🙂

Baby mne je dnes zas tak prisetne zle..bolest hlavy a na grcku az na odpadnuie..vcera som menila davku fraxiku,zvysuje sa mi z 04 na 06 myslite,ze to moze byt z toho? 😝

ivica7793
12. feb 2011

@yeliel fakt som už rada, že je to za mnou...zbytočne som sa toho tak bála...a Ty ideš kedy na OPU? Budem na našich maličkých myslieť celú noc, a verím,že zajtra mi povedia len dobré správy...a hlavne dúfam, že nezabudnú zavolať, ako som čítala, že sa to niektorým babám v GF stalo.

janemari
12. feb 2011

Viiiiirusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

noe
12. feb 2011

@evi1 no ja som vo VsZP a tam to trva dlhsie. Prva 6 tyzdnov a uvidime kolko druha. Je to uz 12 dni a zatial nic, tak uvidime 😉

@ivica7793 juj, krasnych 5 vajicok a budem drzat moc palcaky aby bolo aj 5 krasnych embryjok 🤐 Ak budes mat bolesti si daj nejake analgetikum. Ja som tyzden nemohla poriadne na zachod, vsetko ma bolelo. A zajtra sa tesim na pozitivne spravy o malickych 😉

@yeliel moja, ja som mala po prvom menopure taku reakciu. Ale trvalo to len par minut.

nechsazadari
13. feb 2011

@ivica7793 - no paráda, že boli všetky vajká zrelé! Ešte, aby sa bičíkovce posnažili a šup drobčekov do bruška. O chvíľu už budeš hádam vedieť, koľko potomkov sa chce zúčastniť na tomto celosvetovom žúre, tak budeme s napätím čakať na výsledok 😉 😵 😵 😵

@yeliel - a možno len zo zmeny počasia naskočila svinka migréna. Ale je fakt, že to úbohý organizmus nemá ľahké pri toľkých hormónoch, liekoch a iných mňamkách....

@noe - už máš predpokladám vyupratované a zajtra sa môžete vrhnúť na oslavy Valentína. Bóže ja musím ísť konečne niečo robiť 😝 😀

@janemari - ahoj tehuľka, mám z vás radosť, že sa držíte s malou takto pekne pokope 😵

ivica7793
13. feb 2011

@nechsazadari len teraz som sa dostala k PC: takže máme 2 emryjká 🙂 z dvoch vajíčok oplodnených prirodzene je jedno emryjko a z tých 3 čo boli ISCI tak je tiež jedno emryjko...tak sa vytešujem...zajtra o 9.45 hod. mám ET, tak verím, že to dobre dopadne...akurát mám pocit, akoby som mala dostať menzes, nie sú to žiadne veľké bolesti, len také slabé pobolievanie...môžem dostať menzes pred ET?

nechsazadari
13. feb 2011

@ivica7793 - blahoželám k dvom bobáčikom. Neboj sa menzes nedostaneš, len organizmus je rozhasený z OPU a spol. Veď si vlastne akoby v polovici cyklu a hormóny sú nastavené, ako majú byť. Nech sa zajtra drobcovia poriadne silno prichytia! Veľa šťastíčka a krásny výsledok o ďalších 10 dní!!! 😵 😵 😵 😵 😵

ivica7793
13. feb 2011

@nechsazadari dnes som 21 DC, tak neviem ako sa to ráta.....ozaj a opýtajú sa ma či chcem vložiť obe emryjká, alebo je to na nich? Ani neviem ako sa delia, koľko bunkové sú.....a ako sa to môže do zajtra ešte deliť? Inakzabudla som sa na to aj opýtať...dúfam,že do zajtra vydržia...

evi1
13. feb 2011

@ivica7793 Ahoj nás sa pred vkladom opýtali či chceme vložiť 2, je to Vaše rozhodnutie 😀 😀 . Ak chcete len jedno, dajú len jedno 😀 😀 😀 😀 Zajtra máš ET??? Budem Ti držať palce 😀 Ničoho sa neboj bude to krásny pocit 😵

annamary27
13. feb 2011

@ivica7793 ahoj,ja som tiež nevedela ako su na tom moji krpci ,volali mi po OPU,že kolko je embryjok a potom pred vkladom mi povedali,že mi vložia dve stobunkové,ani sa ma nepýtali či chcem dve,ale ja som neprotestovala,lebo dve som aj chcela,len mi to bolo divné,že sa nespýtali.
držím palčeky pri vklade,nech sa pekne zakhryzkaju a užs nech sa 9mesiacov nepustia.

ivica7793
13. feb 2011

@evi1
@annamary27 ďakujem....dúfam, že zajtra bude čo vkladať...na 99 % chcem, aby vložili 2...uvidíme koľko bunkové sú. Zajtra sa ozvem...ešte musím čo-to upratať, požehliť, lebo som sa rozhodla, že celý týždeň budem ležať s vyloženými nohami a nechám sa obskakovať 😀 😀 😀

ivica7793
13. feb 2011

ozaj a treba si na ET niečo zobrať ?...teda okrem liekov, ktoré musím užiť.. a koľko ET trvá?

annamary27
14. feb 2011

@ivica7793 nie netreba si nič zobrať,poležkáš si po vklade cca 20min. a ideš domov. 😀

sunday1
14. feb 2011

Dobré ránko 🙂

nechsazadari
14. feb 2011

@sunday1 - dobré ránko i tebe 🙂
@ivica7793 - myslím na teba a krpčekov. Budú po 2 dníkoch ešte malilinkatí, ale na dorastenie majú u mamičky kopu času 😉 Podlož si potom hlavne panvu, nech pracuje aj gravitácia. Okolo seba naukladaj všetko možné potrebné a aspoň 2 dni úúúplný vegéét 😎 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a pre @yeliel : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵

martinaaaaa
14. feb 2011

@annamary27
@ivica7793
@evi1 specialne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTspecialne virusiky pre vas uz tu asi nikoho nepoznam uz davam z poslednych 😀 uz sa mi to krasne krati 21 dni alebo ze by len 7 no ved uvidime 😎 majte sa baby
@janemari drz sa tehulka krasne si sa prebojovala do 31 tt to je super 😉 majte sa krasne

sunday1
14. feb 2011

@martinaaaaa Tak Ty to máš už naozaj len za pár 🙂

janemari
14. feb 2011

@martinaaaaa aj ty sa drz a ak nahodou ... tak rychly a bezproblemovy porod. JA som bola dnes na poradni,sice stich drzi,ale pomaly sa prerezava a mala je uz otocena hlavou dole,takze este mozme rodit aj spolu 😀 Ale od buduceho tyzdna idem na matersku a mam posledne dni-tyzdne na to aby som kupila kocik,postielku a ostatnu vybavu.A ak mala vydrzi o mesiac mam poradnu a tam uz naplanujeme porod,lebo idem cisarskym rezom 😅

sunday1
14. feb 2011

@janemari Len sa šetri pri tom nakupovaní 😉

janemari
14. feb 2011

@sunday1 jasne tu ide o to len ist do jedneho obchodiku,kde mi objednaju,kocik,postielku,matrac,prebalovaci pult skratka vsetko a potom uz len pre to ist.Ostatne malickosti uz dokupim postupne 😉

sunday1
14. feb 2011

@janemari Jááááááááááááááj, to sú také príjemné starosti, hneď by som ich brala 🙂 🙂 🙂

janemari
14. feb 2011

@sunday1 to hej okrem ineho 😀 Snad do porodu stihnu dorobit bytik aby soma sa konecne mohla prestahovat 😉

sunday1
14. feb 2011

@janemari Čo ešte potrebuješ dokončiť?

annamary27
14. feb 2011

@martinaaaaa dakujem krásne a držím palčeky pri pôrode 😉 😉 😉 😉

janemari
14. feb 2011

@sunday1 davaju obkladacky a dlazbu do kupelne a wc,ale ak sa nic nestane a murar bude robit ako ma ta kdo soboty to bude hotove. Potom uz len vymalovat kuchynu,chodbu,doprerabat kuch.linku,kupit gumu na zem do chodby a kuchyne a v podstate to uz bude ok.

sunday1
14. feb 2011

@janemari Uf, tak to je ešte toho dosť, máš čo robiť 😉 🙂 🙂