icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
15. feb 2011

ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂

@yeliel budem moc moc držať palčeky na OPU, verím že tento krát Vám to výjde 😉
a posielam aj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 🙂

sunday1
15. feb 2011

@yeliel @annamary27 @noe @nechsazadari Ste zlaté 😉 Vyvolali ste vo mne ilúziu, že som naozaj ešte stále mladica 😵 😵 😵

yeliel
15. feb 2011

@sunday1 ahojcek..jasne ,ze si mlada ... 😅 ako ta moze nieco ine napadat 😉 🙂

@wera ahoj zlatko..dakujeeeem...chutne virusiky 😉

janemari
15. feb 2011

Pridam vam a ja TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTT lebo ako vieme,tych nikdy nieje dost 😉

sunday1
15. feb 2011

@yeliel V porovnaní s čím? 😀 😀 😀 Len sa občas zľaknem, že mi ujde vlak 😖 Už si prichystaná na OPU?

yeliel
15. feb 2011

@sunday1 uz nemudruj cica 😀 nic Ti neujde..tak specialne sa nechystam 😀 mam trosku mali strasik 😝 lebo mne byva po anesteze vzdy velmi zle ale sak uvidime ...vydrzim hlavne nech budu neake zrele vajka a dobry spg a pekne embryjka aby bolo co vkladat.

sunday1
15. feb 2011

@yeliel Nemáš sa čoho báť, zvládneš to ľavou zadnou a o chvíľku máš embryjká v brušku 😉

xeroma
15. feb 2011

@yeliel ahojček, aj ja mám zajtra OPU, tak sme na tom rovnako 😉 aspoň budeme čakať spolu na pozitívne výsledky.....dúfam

yeliel
15. feb 2011

@xeroma jej fakt? tak to je super..drzim palceky 😅
kolko folikov sa ti crta? ..budes si davat aj Pk ak bude dost embryjok? 🙂

annamary27
15. feb 2011

@xeroma
@yeliel kočky,zajtra si pekne pospinkajte a zneste kvalitné vajká 😵 😵 😵 😵

yeliel
15. feb 2011

@annamary27 cavelo...dik.. 😉 🙂

ivica7793
15. feb 2011

halooo...čo sa stane, keď som zabudla o 15.00 hod. užiť utroš? Môžem si ho dať teraz a potom normálne o 23.00 hod., Beriem ho o 7.00, 15.00 a 23.00 hod., no dnes som zaspala a až teraz ma to napadlo, že som si zabudla dať lieky.

yeliel
15. feb 2011

@ivica7793 nic hrozne sa nestane,,,daj si dalsiu o 23.00..alebo si jeden supni teraz aby si nemala taku dlhu pauzu 😀

balinka
15. feb 2011

@yeliel ahoj moja.drzim palce na zajtra,aby to vsetko dopadlo na jednotku,vlastne to aj dopadne,inak ani nemoze 😀 este na veceru TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusiky 😉 spapat vsetky!!! 😉 😉 😉

ivica7793
15. feb 2011

@yeliel už som si dala teraz dve a o 23.00 hod. si dám asi len jednu, alebo to potiahnem do polnoci a potom si dám normálne dve..ozaj budem na Teba zajtra myslieť ..ideš na OPU, nie?

ivica7793
15. feb 2011

posielam všetkým TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky..práve sme s mm zistili, že naše vtáčatká (zebričky) konečne po dlhých dňoch sedenia na 3 vajíčkach už majú jedného potomka 😀 😀 😀 ...tak verím, že tok 2011 bude plodným rokom pre všetkých 😀

xeroma
15. feb 2011

@yeliel no v pondelok to vypadalo, že by mohlo byť 5 alebo 6 zrelých, uvidíme čo ukáže zajtrajšok. A ak bude dosť, určite si budeme dávať PK. Aj ja držím palce 😉

noe
15. feb 2011

Ahojky 😉 zas som tu tak neskoro a asi sama....

@annamary27 no ono to vyzera, ze vela cestujeme, ale to je len pracovne medzi Belgickom - Anglickom - Slovenskom. Aj na svadobnej ceste sme boli po dvoch rokoch, to som uz manzela presvedcila, ze je najvyssi cas. Tak si zobral tyzden dovolenky, inak nic. Takze mu verim, ze sa tesi na to, ked bude mat trochu volna a bude si moct splnit svoje sny a vidiet krajiny, o ktorych cita ake su krasne. Mne to nechyba, ale jemu ano 🙂

@nechsazadari moja na teba som sa cely den tesila, ze ake chutky ti narobiiiiiiiim 😀 som sem rano nakukla a ked som videla co si napisala som chcela hned reagovat, len casovo mi to vyslo az teraz.
Thajska restauracia, mnam 😝
www.thaiforyou.be
boli sme tam druhy krat a zamilovala som si ich krasne zelene prestieranie. To srdiecko z ryze a kvet davaju vzdy 😉 A prinesu ti to v malych miskach a ty si to kombinujes 🙂 Ta nutia k tomu, aby si si to jedlo vychutnavala 😵 😵 😵
Takze zajtra varim podla nich 😀 kuracie sliziky, s brokolicou, hraskovymi strukmi, hubami, slizikmi papriky, por, cibula,platky mrkvy, mini kukurica, kesu orechy a vsetko to bolo mierne asi vo vok panvici udusene. Podavane s ryzou 😉

noe
15. feb 2011

@sunday1 starenka nasa 😀 😉 ved sme tu vsetky takmer rovnako mlade + - nejaky ten rok hore dole 🙂

@xeroma
@yeliel zajtra na vas myslim, nech je co najviac krasnych vajicok a potom malickych bobacikov aj do mraznicky aj do bruska 😉

Tak dobru nocku vsetkym, aj ked uz asi sladko odfukujete 😔 😔 😔

nechsazadari
16. feb 2011

@noe - ahoj nočné vtáčatko 🙂 tak taký si ty provokatéér 😀 😀 vyzerá to krásne! Začala som si čítať menu, ale rozhodla som sa, že si nezničím klávesnicu slintaním a vypla som to 😝 Mimochodom na zelenú farbu som pomerne postihnutá... 😎 Ešte, že niekto vymyslel Valentína a máme zámienku realizovať sa.

@yeliel, @xeroma - no babenky v týchto chvíľach už sa asi veziete priamou linkou pre vajká a následne pre embryá. Nech to dobre dopadne, bez nevoľností a s krásnou plodnou úrodou 😵 😵 😵 😵 😵

kefalinek
16. feb 2011

ahojte ved som sa vas nemohla docitat, takze vsetkym ,co cakaju na OPU,zelam krasnu urodicku, a co mate bublinky v brusku posielame virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@noe si mi narobila chutky , uz mam vybrate kuracie masko, a sup na to, dufam,ze mi ta chut vydrzi doobeda, lebo u mna tie chutky sa menia tak strasne rychlo 😀 😀 😀 😀 😀

martinaaaaa
16. feb 2011

@janemari drzim palce neboj vsetko stihnes 🙂 malinka tam este chvilku vydrzi 😉

martinaaaaa
16. feb 2011

@ivica7793
@sunday1
@annamary27
@janemari dakujem za povzbudenie 😀 uz by som rodila aj dnes 😉
@wera cau cau dvojita tehulka ako sa mas 😉

wera
16. feb 2011

ahojte babuľky 🙂

@yeliel ak som dobre postrehla tak dnes máš OPU, tak straaaaaaaaašne moc držím palčeky 🙂 🙂 🙂 a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😉

@martinaaaaa ahojky 🙂 mám sa fajn, teraz si konečne užívam tehuľkovanie bez väčších komplikácií tak sa teším 🙂 vidím že Tebe sa to už kráti, budem moc držať palčeky aby si mala pôrod čo najrýchlejší a bezproblémový a hlavne aby ste už mali u seba svojho vytúženého Davidka 🙂

@kefalinek ako sa darí? ako sa majú babatenka v brušku? v ktorom tt si teraz?

@nechsazadari ako sa tehuľkuje? je neuveriteľné ako ten čas letí, už Ti svieti 15tt 😀

@noe a Vám sa ako darí? už si domka v Be alebo ešte na Slovensku? podali ste už novú žiadosť do poistovne?

kefalinek
16. feb 2011

@wera babenka sa maju dobre, pondelok som ich videla, srdiecka im veselo biju a uz rozhadzovali rucicami a nozickami 😀 😀 😀 😀 vychadza to na 8 tt ,este len 😝

wera
16. feb 2011

@kefalinek je to úžasné, moc sa s Tebou teším 🙂 🙂 🙂 a vyzerá to na jedno či dvoj-vaječné? teeeeda tu bude od nás z témičky riadne veľa dvojičiek 🙂

kefalinek
16. feb 2011

@wera mi mame dvojvajecne na sono to bolo krasne vidno,len ich mam viac na pravej strane maternice tak mi tam trosku tlacia 😀 😀 😀 😀 ,ale neva malu Sarku ked som mala v brusku ta zas bola na lavej strane tak som mala krive brusko 😅 😅 😅

wera
16. feb 2011

@kefalinek neboj oni sa ešte popresúvajú 😉 😉 😉

janemari
16. feb 2011

@kefalinek no dvojicky pekne 🙂 zasluzis si dvojite stastie po tom vsetkom,teraz uz len aby tehu bolo bez problemov a potom uz len porodit 😉 Dufam,ze budes mat aspon jedneho chlapca ,lebo tvoj mm sa bude citit ako kral ked bude mat 3 princezne.

noe
16. feb 2011

@nechsazadari
@kefalinek dakujem, ze som spravila chutky 🙂 🙂 🙂

@wera ahojky tekulka 😉 ja som monetalne do zaciatku marca v BE a potom sa vraciam domov na Slovensko. Ziadost som vypisala hned ako som bola na krvi 31.1. s tym, ze ak to bude negativne, tak to poslu. Tak dufam, ze poslali a ja uz len cakam, kedy mi kto zavola 🙂

@kefalinek blahozelam k dvojickam. Som vedela, ze si tehulka, ale 2 babatka mi usli. Tak to bude mat Sarinka vela prace s dvoma surodencami naraz 🙂 uz bude velka sestricka 🙂