2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
čiže nám z toho vychádza,že túlenie je vždy pozitívna záležitosť. Chvalabohu! 😝 😀 😀 😀 😀
@noe ahoj...tak už som sa aj pekne vyspinkala...veľmi som sa bála OPU, ale naozaj to nie je také strašné...sem-tam cítim takú menšiu bolesť ako keď mi začína menzes, no to sa dá vydržať. Mala som 5 folikulov, a v každom bolo jedno vajíčko, t.j. máme 5 vajíčok, tak dúfam, že to postačí...embryologička mi povedala, že vzhľadom na manželov SPG máme možnosť oplodnenia vajíčok aj prirodzene...tak sme sa rozhodli 2 oplodniť prirodzene a 3 prostred. ISCI..to mi doporučila embryologička vzhľadom k tomu, že som doteraz prirodzene neotehotnela. Tak dúfam, že zajtra ráno nám zavolajú dobrú správu, že sa všetko delí tak ako má...predpokladám, že v pondelok by mohol byť ET.
@yeliel fakt som už rada, že je to za mnou...zbytočne som sa toho tak bála...a Ty ideš kedy na OPU? Budem na našich maličkých myslieť celú noc, a verím,že zajtra mi povedia len dobré správy...a hlavne dúfam, že nezabudnú zavolať, ako som čítala, že sa to niektorým babám v GF stalo.
Viiiiirusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@evi1 no ja som vo VsZP a tam to trva dlhsie. Prva 6 tyzdnov a uvidime kolko druha. Je to uz 12 dni a zatial nic, tak uvidime 😉
@ivica7793 juj, krasnych 5 vajicok a budem drzat moc palcaky aby bolo aj 5 krasnych embryjok 🤐 Ak budes mat bolesti si daj nejake analgetikum. Ja som tyzden nemohla poriadne na zachod, vsetko ma bolelo. A zajtra sa tesim na pozitivne spravy o malickych 😉
@yeliel moja, ja som mala po prvom menopure taku reakciu. Ale trvalo to len par minut.
@ivica7793 - no paráda, že boli všetky vajká zrelé! Ešte, aby sa bičíkovce posnažili a šup drobčekov do bruška. O chvíľu už budeš hádam vedieť, koľko potomkov sa chce zúčastniť na tomto celosvetovom žúre, tak budeme s napätím čakať na výsledok 😉 😵 😵 😵
@yeliel - a možno len zo zmeny počasia naskočila svinka migréna. Ale je fakt, že to úbohý organizmus nemá ľahké pri toľkých hormónoch, liekoch a iných mňamkách....
@noe - už máš predpokladám vyupratované a zajtra sa môžete vrhnúť na oslavy Valentína. Bóže ja musím ísť konečne niečo robiť 😝 😀
@janemari - ahoj tehuľka, mám z vás radosť, že sa držíte s malou takto pekne pokope 😵
@nechsazadari len teraz som sa dostala k PC: takže máme 2 emryjká 🙂 z dvoch vajíčok oplodnených prirodzene je jedno emryjko a z tých 3 čo boli ISCI tak je tiež jedno emryjko...tak sa vytešujem...zajtra o 9.45 hod. mám ET, tak verím, že to dobre dopadne...akurát mám pocit, akoby som mala dostať menzes, nie sú to žiadne veľké bolesti, len také slabé pobolievanie...môžem dostať menzes pred ET?
@ivica7793 - blahoželám k dvom bobáčikom. Neboj sa menzes nedostaneš, len organizmus je rozhasený z OPU a spol. Veď si vlastne akoby v polovici cyklu a hormóny sú nastavené, ako majú byť. Nech sa zajtra drobcovia poriadne silno prichytia! Veľa šťastíčka a krásny výsledok o ďalších 10 dní!!! 😵 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari dnes som 21 DC, tak neviem ako sa to ráta.....ozaj a opýtajú sa ma či chcem vložiť obe emryjká, alebo je to na nich? Ani neviem ako sa delia, koľko bunkové sú.....a ako sa to môže do zajtra ešte deliť? Inakzabudla som sa na to aj opýtať...dúfam,že do zajtra vydržia...
@ivica7793 ahoj,ja som tiež nevedela ako su na tom moji krpci ,volali mi po OPU,že kolko je embryjok a potom pred vkladom mi povedali,že mi vložia dve stobunkové,ani sa ma nepýtali či chcem dve,ale ja som neprotestovala,lebo dve som aj chcela,len mi to bolo divné,že sa nespýtali.
držím palčeky pri vklade,nech sa pekne zakhryzkaju a užs nech sa 9mesiacov nepustia.
@evi1
@annamary27 ďakujem....dúfam, že zajtra bude čo vkladať...na 99 % chcem, aby vložili 2...uvidíme koľko bunkové sú. Zajtra sa ozvem...ešte musím čo-to upratať, požehliť, lebo som sa rozhodla, že celý týždeň budem ležať s vyloženými nohami a nechám sa obskakovať 😀 😀 😀
ozaj a treba si na ET niečo zobrať ?...teda okrem liekov, ktoré musím užiť.. a koľko ET trvá?
@ivica7793 nie netreba si nič zobrať,poležkáš si po vklade cca 20min. a ideš domov. 😀
Dobré ránko 🙂
@sunday1 - dobré ránko i tebe 🙂
@ivica7793 - myslím na teba a krpčekov. Budú po 2 dníkoch ešte malilinkatí, ale na dorastenie majú u mamičky kopu času 😉 Podlož si potom hlavne panvu, nech pracuje aj gravitácia. Okolo seba naukladaj všetko možné potrebné a aspoň 2 dni úúúplný vegéét 😎 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a pre @yeliel : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵
@annamary27
@ivica7793
@evi1 specialne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTspecialne virusiky pre vas uz tu asi nikoho nepoznam uz davam z poslednych 😀 uz sa mi to krasne krati 21 dni alebo ze by len 7 no ved uvidime 😎 majte sa baby
@janemari drz sa tehulka krasne si sa prebojovala do 31 tt to je super 😉 majte sa krasne
@martinaaaaa Tak Ty to máš už naozaj len za pár 🙂
@martinaaaaa aj ty sa drz a ak nahodou ... tak rychly a bezproblemovy porod. JA som bola dnes na poradni,sice stich drzi,ale pomaly sa prerezava a mala je uz otocena hlavou dole,takze este mozme rodit aj spolu 😀 Ale od buduceho tyzdna idem na matersku a mam posledne dni-tyzdne na to aby som kupila kocik,postielku a ostatnu vybavu.A ak mala vydrzi o mesiac mam poradnu a tam uz naplanujeme porod,lebo idem cisarskym rezom 😅
@martinaaaaa dakujem krásne a držím palčeky pri pôrode 😉 😉 😉 😉

@yeliel my sme mali OPU vo štvrtok a ťuťu-muťu sme mali v pondelok a spermiogram bol lepší ako ked sme mali ťuťu muťu 5dní pred OPU. 😀 😀 😀